Εκείνο που φοβόμασταν συνέβη: Θάνατοι μετά το εμβόλιο για κορωνοϊό -ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ SARS ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Στα τρέχοντα εμβόλια για τον κορωνοϊό COVID-19 δεν γίνονται κλινικές δοκιμές για την ικανότητά τους να μειώσουν τη θνησιμότητα αυτή τη στιγμή. Αυτό θα απαιτούσε μια μακροπρόθεσμη μελέτη, επειδή υπάρχουν τόσο λίγοι θάνατοι (376.000 στους 325.000.000 Αμερικανούς ή 0,001 (1/10 του 1%) στον πληθυσμό γενικά.

Just What We All Feared 
By Bill Sardi 
January 13, 2021 

Αλλά εδώ αναφέρεται ότι βραχυπρόθεσμα (εντός 2 εβδομάδων) συνέβησαν 24 θάνατοι μεταξύ 193 εμβολιασμένων θαμώνων γηροκομείου = ποσοστό θνησιμότητας 12,4% ή 124πλάσια αύξηση της θνησιμότητας πάνω από το ποσοστό θνησιμότητας COVID-19 για τον  γενικό πληθυσμό.
Υπάρχουν περίπου 1,4 εκατομμύρια θαμώνες σε γηροκομεία στις ΗΠΑ. Ένα ποσοστό θνησιμότητας 12,4% θα σκότωνε 173.600 εάν προβληθεί σε ολόκληρο τον πληθυσμό των γηροκομείων των ΗΠΑ.

Συνήθως όταν συμβαίνουν τέτοιοι τρομεροί θάνατοι στη διάρκεια μιας κλινικής μελέτης ενός μη αποδεδειγμένου εμβολίου (όπως είναι αυτό), η μελέτη διακόπτεται.

Με βάση μια προηγούμενη μελέτη, το ποσοστό επιπλοκών για άτομα από το εμβόλιο της γρίπης είναι 1 στα 100 (κυρίως ηλικιωμένοι) που νοσηλεύονται από ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο (της γρίπης) και στη συνέχεια 1 στα 100 από αυτά τα άτομα, που νοσηλεύονται λόγω παρενεργειών του εμβολίου, πεθαίνουν.

Αυτοί οι θάνατοι μπορεί να προκαλούνται από την αδυναμία των ασθενών ή άλλους παράγοντες που δεν σχετίζονται με το εμβόλιο, όπως σφάλματα φαρμάκων, αντοχή στα αντιβιοτικά κ.λπ., παρά από το ίδιο το εμβόλιο. Επομένως, η διαδικασία εμβολιασμού πρέπει να αξιολογηθεί συνολικά. Η βιομηχανία εμβολίων αποποιείται ευθυνών γι’ αυτούς τους θανάτους, λέγοντας ότι οι θάνατοι δεν θεωρήθηκαν ότι σχετίζονται με τα εμβόλια. Αλλά ο εμβολιασμός επέσπευσε το θάνατο από όλες τις αιτίες, αυτό που ονομάζεται θνησιμότητα από όλες τις αιτίες.

lewrockwell.com

——————
Ένα γηροκομείο είχε μηδέν θανάτους από κορωνοϊό. Κατόπιν εμβολιάζει τους θαμώνες για κορωνοϊό και οι θάνατοι αρχίζουν.
By Adam Dick
Τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν προς τα πίσω στο γηροκομείο The Commons στην οδό St. Anthony στο Auburn της Νέας Υόρκης. Ο εμβολιασμός υποτίθεται ότι μειώνει ή τερματίζει τους θανάτους από κορωνοϊούς. Σωστά; Όμως, στο The Commons, αυτοί οι θάνατοι αναφέρονται ότι έχουν συμβεί μόνο αφού οι θαμώνες άρχισαν να λαμβάνουν εμβολιασμούς για κορωνοϊό.

Ο James T. Mulder έγραψε το Σάββατο στο syracuse.com ότι μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου δεν υπήρχαν θάνατοι από κορονωϊό στο The Commons. Το άρθρο του Mulder επίσης αποκαλύπτει ότι στις 29 Δεκεμβρίου, που άρχισαν να συμβαίνουν θάνατοι θαμώνων από κορωνοϊό στο The Commons,  ήταν επτά ημέρες αφού το γηροκομείο άρχισε να χορηγεί τα εμβόλια στους θαμώνες, με το 80% των θαμώνων να έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα. 
Σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων από τις 29 Δεκεμβρίου, ο Mulder  αναφέρει ότι έχουν πεθάνει 24 θαμώνες που έχουν μολυνθεί με κορωνοϊό στο γηροκομείο 300 κλινών. 
Είναι άραγε ο συγχρονισμός παράξενη σύμπτωση;

Διαβάστε το άρθρο του Mulder εδώ.

Αυτή είναι η προτελευταία παράγραφος του άρθρου του Mulder, όπου αναφέρονται οι εμβολιασμοί στο The Commons:
Το γηροκομείο άρχισε να εμβολιάζει τους κατοίκους στις 22 Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής 193 κάτοικοι, ή 80%, και 113 εργαζόμενοι, ή λιγότερο από το μισό προσωπικό, έχουν εμβολιαστεί. Το γηροκομείο σκοπεύει να κάνει περισσότερους εμβολιασμούς στις 12 Ιανουαρίου.
ronpaulinstitute.org

seferou.blogspot.com

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ SARS ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ c

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! *�5&ɠ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Π. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ & ΕΜΒΟΛΙΟ V�5Z�Z

FOS – Freefom Of SpeechPLUS ���o�5b���

Δικαστήριο Ασφαλιστικών Μέτρων της Χάγης και μετακινήσεις-νομική προστασία του πολίτη -Αμερική

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *