ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΝΩ ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ! (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα τελευταία γεγονότα στα ελληνικά νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου δείχνουν χαρακηριστικά που έχει φτάσει η κατάσταση με τους Λαθρό με την κυνική αναισθησία της Ευράπης της κυρίας Μέρκελ που διαθέτει τεράστια ποσά για όλους αυτούς τους μεταφερόμενους από Ασία και Αφρική

Σύμφωνα με έρευνα γερμανικών ΜΜΕ το χρήμα ρέει για τους λαθρομετανάστες και το καρπώνονται κάποιοι επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις. Ειδικά ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και πανσιόν έχουν θησαυρίσει. Στην Γερμανία το κράτος υποχρέωσε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και πανσιόν να είναι στην διάθεση του κράτους και να φιλοξενούν λαθρομετανάστες.

φοτο1Σήμερα στο Βερολίνο τουλάχιστον  2.000 λαθρομετανάστες μένουν σε ξενοδοχεία , πανσιόν κτλ με κρατικές δαπάνες. Για κάθε λαθρομετανάστη οι ξενοδόχοι περνούν περίπου 50 ευρώ την ημέρα από χρήματα των φορολογουμένων φυσικά. Στο διάστημα αυτό ανεβήκαν τα κρατικά έξοδα για τους λαθρομετανάστες και έφτασαν στα 14 εκατομμύρια ευρώ μονό για ενοίκια τους.

φοτο2Εντωμεταξύ παρά του ότι ξοδεύονται τόσα πολλά χρήματα επειδή τους στοιβάζουν μαζικά σε αυτά τα ξενοδοχεία ε μερικά που δεν είναι και πολύ καλά υπάρχουν κατάστασεις απαράδεκτες με βρώμια και επικίνδυνες συνθήκες υγείας. Τα δωμάτια είναι γεμάτα σκουπίδια ενώ σε ένα δωμάτιο συνωστίζονται πολοι λαθρομετανάστες μαζί για να μπορούν οι ιδιοκτήτες να ζητήσουν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται καθώς οι δαπάνες υπολογίζονται κατά κεφαλή.

Οι λαθρομετανάστες εντωμεταξύ έχουν τα δικά τους catering και εταιρίες καθαρισμού. Τα Wellnessclub μέσα στα ξενοδοχεία που κυριολεκτικά είναι παράδεισος για όλους αυτούς, μπορούν να τα απολαύσουν δωρεάν.

Wir_machen_SorgenΌλα αυτά πληρωμένα από τον φορολογούμενο Γερμανό και Ευρωπαίο πολίτη. Σημειωτέον ότι στην κερδοσκοπική αυτή επιχείρηση μπαίνουν και ξενοδοχεία 4 αστέρων.

Πολλά ξενοδοχεία που δεν δούλευαν καθόλου όλο το χρόνο τώρα κολυμπάνε στο δημόσιο χρήμα.  Ακόμα και αυτή που πουλάνε και νοικιάζουν container και κρεβάτια κάνουν χρυσές δουλείες με τους λαθρομετανάστες.

Το κράτος δαπανά τα χρήματα των φορολογουμένων για να κερδοσκοπούν διάφοροι με αφορμή την στέγαση των λαθρομεταναστών. Οι εγχώριοι άστεγοι βλέποντας αυτήν την κατάσταση αισθάνονται ακόμα πιο αδικημένοι.

φοτο3Στην Φιλανδία εντωμεταξύ έπιασαν κάποιους εγκληματίες που ήρθαν σαν λαθρομετανάστες ενώ στο Ιράκ εκτελούσαν αθώους πολίτες εν ψυχρώ. Υπολογίζεται ότι 300 τρομοκράτες βρίσκονται στην χώρα τους αυτήν την στιγμή. Και πόσο άλλοι βρίσκονται σε άλλες χώρες όπως στην Γερμανία! Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούν να τους αναγνωρίσουν καθώς μέσα στον όγκο των προσφύγων ξεφεύγουν άνετα

Αυτή είναι η Ευρώπη του σήμερα. Η διάλυση της Ευρώπης άρχισε για τα καλά!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *