ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο VANDEN BOSSCHE ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ COVID Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ;

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τρεις μήνες αφότου ο Rob Verkerk, Ph.D., ιδρυτή της Alliance for Natural Health International, πήρε συνέντευξη από τον Geert Vanden Bossche, Ph.D. σχετικά με τις δυνατότητες ενός παγκόσμιου προγράμματος μαζικού εμβολιασμού COVID που θα δημιουργήσει πιο θανατηφόρες παραλλαγές του ιού, ασχολούνται τώρα και πάλι με το θέμα σε μια νέα συνέντευξη » Speaking Naturally».

Τον Μάρτιο, έγινε συνέντευξη με τον επιστήμονα εμβολίων Geert Vanden Bossche, Ph.D., DVM – αφού τον ρωτήσαν μερικές σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με τις ανησυχίες του. Το επίκεντρο ήταν η ιδέα ότι ο μαζικός εμβολιασμός με τα τρέχοντα εξαιρετικά ειδικά πειραματικά εμβόλια με στόχο την ακίδα-πρωτεΐνη θα μπορούσε να ασκήσει μια ακραία μορφή επιλεκτικής πίεσης στον αναπτυσσόμενο ιό. Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να επιταχύνει την εμφάνιση «αμφισβητούμενων παραλλαγών» ή ακόμη και να δημιουργήσει μια «σούπερ παραλλαγή» που είναι τόσο πιο επικίνδυνη όσο και ανθεκτική στα εμβόλια. Η κατακραυγή του Vanden Bossche ήταν ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα σενάριο που κάνει αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα να μοιάζει με βόλτα στο πάρκο.

https://childrenshealthdefense.org/defender/interview-rob-verkerk-vanden-bossche-mass-covid-vaccinations/

Ο ιολόγος Geert Vanden Bossche δεν έχει τίποτα κατά των εμβολίων. Στην πραγματικότητα, δούλεψε για τον Γκάβι, τη Συμμαχία Εμβολίων και το Ίδρυμα Γκέιτς, αλλά λέει, εμβολιάζοντας όλους με ένα εμβόλιο που δεν εμποδίζει τη μετάδοση, καταστρέφουμε … Βάσει της διαθέσιμης επιστήμης, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην απόρριψη των δυνητικά ανησυχητικών προβληματισμών τουVanden Bossche. Έχουν περάσει τρεις μήνες – και ένα παλιρροϊκό κύμα λοιμώξεων και σχετικών θανάτων δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί. Αυτό σημαίνει ότι ο Vanden Bossche έκανε λάθος; Ή υπάρχει άλλη εξήγηση; Ακολουθεί η βιντεοσκόπηση της συνέντευξής με τον ιδρυτή Rob Verkerk, Ph.D με τον Geert Vanden Bossche. Μερικά από τα βασικά σημεία που προέκυψαν από τη συνέντευξη είναι τα ακόλουθα:

Ο Vanden Bossche υποστηρίζει ότι βλέπουμε όλο και περισσότερες παραλλαγές σε σχέση με το παγκόσμιο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού. Αυτά ασκούν όλο και περισσότερη πίεση επιλογής σε μια πολύ συγκεκριμένη περιοχή (το πεδίο δέσμευσης υποδοχέα) της πρωτεΐνης ακίδας. Αυτή η εξέλιξη των παραλλαγών διαφυγής του ανοσοποιητικού συστήματος οδηγεί σε ατελή αποστείρωση του ιού σε μολυσμένα άτομα και προσφέρει ολοένα μεγαλύτερες ευκαιρίες για εξέλιξη υπό αυτήν την ιδιαίτερα ειδική ανοσολογική πίεση.

Η συνέπεια, όπως διατυπώθηκε από μοριακούς επιδημιολόγους, θα μπορούσε να είναι ένας αυξανόμενος αριθμός παραλλαγών (μια «παραλλαγή πανδημίας» – με τον κίνδυνο πιο θανατηφόρων, μεταδοτικών και ανθεκτικών στο εμβόλιο παραλλαγών). Τα τελευταία στοιχεία της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας δείχνουν ήδη ότι οι νεότεροι πληθυσμοί επηρεάζονται και ότι η μεταδοτικότητα αυξάνεται παρά τις συνθήκες του καλοκαιριού.

Ευτυχώς, η θνησιμότητα που σχετίζεται προηγουμένως με την παραλλαγή δέλτα (Β.1.617.2) φαίνεται να είναι σημαντικά χαμηλότερη από εκείνη της παραλλαγής άλφα (Β.1.1.7 [«UK»]). Υπάρχει επίσης αυξημένος κίνδυνος μεταλλαγμάτων που επεκτείνουν το εύρος ξενιστών εκτός του ανθρώπου. Ο Vanden Bossche υποστηρίζει ότι βρισκόμαστε τώρα στην «ηρεμία πριν από την καταιγίδα» – τυχόν σήματα που υποδηλώνουν ότι το επόμενο κύμα θα δημιουργήσει μεγαλύτερο κίνδυνο το φθινόπωρο μπορούν ήδη να βρεθούν σε προηγούμενες επιστημονικές δημοσιεύσεις. Πιστεύει ότι ο μαζικός εμβολιασμός πρέπει να σταματήσει με άμεσο αποτέλεσμα και υποστηρίζει την έγκαιρη θεραπεία συμπτωματικών ασθενών COVID-19 με ιβερμεκτίνη και θρεπτικά συστατικά, όπως η Frontline COVID-19 Critical Care Alliance, η ομάδα BIRD, εμείς οι ίδιοι και πολλοί άλλοι έχουν προτείνει μήνες. Υποστηρίζει επίσης την αποφυγή μαζικής συσσώρευσης και την ανάγκη για εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες εμβολίων που μειώνουν την πίεση επιλογής και τον κίνδυνο παραλλαγών διαφυγής του ανοσοποιητικού.

Speaking Naturally | A Second Interview with Geert Vanden Bossche

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *