ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο…ΤΡΑΜΠ!!!… 6 ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (7)

Θα συγκλονιστείτε!!!…Αποκάλυψη Ελληνίδα δημοσιογράφος του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!…Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |
Τι συμβαίνει πραγματικά;;; Γιατί φαίνεται πως ο Μπάιντεν ΔΕΝ είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και μήπως ο Τράμπ εξακολουθεί να είναι ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ;;; Τα ακόλουθα σημεία της έρευνάς μας πάνω σε αυτό θα σας κάνουν να…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ. Οπότε, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ…ΓΕΡΑ…!!!…
1) Το μεγάλο αεροσκάφος του εκάστοτε Προέδρου των ΗΠΑ, Air Force One, ΔΕΝ έφερε τον Μπάιντεν στα “εγκαίνια του¨ – έπρεπε να πληρώσει για τη δική του διαδρομή. Περαιτέρω έρευνα διαπίστωσε ότι ήταν στη πραγματικότητα η…ΚΙΝΑ που τα πλήρωσε όλα!!! Στο άρθρο μας με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;, σας γράψαμε…

Την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν, Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν και την ομάδα μεταβασεώς του την χρήσιν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΝ ΤΟΥ.

Στο άρθρο του μεγάλου σάιτ TMZ.com με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ – ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣΙΝΓΤΟΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ (JOE BIDEN DENIED GOVERNMENT AIRCRAFT – Flying Private To D.C. Inauguration), διαβάζουμε πως ο Μπάιντεν, στις 19 του μηνός, επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό τζετ για τη σύντομη πτήση προς την Ουάσιγκτον.

 Για τέτοιες περιστάσεις, το πρωτόκολλο πάντοτε ήταν ο επόμενος Πρόεδρος να πάρει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος. Αυτή η παράδοση βασίζεται στη μεταφορά εξουσίας.
Αυτό είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία των ΗΠΑ!!!

Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, από τότε, δηλαδή, που υπήρξε αεροσκάφος σε αυτόν για την δική του μετάβαση στην εξουσία, όταν εξελέγετο πρόεδρος, πάντοτε μετέβαινε στην Ουάσινγκτον με κυβερνητικό αεροσκάφος για να αναλάβει τα καθήκοντά του. Κι όμως, αυτό ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

ΟΊΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 
Η διαφορά είναι εμφανής μεταξύ των δύο αεροσκαφών
2) Σύμφωνα με αναφορές, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κρατήσει τις ημερομηνίες 4-6 Μαρτίου σε συνεργασία με ιδιωτικούς εργολάβους για τα εγκαίνια…ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ. (Όχι 20 Ιανουαρίου).
3) Ο στρατός έδωσε στον Μπάιντεν ένα χαιρετισμό 4 όπλων -όπως θα έδιναν σε αξιωματούχους άλλης χώρας ή κάτα τη διάρκεια…ΚΗΔΕΙΑΣ– όχι τον χαιρετισμό των 21 όπλων που δίδεται στους…Προέδρους των ΗΠΑ.
4) Το γραφείο Resolute συρρικνώνεται σε μερικές φωτογραφίες. Το γραφείο Resolute, επίσης γνωστό ως γραφείο Hayes, είναι ένα γραφείο συνεργατών του 19ου αιώνα που έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου ως γραφείο του Οβάλ Γραφείου. Aλλά όσον αφορά το γραφείο του Μπάιντεν, έχει γρατσουνιές σε…λάθος μέρη.

5) Υπάρχει χώρος στάθμευσης έξω από το παράθυρο όταν ο Μπάιντεν βρίσκεται στο γραφείο του Οβάλ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!

6) Ο Μπάιντεν έκανε τον όρκο του σε μια Βίβλο που ήταν ΑΝΑΠΟΔΑ. Και έβγαλε το χέρι του από τη Βίβλο πριν τελειώσει την ορκωμοσία!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ «ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ» ΤΟΥ…ΑΚΥΡΗ!!!

facebook-video

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FWLTXNews19%2Fvideos%2F1150980658695399%2F&show_text=0&width=560

7) Οι εταιρείες στοιχημάτων στο Λας Βέγκας δεν έχουν ακόμη πληρώσει τους τζογαδόρους που στοιχημάτισαν στη δήθεν «νίκη» του Μπάιντεν.
8) Ο ΛΑΘΟΣ δικαστής διεξήγε τις «ορκωμοσίες» Μπάιντεν και Χάρις και η Καμάλα Χάρις ορκίστηκε ΠΡΙΝ από τον Μπάιντεν!!! ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!

9) Οι ψευτο-ορκωμοσίες έλαβαν χώρα περίπου 20 λεπτά ΠΡΙΝ από τοις 12:00 το μεσημέρι στις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το Σύνταγμα είναι πολύ συγκεκριμένο για την ώρα.
10) Ενώ έπρεπε η ορκωμοσία να γίνει ζωντανά ως συνήθως, ορισμένα προ-μαγνητοσκοπημένα κομμάτια των εγκαινίων μεταδόθηκαν τηλεοπτικά 11 ώρες…ΠΡΙΝ στην…Ισπανία !!! Εμείς από τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” (Greek News On Demand) συμπεραίναμε ότι η ορκωμοσία έγινε μέρες…ΠΡΙΝ. ΠΑΝΤΩΣ, δεν έγινε όπως θα έπρεπε να είχε γίνει σύμφωνα με το Πρωτίκολλο της κυβερνήσεως, άρα είναι…ΑΚΥΡΗ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΠΡΟΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ η…ΨΕΥΤΟ-ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν!!! για περισσότερα.

11) Ο Τραμπ έφυγε με την… Air Force One (AF1). Έχετε δει ποτέ τον Μπάιντεν να χρησιμοποιεί είτε το AF1 είτε το Marine 1 είτε την λιμουζίνα του Beast (Beast limo); ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!! Και το AF1 που υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί τώρα ο Μπάιντεν (δηλαδή εβδομάδες ΜΕΤΑ την ψευτο-ορκωμοσία του) είναι μικρότερα από το συνηθισμένο!!!
12) Ο Λευκός Οίκος είναι…ΑΔΕΙΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ δεν κατοικεί εκεί. Το σπίτι της «αντιπροέδρου» είναι ΑΔΕΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ δεν μένει εκεί. Όλα σκοτεινιασμένα εκεί!!!

Δείτε τώρα το εξής απόσπασμα από την σελίδα του Οβάλ Γραφείου του Λευκού Οίκου, όπως έχει καταχωρηθεί στους Χάρτες της Google. Και…ΤΙ ΛΕΕΙ;;; PERMANENTLY CLOSED, δηλαδή,…ΜΟΝΙΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!

13) Ο «στρατιωτικός» στα εγκαίνια του Τζο δεν ήταν πραγματικοί στρατιωτικοί αλλά… ηθοποιοί. Ήταν χωρίς γαλόνια, κτλ., με λάθος στολές και κρατούσαν τα τουφέκια τους σε λάθος θέση!
14) Έχετε δει ποτέ τον Μπάιντεν να βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Λευκού Οίκου;;; Έχετε δει ποτέ τον Μπάιντε να κάνει περπάτημα στο γκαζόν έξω από τον Λευκό Οίκο;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!
15) Ο…ΣΤΡΑΤΟΣ αποτελεί εδώ και εβδομάδες την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ είχε υπογράψει τον Νόμο περι εξέγερσης για την οποίαν έχουνε ήδη βγάλει πολλά αποκαλυπτικά. Συμφώνως προς το Σύνταγμα των ΗΠΑ, εάν ο στρατός είναι υπεύθυνος, δεν μπορεί να διοριστεί ΚΑΝΕΝΕΑΣ νέος πρόεδρος.

16) 26) Η μεγάλη λέσχη του Τράμπ Mar-a-Lago έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Δωρίστηκε για να είναι ο…«Χειμονιάκτος Λευκός Οίκος» ΌΛΩΝ των προέδρων των ΗΠΑ πριν το αγοράσει ο ίδιος ο Τράμπ πριν χρόνια. Διαθέτει 3 υπόγεια καταφύγια καθώς και και ένα…SCIF, δηλαδή, ένα ασφαλές δωμάτιο για επικοινωνία με τον…στρατό. Γιατί να χρειστεί κάτι τέτοιο ο Τραμπ αφού «δεν είναι Πρόεδρος»; Η Mar-a-Lago αποτελούσε χρόνια ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Η Mar-a-Lago τυχαίνει να είναι τώρα η μόνιμη κατοικία του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.
Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοινώνει το «Γραφείο του πρώην προέδρου» – Θα συνεχίσει την ατζέντα της διοίκησης του Τραμπ σας γράψαμε τα εξής…
Ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε ότι δημιούργησε το «Γραφείο του πρώην Προέδρου». Θα χρησιμοποιήσει αυτό το γραφείο για να συνεχίσει την ατζέντα της διοίκησης του Trump…
Ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε ότι δημιουργεί επίσημα το «Γραφείο του Πρώην Προέδρου». Το ανακοίνωσε σήμερα στο Telegram:

Αυτή είναι μια από τις πρώτες ενέργειες που προήλθε από τον Πρόεδρο από τότε που αναχώρησε από την Ουάσιγκτον.

Ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε το βράδυ των εκλογών με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε πολλές πολιτείες, αλλά νωρίς το επόμενο πρωί, οι δημοκρατικοί πράκτορες πρόσθεσαν εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον ψηφοδέλτια στις εκλογές και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τα κράτη που κέρδισαν ο Πρόεδρος στις εκλογές η νύχτα δόθηκαν στον Joe Biden.

Τυχόν δόλιες δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτά τα γεγονότα δεν έχουν ελεγχθεί ποτέ εγκληματικά και οι δικαστικές υποθέσεις που περιβάλλουν την φαινομενική απάτη δεν επέτρεψαν ποτέ την παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων.

Οι εκλογές των ΗΠΑ δεν θα είναι ποτέ ελεύθερες και δίκαιες στο μέλλον έως ότου διερευνηθεί όλη η απάτη και να αντιμετωπιστεί επαρκώς και ανεξάρτητα. Οι εκλογές του 2020 ήταν η μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία. Όλοι εκτός από τον Πρόεδρο και τον αμερικανικό λαό συμμετείχαν.

ΠΟΛΛΟΙ λένε ότι ο Τράμπ τρέχει ένα…ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΚ ΤΗΣ ΜΑΡΟ -ΛΑΚΓΟ!!!
17) Ο Τζο Μπάιντεν υπογράφει «εκτελεστικά διατάγματα»…ΨΕΥΤΙΚΑ!!! Σας το αποδείξαμε αυτό τις προάλλες στο άρθρο μας με τίτλο ΔΕΙΤΕ τον Μπάιντεν να υπογράφει «εκτελεστικά διατάγματα»…ΚΕΝΑ!!! Γιατί Άραγε;;;
Και γράψαμε…

Αυτό αναφέρεται εδώ και μέρες, ότι αυτά τα «εκτελεστικά διατάγματα» που υπογράφει συνέχεια (μέχρι τώρα παραπάνω από 40!) ο ΔΗΘΕΝ «νέος πρόεδρος των ΗΠΑ» Τζο Μπάιντνεν είναι…ΚΕΝΑ…ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, κτλ!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Μήπως αυτό είναι μια ένδειξις του γεγονότος ότι τόσο η «εξουσία» του ως «προέδρου» όσο και η “εκλογή” του ως «προέδρου» είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και, επομένως, …ΑΚΥΡΕΣ???

Πάντως, αυτό που παρατηρούμε σε αυτές τις κενές σελίδες αυτών των δήθεν «εκτελεστικών διαταγμάτων» του Μπάιντεν είναι…ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ διότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο από κανένενα προηγούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ…!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvalerie.busseysummers%2Fvideos%2F3425535547575253%2F&show_text=0&width=267

Συνήθως, τα «εκτελεστικά διατάγματα» εμφανίζονται αμέσως στο εθνικό μητρώο. Τα όμως του Τζο καθηστερούν και λένε…«σε εκκρεμότητα».
18) Δείτε τώρα μερικές φωτογραφίες του «Οβαλ Γραφείου» των…ΣΤΟΥΝΤΙΟ Castlerock του Χόλιγουντ στην πολή Culver City της νότιας Καλιφόρνια. Αυτό, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, είναι όπου ο Τζο υπογράφει τα «εκτελεστικά» του «διατάγμα». Πολλές από τις λεπτομέρειές του ΔΕΝ ταιριάζουν με το πραγματικό Οβάλ Γραφείο της Ουάσινγκτον. Τα παράθυρα δεν είναι ξύλινα, όπως θα έπρεπε, οι ταπετσαρίες δεν είναι οι ίδιες, ούτες οι σημαίες, οι φωτογραφίες στον τοίχι, κ.λπ.

19) Ο αριθμός τηλεφώνου του Λευκού Οίκου εἰναι αποσυνδεδεμένος εδώ και ημέρες.
20) Τα φώτα του Λευκού Οίκου σβήνουν κάθε βράδυ από τις 10 η ώρα. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
21) Η μυστική υπηρεσία δεν έχει επιλέξει παρατσούλι για τον Μπάιντεν, όπως κάνουν για όλους τους Προέδρους. (το ψευδώνυμο του Τράμπ ήταν «Μογκούλ»). Όσο για τον Μπάιντεν, εμείς προτείνουμε το όνομα…«Ο ΤΖΟ Ο…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ», “SLEEPY JOE”…!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
22) Και το…ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, υπάρχει μια Ελληνο-Αμερικανίδα δημοσιογράφος με το ψευδώνυμο ChicGreekGeek στο Youtube που μένει εδώ στη Νότια Καλιφόρνια, κοντά στο Χόλιγουντ, και που πάει συνέχεια στο προαναφερόμενο «Λευκό Οίκο» του Χόλιγουντα στην πόλη Culver City για να κάνει ρεπορτάζ εκεί διότι σύμφωνα με πολλούς, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ» του…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!….
Δείτε τώρα τα βίντεο της ChicGreekGeek …

LIVE at CASTLE ROCK STUDIOS WHITE HOUSE Lights On in Culver Studios (PART 1 ) January 28, 2021

LIVE Part 2 at CASTLE ROCK STUDIOS WHITE HOUSE Lights Off in Culver Studios January 29, 2021

LIVE Part 3 at CASTLE ROCK STUDIOS WHITE HOUSE February 1, 2021

LIVE Part 4 – Update CASTLE ROCK WHITE HOUSE Lights On Culver Studios Feb 2, 2021

 ΠΗΓΗ

evangelos Konstantakakos

Εγώ έχω καταγωγή Μάνη, όμως δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα έναν Γερουσιαστή της Αμερικης να στέκεται όρθιος και να έχει ξεπεράσει στο ταλέντο της Μανιατησες που τις προσλαμβάνουν οι συγγενείς νεκρών για να πάνε στην ολονύχτια συμπαράσταση των λοιπημενων και να τραγουδάνε τα Μανιάτικα μοιρολόγια με πολύ πάθος και πόνο έτσι που να παρακοινησουν τους συγγενείς του νεκρού να ξεσπάσουν σε λυγμούς και κλάματα γιατί έτσι τους βοηθούν τους λοιπημενους να βγάλουν από μέσα τους τον πόνο που νιώθουν ώστε η επόμενες μέρες και μήνες να είναι λιγότερο επώδυνη. Μόνο που τώρα είδα μια αρσενική Μανιατισα να έχει το ταλέντο και να φοράει και το εβραϊκό καπελάκι. Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο όταν κάποιος μεταχειριζεται τον θάνατο του παιδιού του την προηγούμενη ημερα για να επηρεάσει τους ευάλωτους και αδύναμους κρίκους της ομάδας στην Γερουσία.10:05 μμ Μετά από ένα διάλειμμα οι Γερουσιαστες επέστρεψαν στις θέσεις τους και άρχισαν την αγόρευσή τους οι δυο νομικοί αντιπρόσωποι του Προέδρου Τράμπ. Ο Προτού Δικηγόρος έδωσε μια πραγματικά φανταστική ανάλυση όλης της Νομικής βάσης και με καταπληκτικό τρόπο εξήγησε κάθε άρθρο του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου και γιατί πρέπει η Γερουσία που αν έχει λίγο σεβασμό στις ευθύνες της και στην νομιμότητα που υποχρεούται να προστατέψει αλλιώς θα είναι οι ίδιοι οι Γερουσιαστες αυτοί που για καθαρά κομματικούς λόγους βάζουν την Πατρίδα τους και την Νομιμότητα στην άκρη. Τους έδωσε πολλά παραδείγματα και με πολλές λεπτομέρειες τους αφυπνισε και τους έδωσε πραγματικά μαθήματα νομικής κατάρτισης. Στη συνέχεια την αγόρευσή του έκανε ο δεύτερος Δικηγόρος ο οποίος έχει αναλάβει ένα άλλο κομμάτι της νομικής όπου τους στολίζει για τα καλα και με έμφαση τους εξηγεί ότι εις γνώση τους παρανομούν και γελοιοποιούν το συνταγμα. Τους είπε ότι φέρονται με μίσος και με κομματικά κριτήρια. Τους κατηγορεί για ασέβεια στους όρους του όρκου που έδωσαν πριν λίγες πραγματικά ημέρες μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας και τους εξηγει οτι πρέπει να απορριφθεί η αίτηση της βουλής αλλιώς μόνοι τους δημιουργούν καινούριους όρους που σε λίγο όταν έρθουν στην εξουσία οι Ρεπουμπλικανοι θα τους έχουν δώσει την κάθε δικαιολογία να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Τους εξηγεί ότι τα εκατομμύρια των Αμερικανών που ψήφισαν τον Τράμπ δεν θα ανεχθούν τέτοια προσπάθεια να τους αφερεσει το δικαίωμα να ψηφίσουν αυτόν που αυτοί επιθυμούν και πιστεύουν. Ο Δικηγόρος του Προέδρου Τραμπ τους εξήγησε την έννοια των όσων έχει πει ο Λίνκολν για τις ευθύνες της Γερουσίας και τους διάβασε και ένα καταπληκτικό ποίημα. Μετά ακριβώς ψήφισαν με απλή πλειοψηφία στο αν επιθυμούν να προχωρήσουν στην δική της υπόθεσης και οι ψήφοι ήταν 56 υπέρ και 44 κατά που σημαίνει οτι από αύριο στις δώδεκα το μεσημέρι θα ξεκινήσω η ακροαματική διαδικασια 6 Ρεπουμπλικανοι Γερουσιαστες ψήφισαν να γίνει το Δικαστήριο. Καθαρά μια προδοτικη πράξη η μήπως αυτό δώσει την Ευκαιρία στην νομική ομάδα του Τράμπ να παρουσιάσουν στοιχεία που θα φέρουν πραγματική επανάσταση. Θα φανεί από αύριο μέχρι και την Παρασκευή.

https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/2408174142661331/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *