ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΤΥΠΟ ΠΟΛΕΜΟ : «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟ…ΨΑΧΝΟ»! (βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στα τουρκικά ΜΜΕ η αντίδραση της ελληνικής αστυνομίας και του στρατού στις συνεχείς απόπειρες των δεκάδων χιλιάδων λαθρό, που καθοδηγούνται από την τουρκική στρατοχωροφυλακή, να περάσουν δια της βίας την συνοριακή γραμμή και να εισβάλουν κυριολεκτικά στο ελληνικό έδαφος.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, αλλά και…«καταγγελτικά», οι Έλληνες πυροβολούν προς όλες τις κατευθύνσεις με άμεσο κίνδυνο να υπάρξουν νεκροί από την ελληνική «ωμότητα», με την οποία αντιμετωπίζουν τους μετανάστες που θέλουν να προωθηθούν στην Ευρώπη.

Μάλιστα προβάλλουν και εικόνες, (παλιές)  από μετανάστες που έχουν υποτίθεται βασανιστεί από τους Έλληνες, φυσικά άριστα σκηνοθετημένες καθώς είναι μαστόρια σε αυτά.

Παράλληλα η Διοίκηση της τουρκικής ακτοφυλακής καταγγέλλει ότι ελληνικές άκατοι πυροβολούν εν ψυχρώ φουσκωτά που θέλουν να αποβιβαστούν στα ελληνικά νησιά.

Δηλαδή με λίγα λόγια θα έπρεπε κατά Ερντογάν να ανοίξουμε τις… αγκάλες μας και να υποδεχτούμε όλο αυτόν τον πολυεθνικό μαζικό όγκο που μας πασάρουν από… «ευσπλαχνία» οι Τουρκαλάδες.

Για πρώτη φορά καλα κάνουν και πυροβολούν υπερασπιζόμενοι το εθνικό έδαφος μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *