ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στις πρώτες επαληθευμένες περιπτώσεις σε άγρια κουνέλια στις Ηνωμένες Πολιτείες μιας εξαιρετικά μεταδοτικής ιογενούς νόσου που προκαλεί ξαφνικό θάνατο σε κουνέλια, τα πτώματα πέντε κουνέλια ερήμου και ένα μαύρα ουρά jackrabbit στο Νέο Μεξικό έδειξαν θετικές αρχές αυτού του μήνα για τον ιό της αιμορραγικής ασθένειας κουνελιού. τύπος 2 (RHDV2).

Η εξέλιξη ακολούθησε περισσότερα άσχημα νέα από γειτονικά κράτη. Το Τμήμα Παιχνιδιών και Ψαριών της Αριζόνα ανακοίνωσε το Σάββατο ότι το RHDV2 σκότωσε άγρια τζακράτ και κοτοπουλάκια στα σύνορά του. Οι θάνατοι άγριων κουνελιών αναφέρονται επίσης στο δυτικό Τέξας, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Υγείας Άγριας Ζωής της Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ. Το Τμήμα Πάρκων και Άγριας Ζωής του Τέξας υπέβαλε δείγματα για τον προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Επιτροπής Υγείας του Τέξας.

Μιας και θα μας κλείσουν και τα σουπερμάρκετ για να μπορέσουν να πετύχουν πιο γρήγορα και καλύτερα τους στόχους τους και για να μην βρίσκουμε ούτε στην ύπαιθρο τροφή. Δηλητηριάζουν κουνέλα λένε οι Αμερικανοί , για να μην τυχόν και τα τρώνε οι άνθρωποι εφόσον δεν θα υπάρχει πρόσβαση πουθενά. Έρχονται μαύρες ημέρες..

Survival Alert! New Highly Contagious and Deadly Virus Decimates Rabbits Across the U.S.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *