ΕΓΚΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

5/5 (1)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πραγματικά εντυπωσιάζει η υποκρισία του Π.Ο.Υ., που για την Τουρκία φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο. Αντί να βρει κάποιες εξηγήσεις για τα ψευδή στοιχεία που έδινε μέχρι και τον Φεβρουάριο ότι η επιδημία του Κορονοϊου δεν είναι κάτι το σοβαρό, (εδώ γεννούνται πολλά ερωτήματα ποιος λέγει την αλήθεια), σήμερα έφτασε στο σημείο να… επαινεί την Τουρκία για την αποτελεσματικότητα της αντιμετωπίσιμης της επιδημίας, την ίδια ώρα που τα κρούσματα έχουν φτάσει τις 100. χιλιάδες μέσε σε ένα μήνα

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε του τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, DHA, η εκπρόσωπος του Π.Ο.Υ.. Catherine Smallwood, αναφερόμενη στην Τουρκία τόνισε πως η επιτυχής αντιμετώπιση της επιδημίας ήδη έχει αρχίσει και φέρνει τα θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά σκόπιμα αγνοεί ότι πολλοί Τούρκοι επιστήμονες γιατροί, (όπως ο καθηγητής Ιατρικής και διευθυντής του τουρκικού Ινστιτούτου, Gentest, ο Dr. Serdar Savaş που δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Sözçü ότι τα κρούσματα του Κορονοϊού στην Τουρκία είναι πάνω από 650 χιλιάδες με ένα εκατομμύριο), αναφέρουν πως άλλα είναι τα επίσημα στοιχεία που δίνονται στην δημοσιότητα και άλλη η πραγματικότητα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *