Εγκρίνουν φάρμακα και μετά τα βγάζουν καρκινογόνα… Τι δεν καταλαβαίνεις;;

5/5 (12)

Πρώτο μάθημα ιστορίας φαρμακολογίας

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Που λέτε το 1976 οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα φάρμακο που υποσχόταν θαύματα στην αντιμετώπιση του έλκους στομάχου. Η δραστική ουσία ονομαζόταν ρανιτιδίνη και πράγματι μετά από 5 χρόνια εργαστηριακών και κλινικών δοκιμών, το 1981, το φάρμακο αυτό κυκλοφόρησε στην αγορά και κυριολεκτικά έκανε πάταγο.
Ίσως να μην υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πάρει έστω και ένα χάπι από το πασίγνωστο ΖΑΝΤΑΚ.

Το 1987 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το κατατάσσει στη λίστα με τα ΑΝΑΓΚΑΙΑ φάρμακα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται εκείνα τα σκευάσματα που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα προκρίνει ως τα ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ.

Είκοσι χρόνια αργότερα, το 2007, οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ άρχισαν να κυκλοφορούν στο αναδυόμενο τότε διαδίκτυο διάφορες «υπερβολές και ψευδείς ειδήσεις» σύμφωνα με τις οποίες το φάρμακο αυτό αντί να αντιμετωπίζει το έλκος στομάχου και τους προκαλούμενους από αυτό καρκίνους, ουσιαστικά γεννά νέους καρκίνους…

Πολλοί λοιπόν ιατροί, φαρμακολόγοι, γαστρεντερολόγοι κλπ «ειδικοί» μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΙ (σημαντική λεπτομέρεια) έβγαιναν στα παράθυρα των ΙΔΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ και έλεγαν το ποίημα τους, ότι δηλαδή το ζαντάκ και τα γενόσημα του μείωσαν τους καρκίνους κατά πολλές μονάδες και διάφορες άλλες ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ.

Φυσικά οι ψεκασμένοι όπως πάντα είχαν αποκλεισθεί από τον «διάλογο».

Το 2019 το εν λόγω φάρμακο αλλά και όλη η σειρά φαρμάκων με την ίδια δραστική ουσία αποσύρθηκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ με εντολή του Αμερικανικού FDA ακολούθησε ο Ευρωπαϊκός MDA και ο ΕΟΦ γιατί πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αυτά τα φάρμακα ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ.

Σε μελέτη που είχε κυκλοφορήσει στον Αμερικάνικο τύπο το 2019 αναφέρθηκε ότι, ο ετήσιος τζίρος των δύο φαρμάκων (Zantac και το γενόσημο Ranitidine) ξεπερνούσε τα 2 δις το χρόνο.

39 χρόνια κυκλοφορίας…

12 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις των «ψεκασμένων»…

Μάθαμε πόσος κόσμος έπαθε καρκίνο από αυτά;

ΟΧΙ και ούτε πρόκειται.

Τέλος Μαθήματος.

Διάλειμμα.

thesecretrealtruth

ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΧΟΡΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΕ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 08/06/21

Όταν τα λεφτά είναι πάνω από τον Άνθρωπο .

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *