ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΕΝΟΣ ΡΟΘΣΙΛΝΤ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η κοινωνία μας διευθύνεται από παράτυπους ανθρώπους για άπληστους στόχους. Νομίζω ότι κυβερνόμαστε από μανιακούς για μανιακούς σκοπούς και νομίζω ότι είναι πιθανό να αποστασιοποιηθώ ως παράλογος που το εκφράζω αυτό. Αυτό είναι το παράλογο σε αυτό.

– John Lennon (1940-1980), αγγλικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός

Ματθ. 24,15    Οταν λοιπόν θα ιδήτε το μισητόν και αηδές κάθαρμα, που θα επιφέρη την ερήμωσιν και τον όλεθρον της Ιερουσαλήμ, όπως έχει προφητευθή από τον Δανιήλ, να στέκεται στον άγιον τόπον-κάθε αναγνώστης ας καταλάβη καλά αυτό· Πρόκειται δια τους κακούργους ψευδοζηλωτάς και τους αιμοχαρείς σικαρίους, που θα βεβηλώνουν τον ναόν, με αναριθμήτους δολοφονίας και άλλα κακουργήματα, και τους μισητούς Ρωμαίους στρατιώτας με τα ειδωλολατρικά των σήματα.

Ματθ. 24,16     Τοτε, όταν θα δήτε αυτήν την βεβήλωσιν του ιερού, όσοι ευρίσκονται εις την Ιουδαίαν, ας φύγουν εις τα βουνά, δια να κρυβούν.

Α Ιω. 4,3     Και κάθε άνθρωπος, που ισχυρίζεται, ότι εμπνέεται από το Πνεύμα, δεν ομολογεί όμως, ότι ο Ιησούς Χριστός ήλθεν εκ του ουρανού και έλαβε σάρκα ανθρωπίνην, αυτός δεν είναι από τον Θεόν. Και αυτό ακριβώς, το να αρνήται κανείς την ενανθρώπησιν του Υιού του Θεού, είναι το κήρυγμα του αντιχρίστου, περί του οποίου έχετε ακούσει ότι πρόκειται να έλθη.

The Cabal Part 1 (best viewed in full)

The Mark – Official Trailer

The Cabal Part 2

Ησ. 66,24  Θα εξέρχωνται δε και θα βλέπουν τα πτώματα και οστά των ανθρώπων εκείνων, που παρέβησαν τον Νομον μου. Ο σκώληξ που θα κατατρώγη αυτούς, δεν θα ψοφήση και η φωτιά, που θα τους ικατακαίη, δεν θα σβήση. Θα είναι θέαμα φοβερόν δι’ όλους τους ανθρώπους.

Ιεζ. 33,11    Είπε λοιπόν εις αυτούς· ορκίζομαι, λέγει ο Κυριος, ότι δεν θέλω εγώ τον θάνατον του ασεβούς, όσον θέλω να επιστρέψη και να απομακρυνθή ο ασεβής από τον αμαρτωλόν του δρόμον και να ζήση ευτυχής. Παρετε, λοιπόν, την απόφασιν και σεις οι Ισραηλίται να απομακρυνθήτε πλέον από την αμαρτωλόν οδόν σας. Διατί, ω Ισραηλίται, να αποθνήσκετε εξ αιτίας των ανομιών σας;

Q – The Plan To Save The World REMASTERED

Ο Χίτλερ παιδί των Ρόθσιλντ

Όλες οι περεταίρω πληροφορίες σε αυτό το λινκ

https://illuminati-et-conspiration.blogspot.com/2012/08/exposing-hitlers-secret-relationship-to.html

New World Order: The End Has Come – Trailer

Αγωνιστείτε για την πίστη, ανοίξτε τις εκκλησίες, προσευχηθείτε

Before The Wrath – Official Trailer (HD)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *