Είναι το Covid-19 η νέα θρησκεία και η μάσκα προσώπου το φυλαχτό της;ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.

5/5 (2)

Είναι το Covid-19 η νέα θρησκεία και η μάσκα προσώπου είναι ο ”σταυρός” το φετίχ της το θρησκευτικό της σύμβολο, το φυλαχτό της ; Οι άσπρες ποδιές νοσηλευτών και γιατρών είναι τα νέα άμφια, η αγία έδρα είναι πλέον το πόντιουμ του καθηγητή που επιδίδεται σε καθημερινό κήρυγμα η αυθεντία της ”επιστήμης”, ο λόγος του ”Λόγος” της Μιας ”Αλήθειας’,’ που όμως είναι εκ προοιμίου υπόδουλη σε παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων.. Η νέα τιάρα είναι η χειρουργική μάσκα, το ”μη μου άπτου” κορυφαία στάση αποστασιοποίησης από τα επίγεια του Ιησού δηλωτικό της θείας του υπόστασης γίνεται μια χειρονομία μπανάλ στις διαπροσωπικές επαφές…

Η υγειονομική κατήχηση αναλαμβάνει να μυήσει τους πάντες σ΄ένα καθηκοντολόγιο ”αγάπης” σ΄έναν προσκοπισμό όπου η ζωή γίνεται αυτοσκοπός και το νόημα της ζωής είναι η ζωή η ίδια…..Το αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν αντικαθίσταται από το αγάπα μόνο το άτομό σου, ή αγάπα τον μακρινό σου αφού λόγω κοινωνικής αποστασιοποίησης κανείς δεν οφείλει να είναι κοντά σου οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται με γεωμετρική ευλάβεια…..

Καθώς ο φόβος και η αβεβαιότητα στροβιλίζονται γύρω από την επιδημία Covid-19 κι ένα αόρατο κακό που ενδεχομένως κρύβεται οπουδήποτε, προστατευτικά μέτρα όπως οι μάσκες έχουν πάρει μια διάσταση φετίχ και ένα ρεύμα με θρησκευτικά χαρακτηριστικά παρατηρείται..

Τελετουργικοί καθαρμοί με αντισηπτικά, το άβατο το νέο ιερό είναι το φαρμακείο,το νέο άβατο τo νέο άγιον όρος είναι επίπεδο είναι η πόλη υπό lockdown και καθώς καταργήθηκαν από την κυβερνητική δέσμη μέτρων τ΄αγιαστικά μέσα της εκκλησίας ο αγιασμός,το βάπτισμα, το ευχέλαιο το νέο σωστικό μέσο στη θέση της απαγορευμένης Θείας κοινωνίας είναι το εμβόλιο…..το ελιξήριο αν όχι της αθανασίας της ζωής σίγουρα….

Lies, Damned Lies and Coronavirus Statistics

Περιμένουν το εμβόλιο σαν τη Δεύτερη Παρουσία.. δίνουν εσχατολογικό χαρακτήρα υλιστικής υφής στον ερχομό του….
Οι μάσκες – το οπτικό σύμβολο της επιδημίας Covid19 – έχει αποκτήσει το καθεστώς του θρησκευτικού φετίχ, όσο και της προκατάληψης. Σε μια θάλασσα αβεβαιότητας, η μάσκα είναι μια σταθερά που κάποιος μπορεί να βασιστεί, φαντάζει ως σανίδα σωτηρίας. Από τη μάσκα προσώπου της αισθητικής στην μάσκα τη νοσηλευτική….

Αλλά ακόμη και οι αδύναμες χειρουργικές μάσκες που προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου προστασία από τον κορονοϊό έχουν αποκτήσει μια φετιχιστική διάσταση, σαν ένα σύγρχονο σκόρδο που ξορκίζει τη γκαντεμιά ή το ματάκι που διώχνει τη βασκανία….

Το smartphone γίνεται το σύγχρονο ψηφιακό κομποσχοίνι που σ΄ενώνει με την Απρόσωπη Αρχή που σου παρέχει εντολές κι οδηγίες σωτηρίας…..Ο Δεκάλογος της νέας Εποχής είναι γραμμένος σε ψηφιακές πλάκες και οι εντολές είναι 10 εις τη νιοστί…..Ουρές σχηματίζονται όχι για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας αλλά για το σούπερ μάρκετ……. οι πόρτες του ναού κλειστές αλλά ανοίγονται οι Gates της Κολάσεως για τους νεοπροσήλυτους ιατροφοβικούς. Οι κορονόφιλοι σε μεγάλο βαθμό εντάσσονται στη λογική του Μολιέρου στο κατά Φαντασίαν Ασθενής……

Ο φόβος του Θεού αντικαθίσταται από τον φόβο του ιού…..Μια νέα κοινότητα διαμορφώνεται γύρω από ένα επίσης νέο ευχαριστιακό κέντρο αυτό της μετά-ληψης του εμβολίου……Κορονοθρησκεία…κορονόφιλοι, κορονοπιστοί, κορονοπροσήλυτοι,κορονιστές….τα δίπτυχα τους είναι μονόπτυχα καταλογοποιούν μόνο κεκοιμημένους νεκρούς νεκρούς νεκρούς……

dimpenews.com

=============Βασικά σημεία του αναπνευστικού θεραπευτή που αποκαλύπτει την απάτη Coronavirus

———-Σας ενθαρρύνω να το παρακολουθήσετε μόνοι σας:

«Δεν κάνουν δοκιμές για τον ίδιο τον ιό … αυτή η δοκιμή COVID-19 … δοκιμάζουν μια αλληλουχία RNA από μια αντίδραση στον ιό … τότε [χρησιμοποιούν] PCR για να τον ενισχύσουν … εσύ» πρόκειται να δοκιμάσω θετικά. Τώρα αυτό μπορεί να προέλθει από καρκίνο, που μπορεί να προέρχεται από ακτινοβολία, που μπορεί να προέρχεται από πολλά πράγματα. »

«Κάθε κομμάτι αυτής της [πανδημίας] έχει δημιουργηθεί.»

«Δεν μπορείς να εμβολιάσεις τον εαυτό σου για κάθε μικρή ασθένεια που υπάρχει.»

«… αν πρόκειται για ιό … και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι … δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι ιός. Το έκανα εδώ και πολύ καιρό. Κάνε τη δική σου εργασία ! Η έρευνά σας … δικαιολογεί αυτό το κλείσιμο της χώρας;

«… αναρωτιέσαι τους γιατρούς σου, γιατί οι γιατροί πιστεύουν αυτά τα πράγματα όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, αλλά δεν βλέπουν τις πραγματικές πληροφορίες. Το μόνο που κάνουν είναι να τους λένε κάτι και … έχουν ζωές , πήραν δουλειές, πήραν όλα όσα πήρατε συν κάποια.Δεν δινουν σημασια; Εννοώ ότι νοιάζονται αλλά δεν πρόκειται να το αναζητήσουν. Δεν πρόκειται να αναζητήσουν ακριβώς τι είναι αυτό το τεστ … γιατί δεν παίρνουμε αυτά τα μολυσματικά ποσοστά;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ….. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ «ΦΟΝΙΚΟΥ» ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ “armagedon 2020 blogspot.com” ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ……


ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩΝ, ΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ…….


ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…..


Ελληνίδες και Έλληνες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.Με τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πέραν πάσης αμφιβολίας, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του λαού που έγινε από την Κυβέρνηση, με ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, για τις Επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου και για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που πλέον θα μείνουν άνεργοι.


Επίσης στον τομέα της Παιδείας χάνουν σημαντικό χρόνο οι φοιτητές και φυσικά είναι άγνωστο τι θα γίνει με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και τις Πανελλαδικές.


Και στον τομέα της Πρόνοιας χιλιάδες ανάπηροι έχουν μένει χωρίς τις συντάξεις τους, αφού έχουν ακυρωθεί όλες οι επιτροπές του ΚΕΠΑ από αρχή Μαρτίου και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που έχουμε μπλέξει.


Και τους λέω ξεκάθαρα πλέον ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, διότι οι αριθμοί που δίνει από αρχές Μαρτίου κάθε μέρα ο Τσόδρας εκ μέρους του Υπουργείου για την ίωση του Κορωνοϊού, είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ μικρότεροι από τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους καταλήξαντες συνανθρώπους μας από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ.


Είναι η δεν είναι έτσι ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΣΟΔΡΟ-ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ;;;;;;;


Και γιατί βρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν λέτε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ πως από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ από Οκτώβριο μέχρι Φεβρουάριο είχαμε 300.000 κρούσματα, με χιλιάδες διασωληνωμένους και πάνω από 1000 θανάτους και γιατί τότε δεν ίδρωσε το αυτί σας για τους παππούδες μας;;;;


Διότι αν βγείτε και τα πείτε αυτά, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ «ΦΑΕΙ» Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, που του διαλύσατε τις επιχειρήσεις και τον αφήσατε άνεργο με μία ΑΠΑΤΗ ενός «φονικού» ιού, που αποδείχθηκε όμως, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ λιγότερο φονικός από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ.


Και αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αφού δεν έχουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτά που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ, έδωσαν εντολές να ΣΒΗΣΟΥΝ τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ που έδειχνε τα ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, για να μην τα βλέπει ο κόσμος.


ΟΡΙΣΤΕ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ. ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.


αναρτήθηκε από ιωάννης λαμπρόπουλος Απριλίου 04, 2020
https://armagedon2020.blogspot.com/2020/04/blog-post_4.htmlΚαι ήταν επόμενο βέβαια να είναι ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.Αφού κατάργησαν όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία και τις προγραμματισμένες εξετάσεις και άφησαν τα Νοσοκομεία, να εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τα περιστατικά με ΚΟΡΩΝΟΪΟ.


Και κοιτάξτε τι έγινε:Άφησαν 58 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και 128 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, εκτός από τα μικρότερα τοπικά Ιατρικά κέντρα, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 60 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ του κορωνοϊού την ημέρα και με τους 50 ανθρώπους στην εντατική κατά μέσο όρο.


ΔΗΛΑΔΗ, δεν αντιστοιχεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.


ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, και γι’ αυτό ΕΣΒΗΣΑΝ τις Φωτογραφίες, ΓΙΑΤΊ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


Εγώ τις επαναδημοσιεύω και εσείς ξανασβήστε τες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ γιατί δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο.


……………………………………………………………….…Εδώ είναι το Κέντρο Υγείας Κορωπίου που εξυπηρετεί 50.000 ανθρώπους ως πρωτοβάθμια μονάδα υγείας, με όλες σχεδόν τις ειδικότητες με μικροβιολογικό και ακτινοδιαγνωστικό κέντρο και πριν τον κορωνοϊό ήταν σε καθημερινή βάση γεμάτο και τα ραντεβού κλείνονταν κατά μέσο όρο ειδικότητας, μετά από 20 μέρες.


Κοιτάξτε πως είναι τώρα, με αυτήν την «αυξημένη δραστηριότητα» του «φονικού» ιού..!!!


Εχθές Παρασκευή στις 11 το πρωί.

ΑΔΕΙΟ είναι και το Κέντρο Υγείας Σπατών που εξυπηρετεί περί τους 25.000 ανθρώπους.

Εδώ το Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» όπου στους διαδρόμους του, βρίσκεις τώρα, μόνο καμία νοσηλεύτρια, «φαντάσματα» και πολλούς «Σεκιουριτάδες» που προσπαθούν να κρατήσουν μακρυά τον κόσμο.

Εδώ το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ηράκλειου Κρήτης.


Το Π.Α.Γ.Ν.Η. σε ΕΦΗΜΕΡΙΑ.

ΤΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΙ «ΦΟΝΙΚΟΣ» ΙΟΣ ΡΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, και με αριθμούς. κρουσμάτων, νοσηλευομένων και θανόντων κατά ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ που περάσαμε;;;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ;;;;;

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ @@@@@@@ ΤΟΥ ΤΑ …… ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.…

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ.

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ .

Ιωάννης Λαμπρόπουλοςσυγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφοςgiannis_lampropoulos@yahoo.com

ΤΟ ΕΙΔΑ>>> ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *