Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών στην Ελλάδα! Όποιος δεν καταγράφεται;…«Βόμβα» Έλον Μασκ για μούφα rapid test του κορωνοϊού

5/5 (6)

Έρχονται υποχρεωτικοί εμβολιασμοί;

Δείτε το ΦΕΚ…Με την Υπουργική Απόφαση οικ. 6677/2020 – ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020 συστήνεται από το Υπουργείο Υγείας το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, με στόχο την ακριβή καταγραφή των εμβολίων, που διενεργούνται τόσο σε παιδιά όσο και ενήλικες. Υπεύθυνος φορέας για τη λειτουργία του ορίζεται η ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).Προφανώς, η δημιουργία του Μητρώου γίνεται με αφορμή τον κορωνοϊό.Όπως μεταδίδεται, κάθε ασθενής, στον οποίο συνταγογραφείται εμβόλιο, εντάσσεται υποχρεωτικά από το θεράποντα ιατρό του, ο οποίος συνταγογραφεί το εμβόλιο αυτό, στο σύστημα αρχειοθέτησης του Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμών.Όσοι δεν καταχωρούνται στο Εθνικό Μητρώο επειδή δεν θέλουν να εμβολιαστούν;;;

Θα στιγματίζονται;;; Επιπλέον σύμφωνα με τo ΦΕΚ, θα «καταστεί δυνατή η συλλογή πληροφοριών για πρόσωπα που πρέπει να προσεγγιστούν από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αντιμετώπισης τοπικής ή εκτεταμένης επιδημίας με σκοπό την οργάνωση του εμβολιασμού τους ή ελαττωματικής παρτίδας εμβολίου, με σκοπό τη συστηματική παρακολούθησή τους».

Παραθέτουμε απόσπασμα από τo ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020:Υπουργική Απόφαση οικ. 6677/2020 Σύσταση Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 83 του ν. 4600/2019 (Α’ 43).

Άρθρο 11. Συστήνεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 83 του ν. 4600/2019 και των στοιχείων (η) και (θ) της παρ. 2 του άρθρου 9 και της παρ. 3 του άρθρου 9 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ), από το Υπουργείο Υγείας, ως υπεύθυνο επεξεργασίας υπό την έννοια του στοιχείου (7) του άρθρου 4 του ΓΚΠΔ, το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, ως σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα υπό την έννοια του στοιχείου (6) του άρθρου 4 του ΓΚΠΔ.

(…)(στ) Να διασφαλιστούν η ακριβής καταγραφή, ως τμήμα του ιατρικού ιστορικού κάθε προσώπου, των εμβολιασμών που έχουν διενεργηθεί σε κάθε πρόσωπο που ανήκει στο γενικό πληθυσμό της Χώρας, καθώς και η πρόσβαση των εν λόγω πληροφοριών εμβολιασμού σε κάθε πρόσωπο, ως υποκείμενο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως και η επισκόπηση των εν λόγω πληροφοριών εμβολιασμού από κάθε πάροχο υπηρεσιών υγείας, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες υγείας στο πρόσωπο αυτό.(ζ) Να καταστεί δυνατή η προσωποποιημένη ειδοποίηση των προσώπων και των οικογενειών σχετικά με εμβολιασμό, ο οποίος πρέπει να διενεργηθεί ιδίως κατ’ εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών και των συστάσεων εμβολιασμού που εκδίδονται από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.(η) Να καταστεί δυνατή η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.).(θ) Να καταστεί δυνατή η συλλογή πληροφοριών για πρόσωπα που πρέπει να προσεγγιστούν από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αντιμετώπισης τοπικής ή εκτεταμένης επιδημίας με σκοπό την οργάνωση του εμβολιασμού τους ή ελαττωματικής παρτίδας εμβολίου, με σκοπό τη συστηματική παρακολούθησή τους.

Κατεβάστε τo ΦΕΚ:

ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020 Download

Τό είδα>>> ΕΔΩ

«Βόμβα» Έλον Μασκ για μούφα rapid test του κορωνοϊού

Δείτε τι δήλωσε…

Ο παγκοσμιοποιητής, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk ανέφερε την Πέμπτη ότι έκανε 4 τεστ κορωνοϊού τη ίδια μέρα, με τα δύο να βγαίνουν θετικά και τα δύο αρνητικά.

«Κάτι εντελώς παλαβό συμβαίνει. Εξεταστήκαμε για covid τέσσερις φορές σήμερα. Τα δύο τεστ βγήκαν αρνητικά, τα δύο θετικά. Ίδιο μηχάνημα, ίδιο τεστ, ίδια νοσοκόμα. Ήταν τα rapid test αντιγόνου», έγραψε ο Musk στο Twitter.

Λοιπόν τι παίζει;;

Μήπως οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν κάποια βάση;;

Είναι κάποια από τα τεστ ήδη μολυσμένα με κορωνοϊό όπως είχε καταγγελθεί στις ΗΠΑ και αποσύρθηκαν ;;;

Το παίζει καλός ο ELON MUSK;;;

Θα μας σώσει;;;; 🙂

(ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ) LOCKDOWN στα πάντα! Μειώνουν χειρουργεία ΚΑΙ σε ιδιωτικές κλινικές! Κλείνουν πτέρυγες (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, πράγματι, στις ιδιωτικές κλινικές θα ισχύσει η αναβολή μη επειγόντων χειρουργείων και γενικότερα θα επιτρέπονται μόνο χημειοθεραπείες, βαριές λοιμώξεις και πολυτραυματίες.

Ήδη ιδιωτικές κλινικές έχουν κλείσει τις χειρουργικές πτέρυγες.

Όλες έχουν λάβει την ίδια γραμμή! Δεν αποκλείεται μάλιστα να τεθούν σε αναστολή νοσηλευτές.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΙΚΙΛΙΑ – ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ.

Και μένει σ’ εσάς τους γιατρούς, να ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΣΙΩΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ.

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ.

ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΘΩΟΥ, ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

εδω βιντεο

Πηγή

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ1. Δεν υπάρχουν κανονικά παράθυρα.
2. Τα δέντρα είναι Κυπαρίσσια.
3. Δεν υπάρχει πόρτα.
4. Το παράθυρο στην σοφίτα είναι σταυρός.
Τέτοιο φουγάρο μόνο στον Τιτανικό.Χριστιανική ταφόπλακα από την εσωτερική Μογγολία.Το μήνυμα το έστειλαν. Εσείς το λάβατε; www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *