ΔΩΡΟ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»: ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα δώρο μίσους από τους «πολιτικούς» μας και τον «Θεό» της Μέρκελ, δηλαδή τον Λούσιφερ: Οι μετανάστες που φέρουν μαζί τους θανάσιμα σκουλήκια σώματος Schistosoma / Bilharzia και άλλες θανατηφόρες ασθένειες στην Ευρώπη.

Το γεγονός ότι οι μασονικοί μας πολιτικοί προσπαθούν να επιλύσουν εθνοκάθαρση του Coudenhove Kalergi μέσω της προγραμματισμένης μαζικής μετανάστευσης είναι προφανής. Είναι επίσης προφανές ότι αυτοί οι μετανάστες φέρνουν τροπικές ασθένειες στην Ευρώπη καθώς και ανίατη φυματίωση.

Το ακόλουθο είναι μια μυστηριώδης υπενθύμιση για το τι φέρνει επίσης η Λουσιφεριακή Φαρισαϊκή / Τεκτονική Νέα Παγκόσμια Τάξη:

Μασονικοί Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια

Τα ακόλουθα επιστημονικά δεδομένα είναι ίσως γνωστά στους «πολιτικούς» μας. Ίσως ακόμη να θέλουν να μολυνθούμε έτσι ώστε να επιταχύνουμε την εθνοκάθαρση τους σε άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που τόσο εύκολα μπορούν να κυβερνούν από ψηλά κάτω τους Ευρωπαίους. Ίσως γι ‘αυτό είπε η Μέρκελ για τους μετανάστες «Ο Κύριος ο Θεός έχει θέσει αυτό το καθήκον (τους μετανάστες) στο τραπέζι μπροστά μας» (Deutsche Wirtschafts Nachrichten 4 Οκτωβρίου 2015) και ο αντιχριστιανός Πάπας το επανέλαβε! Ο Θεός της Μέρκελ είναι ο Lucifer.

Διάγνωση των μεταναστών από την Ινδία και τη Λατινική Αμερική στις ΗΠΑ, αντίστοιχα. Διάγνωση του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), της χρόνιας λοίμωξης από τον ιό της ηπατίτιδας Β και C και της λανθάνουσας φυματίωσης ήταν σημαντικά συχνότερη στους υποσαχάριους Αφρικανούς (2,3% έναντι 0,3%, 14% έναντι 1,6%, 1,3 έναντι 0%, 71% 32,1%).

Η επικράτηση της ελονοσίας και της σχιστοσωμίας στους υποσαχάρους Αφρικανούς ήταν 4,6% και 5,9% αντίστοιχα και η επικράτηση της νόσου του Chagas στους λατινοαμερικάνους ήταν 48,5%
(The American Journal of Medicine and Hygiene 1 Απριλίου 2015).

Αριστερά: Σχιστοσωμία με σύσφιξη της κατώτερης κοίλης φλέβας στην κοιλία (πιθανώς συκώτι), έτσι ώστε το αίμα να μην μπορεί να επανέλθει στην καρδιά.

Εξέταση των μεταναστευτικών ασθενών στην Ισπανία: Διαγνώστηκε τουλάχιστον μία παθογόνος μολυσματική ασθένεια σε 72,8% ασθενείς: 60,6% λανθάνουσα λοίμωξη φυματίωσης, 36,8% εντερικά παράσιτα (εντερικά πρωτόζωα ή ελμινθώματα), 28,1% ελμινθώματα, 14,8% θετικό αντιγόνο επιφάνειας ηπατίτιδας Β, % θετικός κατά της ηπατίτιδας C, 1,2% θετικός στον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας και 1,2% ελονοσία.

Βρήκαμε έναν υψηλό επιπολασμό μολυσματικών ασθενειών στους μετανάστες από νοτίως της Σαχάρας, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας (ελλείψει άμεσης θεραπείας), που αντιπροσωπεύουν υψηλό κόστος για το σύστημα δημόσιας υγείας και πιθανή μετάδοση στη χώρα υποδοχής.
(Το αμερικανικό περιοδικό ιατρικής και υγιεινής 6 Απριλίου 2016).

Το σκουλήκι της Γουϊνέας εμφανίζεται νοτίως της Σαχάρας και επίσης εξάγεται με μετανάστες. Πολύ επώδυνη ασθένεια.

 

Η επίπτωση της ηπατίτιδας Β, για παράδειγμα, αυξήθηκε κατά 300% τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με το RKI. Ο αριθμός των αναφερθεισών περιπτώσεων στη Γερμανία ήταν 3.006 το 2016, από 755 περιπτώσεις το 2014. Οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις αφορούν τους μη εμβολιασμένους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία.

Τα στατιστικά στοιχεία του RKI μπορεί να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ο αριθμός των αναφερόμενων κρουσμάτων φυματίωσης, για παράδειγμα, ήταν 5.915 το 2016, από 4.488 περιπτώσεις το 2014, σημειώνοντας αύξηση κατά περισσότερο από 30% κατά την περίοδο αυτή. Ορισμένοι γιατροί, ωστόσο, πιστεύουν ότι ο πραγματικός αριθμός περιπτώσεων φυματίωσης είναι πολύ υψηλότερος και έχουν κατηγορήσει τον RKI ότι υποβαθμίζει την απειλή, προσπαθώντας να αποφύγει την τροφοδοσία των αισθήσεων κατά της μετανάστευσης.

Το ζευγάρωμα των σχιστοσωμάτων λαμβάνει χώρα μέσα στο ανθρώπινο σώμα: Ένα λεπτό θηλυκό σχιστόσωμα φωλιάζει στην αυλάκωση του σώματος ενός ανθεκτικού αρσενικού σχιστοσώματος.

Από το μολυσμένο νερό, τα παράσιτα περνούν από το δέρμα και εξαπλώνονται μέσω της ροής του αίματος, ιδιαίτερα στο συκώτι – και καταστρέφουν τα όργανα με εκατομμύρια προνύμφες.

Περίπου το 25-30% των ανθρώπων έχουν μολυνθεί με τουλάχιστον ένα είδος παρασιτικού σκουληκιού.

Η ταλαιπωρία των μολυσμένων ατόμων είναι απερίγραπτη.

The neglected tropical diseases that affect over 1 billion people | Red Nose Day 2013

Οι ασθένειες που προκαλούν μπορεί να είναι καταστροφικές. Οι λοιμώξεις από σκουλήκια μπορούν να οδηγήσουν σε ποικίλες και χρόνιες παθήσεις, όπως ουλές των ματιών και τύφλωση, οίδημα των άκρων και ακινησία, αποκλεισμός της πέψης και του υποσιτισμού, αναιμία και κόπωση. Μπορούν επίσης να αυξήσουν τον κίνδυνο ενός ατόμου να αναπτύξει καρκίνο και AIDS.

Σε αυτή την εποχή των παγκόσμιων ταξιδιών και της αλλαγής του κλίματος, οι παρασιτικοί σκώληκες σιγά-σιγά αλλά σίγουρα κινούνται σε μέρη της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Σχιστοσωμάτωση με αυξημένο νοσηρό ήπαρ και σπλήνα.

Η σχιστοσωμίαση – η οποία προκαλείται από τη μόλυνση με σκιστοσωματώδη σκώληκα αίματος – επηρεάζει επί του παρόντος εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, οδηγώντας συχνά σε θάνατο χιλιάδων έως εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων. Ο αντίκτυπός του είναι τόσο μεγάλος που κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είναι δεύτερος μόνο στην ελονοσία σε κλίμακα καταστροφικών παρασιτικών ασθενειών.

Περίπου το 85 τοις εκατό όλων των ανθρώπινων σχιστοσωμάτων εμφανίζεται επί του παρόντος στην υποσαχάρια Αφρική, αλλά πρόσφατα έχουν αναφερθεί σφάλματα στο μεσογειακό νησί της Κορσικής.

Loa Loa filariasis σκουλήκια εισάγονται επίσης: Εδώ είναι ένα τέτοιο σκουλήκι στο μάτι. Μια τέτοια περίπτωση. Είναι εύκολο να αφαιρεθεί μετά την ατροφία.

Οι άνθρωποι μολύνονται με τα παράσιτα όταν έλθουν σε επαφή με ορισμένους τύπους σαλιγκαριών γλυκού νερού που παράγουν σχιστοσωματικά στρώματα που μολύνουν τον άνθρωπο. Αυτά τα παρασιτικά σκουλήκια διεισδύουν γρήγορα στο δέρμα και αναπτύσσονται σε ενήλικα αρσενικά και θηλυκά σχιστοσώματα μέσα στα αιμοφόρα αγγεία που περιβάλλουν τα έντερα ή την ουροδόχο κύστη μολυσμένων ατόμων.

Εκατοντάδες έως χιλιάδες αυγά παράγονται καθημερινά από κάθε θηλυκό σκουλήκι. Και, όταν παγιδευτούν σε ανθρώπινα όργανα, τα αυγά αυτά προκαλούν χρόνιες επιπλοκές, όπως φλεγμονή, ουλές ιστών, ανισορροπίες υγρών, αναιμία και, τελικά, θάνατο. Ένα ποσοστό των αυγών που μεταναστεύουν στα έντερα ή την ουροδόχο κύστη θα απελευθερωθούν στο περιβάλλον όταν ένα μολυσμένο άτομο απολέσει ή ουρήσει. Εάν τα αυγά αυτά φτάσουν στο γλυκό νερό, μπορούν να εκκολάψουν και να απελευθερώσουν στάδια σκωληκοειδούς μολυσματικού σαλιγκαριού, πράγμα που ολοκληρώνει αποτελεσματικά τον κύκλο ζωής.

Καθώς δεν υπάρχει ακόμα εμβόλιο για την πρόληψη της σχιστοσωμίας, η πάθηση αντιμετωπίζεται με το φάρμακο πραζικαντέλ.

Το Praziquantel αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1970 και εμφανίζει εξαιρετικές ιδιότητες ως το αντι-σχιστοσωματικό φάρμακο πρώτης γραμμής. Είναι ασφαλές στη χρήση, σχετικά φθηνό.

LES MIGRANTS EN EUROPE ! #CHOC #VERITE DANS 10 15 ANS FAUDRA PAS PLEURER !

Σχόλιο
Προετοιμαστείτε για αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη! Γιατί δεν έχετε διαμαρτυρηθεί εναντίον της.

Top Ten Deadliest Diseases in Africa

The Plot to Flood Europe with 200 Million Africans

Death Boats to Greece (Part 1/2): Europe Or Die (Episode 2/4)

Turn Europe Into North Africa Says Macron

les vrais raisons de l’immigration massive des africains en Europe

Childish Gambino – This Is America (Official Video)

Chic – Le Freak

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *