ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

72d5a588df7aa1a51cb8f5cdbaaa1906

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να κάνει την ανθρωπότητα να δεχτεί να σφραγιστεί με το σημάδι του Αντιχρίστου. Έτσι, πρόσφατα, σε ένα όπως φαίνεται πείραμά της, στην πόλη του Λονδίνου, εκατοντάδες Λονδρέζοι στήνονται στην ουρά για να λάβουν ένα δωρεάν τατουάζ από έναν διάσημο καλλιτέχνη Scott Campbell.

eye1

Η διαδικασία έχει ως εξής: τοποθετούν το χέρι τους μέσα σε μια σχισμή, όπου δεν γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, και περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα-έκπληξη το οποίο θα έχουν για όλη τους την ζωή τους καθώς πρόκειται για μόνιμο τατουάζ.

Είναι όμως πραγματικά τόσο αθώο όσο φαίνεται ή μήπως αποτελεί άλλον έναν τρόπο προσπάθειας να ξεγελάσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί μαζί με το τατουάζ εν αγνοία της ένα τσιπάκι στο χέρι;

nwo-logo-wrestler-tattoo-design-for-arm

Βλέπουμε με λύπη πόσο αφελής είναι η ανθρωπότητα και κυρίως η νεολαία όπου με μια «δωρεάν» προσφορά τρέχει για να παραλάβει κάτι χωρίς καν να γνωρίζει τι περιέχει αυτό πραγματικά, και ότι η επιλογή αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για την υπόλοιπη ζωή και την ελευθερία της.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ερώτηση: Τι λέει η Βίβλος περί του τατουάζ / τρύπημα σώματος;
    Απάντηση: Ο Νόμος της Παλαιάς Διαθήκης προστάζει στους Ισραηλίτες, “Δεν θέλετε κάμει εντομίδας εις το σώμα σας διά νεκρόν, ουδέ γράμματα στικτά θέλετε εγχαράξει επάνω σας. Εγώ είμαι ο Κύριος.” (Λευιτικόν 19:28).
    Τον καιρό εκείνο των πυραμίδων, χάρασσαν το δέρμα τους με εικόνες η παραστάσεις όσοι ήθελαν να δείξουν την υποταγή στον «θεο» Ρα την Ισιδι τον Οσιρι που στην ουσία ειναι ο διάβολος και δαίμονες του μεταμορφωμένοι. Μου είπε κάποτε ένας παππούλης πάνω στο θέμα αυτό ότι εάν γινετο η Δευτέρα Παρουσία τώρα, οι Αγγελoi θα μετέφεραν στον ουρανό μόνο αυτούς οι οποίοι έχουν την σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος το όποιο παίρνει ο Χριστιανός κατά την Βάπτιση του και θα αφήναν πίσω όλους εκείνους οι οποίοι θα είχαν το χάραγμα. Καλά παππούλη τον ρωτώ τι γίνεται με όλους τους Χριστιανούς που τώρα έχουν ταττού οποίοι δεν γνώριζαν τους κινδύνους? Εξομολόγηση παιδί μου θα κανουν…εξομολογηση!
    Είναι αμαρτια να εχεις τατουαζ? βιντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *