ΔΡ. DEREK KNAUSS: ΤΟ COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Ξυπνήστε γιατί το «μικρόβιο» είναι ψεύτικο», είναι η κλήση αφύπνισης από γιατρό στις ΗΠΑ. Ο Δρ. Derek Knauss, κλινικός επιστήμονας από τη Νότια Καλιφόρνια, είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην ιολογία και την ανοσολογία, ειδικευμένος σε αυτούς τους τομείς. Ήθελε να μάθει με ακρίβεια τι αφορούσε το Covid-19. Για το σκοπό αυτό, συλλέχθηκαν 1500 «υποτιθέμενα» θετικά δείγματα Covid-19 στη Νότια Καλιφόρνια και δοκιμάστηκαν στο εργαστήριο. Ο Δρ. Knauss και η ομάδα του δεν βρήκαν ούτε έναν ιό Covid σε κανένα από τα 1500 δείγματα. Αντ ‘αυτού, συνάντησαν τη Γρίπη Α και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη Γρίπη Β.

Για να είμαστε στην ασφαλή πλευρά, τα υπόλοιπα δείγματα στάλθηκαν σε δύο ιδιωτικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ (Πανεπιστήμιο Stanford Junior και Πανεπιστήμιο Cornell) και σε ορισμένα εργαστήρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: Δεν είναι covid, μόνο η γρίπη Α και Β. Οι επιστήμονες στη συνέχεια απευθύνθηκαν στο CDC της αμερικανικής υγειονομικής αρχής με αίτημα να παράσχουν βιώσιμα δείγματα covid. Ωστόσο, το CDC δεν μπόρεσε να παραδώσει κανένα επειδή δεν είχε. Ο Δρ. Knauss και η ομάδα του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Covid-19 είναι απλώς μια εφευρεση και φανταστικός ιός.

Είναι πεπεισμένοι ότι είναι ο ιός της γρίπης covid. Ο Δρ. Knauss υπογραμμίζει την πεποίθησή του ως εξής: «Δεν έχω βρει ακόμα ένα δείγμα του Covid-19 που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Εμείς από τα επτά πανεπιστήμια που διεξήγαγαν τις εργαστηριακές δοκιμές σε αυτά τα 1.500 δείγματα, μηνύουμε τώρα το CDC για απάτη Covid-19. Το CDC δεν μας έστειλε ακόμη ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρό δείγμα Covid-19.

Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μας στείλουν […], προφανώς δεν υπάρχει Covid-19, είναι φανταστικό. «Κανείς σε κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν έχει απομονώσει ποτέ και καθορίσει αυτόν τον ιό στο σύνολό του, λέει ο Δρ. Κναους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν βρέθηκε ποτέ, μόνο μικρά κομμάτια RNA που δεν ταυτοποιήθηκαν ποτέ ως ιός. «Επομένως, αντιμετωπίζουμε μόνο ένα άλλο στέλεχος γρίπης, όπως κάθε χρόνο – το Covid-19 δεν υπάρχει […]. Το Covid-19 είναι απάτη, με δόλια εσφαλμένη παρουσίαση».

Από το ξέσπασμα της λεγόμενης πανδημίας κορωναϊού, αμέτρητοι άλλοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει ότι ο κορωναϊός είναι μια τεράστια απάτη εναντίον ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των κρατών συνεχίζει να επιβάλλει τα δραστικά μέτρα κορωναϊού και επιδεινώνει δραματικά τις συνθήκες διαβίωσης των λαών. Υπάρχει μόνο η ελπίδα ότι η φήμη του Δρ. Knauss «Ξυπνήστε, επειδή το»μικρόβιο»είναι ψεύτικο» δεν ξεθωριάζει, αλλά συμβάλλει στην πεποίθηση του δράστη προτού ξυπνήσει ένας ολόκληρος κόσμος μέσα στην πικρότερη σκλαβιά.

Βίντεο

https://www.kla.tv/index.php?a=showembed&vidid=18916&lang=de

Παραδείγματα πιθανών συστημάτων COVID-19 περιλαμβάνουν:
• Όποιος πωλεί πλαστά κιτ δοκιμών ή θεραπείες για το COVID-19
• Ιστότοποι που αναζητούν δωρεές για παράνομες ή ανύπαρκτες φιλανθρωπικές οργανώσεις COVID-19
• Ψευδείς τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που θέτουν ως ασφαλιστές υγείας που αναζητούν προσωπικά στοιχεία
• Ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού «ψαρέματος» από οντότητες που παρουσιάζονται ως CDC ή ΠΟΥ, τα οποία ενδέχεται να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό
• Robocalls που προσφέρουν ιατρικά εφόδια χωρίς πρόθεση παράδοσης
• Απάτες που ισχυρίζονται ότι παρέχουν πληρωμές οικονομικού αντίκτυπου (γνωστά ως κεφάλαια διέγερσης) εάν οι καταναλωτές εισάγουν τα τραπεζικά τους στοιχεία
• Ψευδής ιατρική χρέωση για διαδικασίες που σχετίζονται με το COVID-19
• Απειλές σε δημόσιους υπαλλήλους που υποστηρίζουν καραντίνες
• Συσσώρευση ή εκφόρτωση των απαραίτητων προμηθειών
• Απειλές για σκόπιμη μόλυνση ατόμων με COVID-19

COVID-19 Fraud PSA

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *