Δρ Κάρυ Μαντέϊ : « Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρει συνθετικό ιό, που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ! Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του ΚΑΤΟΧΟΥ της συνθετικής πατέντας! » _ Βίντεο – Μετάφραση

5/5 (4)

Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρει συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο.Αυτό είναι εντελώς πειραματικό για το ανθρώπινο γένος. Να γνωρίζετε ότι δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν στην ανθρωπότητα και ότι όλοι όσοι δεχτούν αυτού του είδους την ένεση στην πραγματικότητα συμφωνούν να συμμετέχουν στην διαδικασία ενός πειράματος. Είστε κυριολεκτικά το ινδικό χοιρίδιο και το ποντίκι του εργαστηρίου. Θα προσμετρηθείτε σε όλα τα πειράματα. 
Το πρώτο που θα ολοκληρωθεί θα είναι στο τέλος του 2022. 
Άλλη μια φορά λοιπόν, πρόκειται περί ενός πειράματος. 
Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα σας συμβεί μέχρι να περάσουν χρόνια.

Κάνουν ένα τόσο διαφορετικό εμβόλιο διότι δεν ταυτοποίησαν ποτέ ή δεν έχουν καταγράψει ολόκληρο τον ιό. 
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και πέντε άλλες χώρες τουλάχιστον δεν τον έχουν καταγράψει και εάν δεν έχει καταχωρηθεί ολόκληρος ο οργανισμός δεν μπορούν να τον βάλλουν σε ένα εμβόλιο και εν συνεχεία να σου τον περάσουν με ένεση. 
Είχαν μόνο κομμάτια του γενετικού υλικού που βρήκαν, γι’ αυτό έπρεπε να το κάνουν με διαφορετικό τρόπο.

Πήραν λοιπόν κομμάτια γενετικού υλικού που βρήκαν σε κάποιο πνευμονικό υγρό μερικών ασθενών που είχαν κόβιντ 19. 
Υπέθεσαν ότι αυτό το γενετικό υλικό έκανε τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Υπάρχουν μερικά κενά στο γενετικό υλικό, έτσι χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή και η τεχνητή νοημοσύνη συμπλήρωσε τα κενά που λείπουν.

Τώρα λοιπόν έχουμε κάτι που ονομάζεται ανασυνδυασμένο (recombinant). 
Είναι ένας ανασυνδυασμένος κώδικας. Έχουμε λοιπόν κάτι από τη φύση, έχουμε κάτι από ένα πρόγραμμα υπολογιστή και έτσι έφτιαξαν τον κώδικα. 
Μετά έβαλαν έναν κώδικα μέσα σε μια νανοτεχνολογία, ένα περίβλημα νανο λιπιδικού σωματιδίου και το βάζουν μέσα στο διάλυμα.
Και αυτό είναι το υλικό που εγχύουν στον άνθρωπο.

Και η ιδέα είναι ότι αυτός ο κώδικας ή αυτό το περίβλημα που είναι νανοτεχνολογία, θα ξεγελάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα ξεγελάσει το κύτταρό σας να τον δεχτεί, και τότε θα παράγετε εσείς αυτόν τον κώδικα μέσα στο σώμα σας. 
Θα φτιάχνετε κυριολεκτικά μέσα στο σώμα σας αυτόν τον ιό που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο. 
Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν υπάρχει αρχή ή τέλος. 
Δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα φτιάχνετε αυτά τα κομμάτια αυτού του γενετικού υλικού μέσα στο σώμα σας.

video

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dxplJhaYVwPexAiqioQBUN36gRGwChfvdCoMhM38upCB1DRVMRRezRrfI7lK0rqluha-OYA03k0qLFxL4HrTRh2NV6eU1T4SxA4sxya-JlT_-UHAQ0efNon-yKUtfMq_qnrmvgΈχουμε από τώρα κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να σας συμβεί αλλά είναι απίστευτο ότι πειραματιζόμαστε πάνω σε ανθρώπους, διότι, επαναλαμβάνω, έχουμε κάτι συνθετικό μέσα στο ανθρώπινο σώμα, κάτι που δεν είναι από τη φύση. 
Επίσης, μέρος αυτού του γενετικού κώδικα που θα παράγει το σώμα σας είναι ανάλογο με πολλά πράγματα που ήδη βρίσκονται από τη φύση μέσα στο σώμα σας.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας δώσω ένα παράδειγμα.

ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Υπάρχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται συγκυτίνη (syncytin) που συμβαίνει να βρίσκεται στον πλακούντα μιας γυναίκας και επίσης στο σπέρμα του άρρενος. 
Λοιπόν, η πρωτεΐνη αυτή συμβαίνει να είναι μέρος του κώδικα που εισάγεται δια της ενέσεως μέσα στους ανθρώπους, και το σώμα σας θα μάθει να επιτίθεται σε ό,τι υπάρχει σε αυτόν τον κώδικα. 
Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να μάθει να επιτίθεται στον εαυτό του όταν εσείς μείνετε έγκυος και όταν αρχίσει να δημιουργείται ο πλακούντας. 
Θα μπορούσε να επιτεθεί σε αυτόν ή θα μπορούσε να επιτεθεί στο σπέρμα σας. 
Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό διότι θα μπορούσε να καταστήσει την στειρότητα ένα τεράστιο ζήτημα.

ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Επίσης μέρος του Α χρωμοσώματός μας -πολύ σημαντικό, υπεύθυνο για την γονιμότητα και τη νοημοσύνη– συμβαίνει να είναι ανάλογο με ένα μέρος της πρωτεΐνης που φτιάχνουμε τον κώδικα σε αυτήν την ένεση, στο εμβόλιο. 
Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το χρωμόσωμα Α στο ανθρώπινο σώμα. Και πάλι την γονιμότητα, και τη νοημοσύνη. Αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό.

HIV1 – AIDS

Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι βρήκαμε μέσα στον κώδικα 18 υπομονάδες του HIV1. 
Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα παράγει και 18 υπομονάδες του HIV1. 
Oι κατασκευαστές τώρα λένε, μην ανησυχείτε, δεν θα προκαλέσει HIV. … Δεν το γνωρίζουν αυτό. 
Το πείραμα δεν έχει ολοκληρωθεί. 
Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν οι άνθρωποι αναπτύξουν HIV ή/και AIDS. Αυτό είναι τρομακτικό.

Πρέπει να εμποδίσουμε αυτό το είδος του πειραματισμού στην ανθρωπότητα διότι διακυβεύονται πάρα πολλά.

Προειδοποιώ. Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ιδιοκτησία του κατόχου της συνθετικής πατέντας.Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των γενετιστών, των ανθρώπων που χειραγωγούν τα γονίδιά μας. 

Αποφάσισαν ότι εάν υπάρχει οτιδήποτε συνθετικό -όχι από τη φύση- μέσα στο γονιδίωμά μας, τότε μέρος από εσένα ή ολόκληρος εσύ ανήκεις στον κάτοχο της πατέντας αυτού του συνθετικού υλικού.

Δηλαδή ένας άνθρωπος μπορεί να ανήκει κυριολεκτικά στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, στο Υπουργείο Άμυνας, σε μια άλλη εταιρεία, όπως ένα κοπάδι βοοειδών, ένας σκλάβος, μία ιδιοκτησία.

Γι’ αυτόν τον λόγο εγώ και οι συνάδελφοί μου προειδοποιούμε τους ανθρώπους, ότι αυτές οι ενέσεις που τροποποιούν το γονιδίωμα έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν μονίμως στο εσωτερικό του. 

Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό. 
Και έχουμε επιστημονικά άρθρα και έρευνες να αποδείξουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. 
Συνεπώς, εάν το γονιδίωμα δεχθεί τον συνθετικό κώδικα που σας είπα στην αρχή, τότε δια νόμου και μέσα σε μια νύχτα θα μπορούσατε να γίνετε η ιδιοκτησία κάποιου. Αυτή είναι η προειδοποίησή μου.

Δημοσιογράφος: Φίλοι εάν νομίζετε ότι αυτό είναι επιστημονική φαντασία διαβάστε το άρθρο του Μπιλ Γκέιτς, το 2018, στο Περιοδικό ‘Foreign Affairs’, το παπαγαλάκι του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων

Έχει τον τίτλο Gene editing for good 
[Μόνιμη τροποποίηση γονιδίων]. Και καυχιέται για το πως θέλουν να αλλάξουν τα γονίδιά σας. Και φυσικά είναι για το καλό σας, και αν δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τον Μπιλ Γκέιτς τότε ποιον μπορείτε;
Ζούμε σε έναν παλαβό κόσμο και είναι πιο παλαβός απ’ ότι μπορείτε να διανοηθείτε.

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή The New American

tasthyras.wordpress.com 

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/blog-post_83.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

 1. ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ !!! 540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ??? 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ….PROJECT STAMINA ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΟΣ !!!!
  .
  http://orthologika.blogspot.com/2021/06/540-6-exus-project-stamina-hn.html

 2. ——————–E Π Ε Ι Γ Ο Ν——————-

  Οι φόβοι που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για μήνες ότι οι εμβολιασμένοι με το εμβόλιο Covid-19, θα μπορούσαν
  να εκκρίνουν την ακίδα πρωτεΐνη και να τη μεταφέρουν σε μη εμβολιασμένα άτομα και επίσης να είναι υπέρ-διασκορπιστές ιών, επιβεβαιώνονται τώρα σε tweets από τον εφευρέτη εμβολίων mRNA, Luigi Warren .
  Ο Luigi Warren εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!
  .
  https://capnews.me/%ce%bf-luigi-warren-%ce%b5%cf%86%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-mrna-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5/

  .————————————-
  https://twitter.com/luigi_warren/status/1397670844126531585
  .

  Incidentally, a more credible idea than “vaccine-induced spike shedding causing disease in bystanders” is that some vaccine recipients transiently become virus superspreaders owing to lymphocytopenia, ADE or the fact the vaccines only express a subset of viral antigens. https://twitter.com/luigi_warren/s
  Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΤΩ
  ΣΕ tweet του Warren από τις 26 Μαΐου 2021, το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει εδώ, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο ως στιγμιότυπο οθόνης, λέει:
  «Παρεμπιπτόντως, μια πιο αξιόπιστη ιδέα από την«αιχμηρή αποβολή που προκαλείται από το εμβόλιο η οποία προκαλεί ασθένειες σε όσους έρθουν σε επαφή»είναι ότι ορισμένοι λήπτες εμβολίων, λόγω λεμφοκυτταροπενίας (έλλειψη λευκών αιμοσφαιρίων), ADE (αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση που ενθαρρύνουν τον ιό να εξαπλωθεί και να πολλαπλασιάστε) ή το γεγονός ότι τα εμβόλια εκφράζουν μόνο ένα υποσύνολο ιογενών αντιγόνων (εμφανίζονται οι γενετικές πληροφορίες ενός γονιδίου ή μιας τομής του DNA) προσωρινά γίνονται υπερ-διαδωτές ιών. (Οι ανησυχητικοί αριθμοί περιπτώσεων για εμβόλια mRNA απαιτούν επείγουσα δράση! )»

  .
  Ο Luigi Warren εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!
  Ένα από αυτά διαγράφηκε από το Twitter επειδή υποτίθεται πως παραβίασε τους ισχύοντες κανόνες της πλατφόρμας. Οι λογοκριτές δεν πρέπει να έχουν καταλάβει ποιος είναι ο Luigi Warren. Σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, ο Γουόρεν έγραψε στις 26 Μαΐου 2021, πιθανότατα ως απάντηση στις συζητήσεις για την «διασπορά εμβολίων»:
  .
  «Νομίζω ότι η ιδέα της διασποράς σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι εκκρίνουν την ακίδα πρωτεΐνη και όχι τον ιό. Και είναι σίγουρα αλήθεια ότι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν με mRNA εκκρίνουν την πρωτεΐνη. Ωστόσο, σε τόσο μικρές ποσότητες που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι δεν μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια / αδιαθεσία σε άλλους.»

  .
  Τα εμβολιασμένα γονίδια-άτομα(Gene vaccinated) εκκρίνουν την πρωτεΐνη
  .
  Ο Luigi Warren είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται στα τρέχοντα εμβόλια γονιδίων COVID-19, όπως το Moderna. Αυτό που αρχικά είχε απορριφθεί ως “θεωρία συνωμοσίας”, το επιβεβαίωσε τώρα σε διάφορα tweets.

  https://gab.com/luigi_warren

  .
  Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ……..
  .
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *