Δρ. Κάρυ Μαντέϊ : Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας, έναν εν μέρη συνθετικό ιό, που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, ΑΓΝΩΣΤΟ για πόσο…..

5/5 (1)

Απόσπασμα συνέντευξης στο ‘The New American’

Αυτό είναι εντελώς πειραματικό για το ανθρώπινο γένος

Να γνωρίζετε ότι δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν στην ανθρωπότητα και ότι όλοι όσοι δεχτούν αυτού του είδους την ένεση, στην πραγματικότητα συμφωνούν να συμμετέχουν στην διαδικασία ενός πειράματος

Είστε κυριολεκτικά το ινδικό χοιρίδιο και το ποντίκι του εργαστηρίου!!!!!! 

Θα προσμετρηθείτε σε όλα τα πειράματα. 

Το πρώτο που θα ολοκληρωθεί θα είναι στο τέλος του 2022. 

Άλλη μια φορά λοιπόν, πρόκειται περί ενός πειράματος. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα σας συμβεί μέχρι να περάσουν χρόνια.

Κάνουν ένα τόσο διαφορετικό εμβόλιο διότι δεν ταυτοποίησαν ποτέ, ή δεν έχουν καταγράψει ολόκληρο τον ιό. 

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και πέντε άλλες χώρες τουλάχιστον δεν τον έχουν καταγράψει και εάν δεν έχει καταχωρηθεί ολόκληρος ο οργανισμός δεν μπορούν να τον βάλλουν σε ένα εμβόλιο και εν συνεχεία να σου τον περάσουν με ένεση. 

Είχαν μόνο κομμάτια του γενετικού υλικού που βρήκαν, γι’ αυτό έπρεπε να το κάνουν με διαφορετικό τρόπο.

Πήραν λοιπόν κομμάτια γενετικού υλικού που βρήκαν σε κάποιο πνευμονικό υγρό μερικών ασθενών που είχαν κόβιντ 19. 

Υπέθεσαν ότι αυτό το γενετικό υλικό έκανε τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Υπάρχουν μερικά κενά στο γενετικό υλικό, έτσι χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή και η τεχνητή νοημοσύνη συμπλήρωσε τα κενά που λείπουν.

Τώρα λοιπόν έχουμε κάτι που ονομάζεται ανασυνδυασμένο (recombinant). Είναι ένας ανασυνδυασμένος κώδικας. 

Έχουμε λοιπόν κάτι από τη φύση, έχουμε κάτι από ένα πρόγραμμα υπολογιστή και έτσι έφτιαξαν τον κώδικα

Μετά έβαλαν έναν κώδικα μέσα σε μια νανοτεχνολογία, ένα περίβλημα νανο λιπιδικού σωματιδίου και το βάζουν μέσα στο διάλυμα. Και αυτό είναι το υλικό που εγχύουν στον άνθρωπο.

Και η ιδέα είναι ότι αυτός ο κώδικας ή αυτό το περίβλημα που είναι νανοτεχνολογία, θα ξεγελάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα ξεγελάσει το κύτταρό σας να τον δεχτεί, και τότε θα παράγετε εσείς αυτόν τον κώδικα μέσα στο σώμα σας. 

Θα φτιάχνετε κυριολεκτικά μέσα στο σώμα σας αυτόν τον ιό που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο

Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν υπάρχει αρχή ή τέλος. Δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα φτιάχνετε αυτά τα κομμάτια αυτού του γενετικού υλικού μέσα στο σώμα σας.

Έχουμε από τώρα κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να σας συμβεί αλλά είναι απίστευτο ότι πειραματιζόμαστε πάνω σε ανθρώπους, διότι, επαναλαμβάνω, έχουμε κάτι συνθετικό μέσα στο ανθρώπινο σώμα, κάτι που δεν είναι από τη φύση. 

Επίσης, μέρος αυτού του γενετικού κώδικα που θα παράγει το σώμα σας είναι ανάλογο με πολλά πράγματα που ήδη βρίσκονται από τη φύση μέσα στο σώμα σας.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας δώσω ένα παράδειγμα.

ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Υπάρχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται συγκυτίνη (syncytin) που συμβαίνει να βρίσκεται στον πλακούντα μιας γυναίκας και επίσης στο σπέρμα του άρρενος. 

Λοιπόν, η πρωτεΐνη αυτή συμβαίνει να είναι μέρος του κώδικα που εισάγεται δια της ενέσεως μέσα στους ανθρώπους, και το σώμα σας θα μάθει να επιτίθεται σε ό,τι υπάρχει σε αυτόν τον κώδικα

Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να μάθει να επιτίθεται στον εαυτό του όταν εσείς μείνετε έγκυος και όταν αρχίσει να δημιουργείται ο πλακούντας. 

Θα μπορούσε να επιτεθεί σε αυτόν, ή θα μπορούσε να επιτεθεί στο σπέρμα σας. Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό διότι θα μπορούσε να καταστήσει την στειρότητα ένα τεράστιο ζήτημα.

ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Επίσης μέρος του Α χρωμοσώματός μας -πολύ σημαντικό, υπεύθυνο για την γονιμότητα και τη νοημοσύνη– συμβαίνει να είναι ανάλογο με ένα μέρος της πρωτεΐνης που φτιάχνουμε τον κώδικα σε αυτήν την ένεση, στο εμβόλιο. 

Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το χρωμόσωμα Α στο ανθρώπινο σώμα. 

Και πάλι την γονιμότητα, και τη νοημοσύνη. Αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό.

HIV1 – AIDS

Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι βρήκαμε μέσα στον κώδικα 18 υπομονάδες του HIV1. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα παράγει και 18 υπομονάδες του HIV1

Oι κατασκευαστές τώρα λένε, μην ανησυχείτε, δεν θα προκαλέσει HIV. … 

Δεν το γνωρίζουν αυτό. Το πείραμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν οι άνθρωποι αναπτύξουν HIV ή/και AIDS. Αυτό είναι τρομακτικό.

Πρέπει να εμποδίσουμε αυτό το είδος του πειραματισμού στην ανθρωπότητα διότι διακυβεύονται πάρα πολλά.

video

https://drive.google.com/file/d/1SQHFMLI3CRclPs6CIKJ4QH8qg_PDQpwc/preview

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή The New American

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/06/blog-post_693.html

ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ‘Σ Ο Κ’ ! «Το χέρι της μητέρας μου από το εμβόλιο…»

 Μαρία Τσακαλίδου 
από τόν φίλο Niko Papageorgiou

ΕΤΥΧΕ!
Ε Τ Υ Χ Ε !
Ε  Τ  Υ  Χ  Ε !
ΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ….

ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!Το χέρι της μητέρας μου από το εμβόλιο. Η μητέρα μου έκανε στις 06/06/2021 εμβόλιο για τον ‘covid’ και έχει πάθει θρόμβωση. Ο ΕΟΔΥ κόπτεται για να εμβολιαστούν όλοι, αλλά μετά τον εμβολιασμό αδιαφορεί για όσους πάθουν παρενέργειες…Η ίδια δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο με τίποτε γιατί φοβόταν!!! Εγώ επέμενα και της έκλεισα ραντεβού με το ζόρι (!!!) για 06/06/21 και 27/06/21 υποθέτoντας, ότι θα έκανε το ‘Pfizer’ !!! Δεν ξέρω ποιό της έκαναν όμως αυτοί … Μετά τον τρομερό πόνο που είχε στο χέρι και το μελάνιασμα που συνεχώς επεκτείνεται, πήγε ασθενοφόρο μέσω ΕΟΔΥ και είπαν ότι δεν έχει τίποτε … δεν έχει θρόμβωση … και θα περάσει!!!Το μελάνιασμα όμως προχωράει και γίνεται χειρότερο. 
Οι του ΕΟΔΥ αυτό στην φωτογραφία, το βλέπουν για τίποτε, ή έχουν οδηγία να τα λένε αυτά ;;; Την επομένη (σήμερα) πήγε ιδιώτης αγγειολόγος και σ αντίθεση με τα όσα είπαν αυτοί που έστειλε ο ΕΟΔΥ …. είπε, ότι έχει θρόμβωση από το εμβόλιο. Της έγραψε ενέσεις!! Οι του ΕΟΔΥ τίποτε!!! Το ενδιαφέρον τους εξαντλείται στο να κάνει κάποιος το εμβόλιο!!! Να δεις που θα μας κάνουν να έχουμε και …τύψεις που πιέζουμε τους δικούς μας ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. Τό μετάνιωσα χίλιες φορές!!!
http://www.press-gr.com/2021/06/blog-post_873.html?

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *