ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις ότι ο Δρ Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων από το 1984, είναι ένοχος για μαζική δολοφονία.
Κερδίζοντας τεράστια κέρδη από τη φαρμακευτική βιομηχανία, υπήρξε ο κύριος ηγέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες που ελέγχει την απόκριση του κορωναϊού, η οποία συμπεριέλαβε την καταστροφή πληροφοριών του κοινού σχετικά με την υδροξυχλωροκίνη, ένα ασφαλές εγκεκριμένο από την FDA φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά για δεκαετίες και χιλιάδες των γιατρών λένε τώρα ότι έχει 100% ποσοστό θεραπείας για ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με COVID-19.

Αυτή η δράση από μόνη της έχει οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες περιττούς θανάτους, καθώς και δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων που δαπανήθηκαν για «νέες» θεραπείες για το COVID-19, όπως το πολύ κερδοφόρο Remdesivir και τα επερχόμενα εμβόλια COVID.
Φαίνεται να ασκεί περισσότερη δύναμη και επιρροή από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Δεν υπάρχει λοιπόν τρόπος να τον σταματήσουν ή να τον προσαγάγουν στη δικαιοσύνη;

Αμερικανοί πολίτες εναντίον των κεντρικών τραπεζιτών της Wall Street
Αυτό που έχει ο Dr. Fauci και άλλοι σαν αυτόν που είναι συνεπείς σε μαζικές δολοφονίες είναι απεριόριστοι οικονομικοί πόροι, καθώς είναι μέρος των Κεντρικών Τραπεζών της Wall Street που ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό τις υποθέσεις του κόσμου μέσω διεθνών οργανισμών όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και πολλοί άλλοι οργανισμοί που συνδέονται με τους Κεντρικούς Τραπεζούς.
Αυτό που επιτρέπει σε αυτή τη μικρή ομάδα δισεκατομμυριούχων να ελέγχει τις υποθέσεις του κόσμου και να ξεφύγει από μαζικές δολοφονίες δεν είναι, ωστόσο, ο πλούτος τους, αλλά ένας συμμορφούμενος και ανθεκτικός πολίτης.
Μια εξέγερση μεταξύ των «κοινών λαών» είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο, επειδή οι «κοινοί λαοί» τους ξεπερνούν σημαντικά, και δεν θα χρειαστεί καν η πλειοψηφία των «κοινών λαών» να ανατρέψει τη δύναμή τους.

Χρησιμοποιούν λεπτές τεχνικές ελέγχου του νου για τον έλεγχο των αφηγήσεων, και επίσης χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης, και ειδικά σήμερα στον 21ο αιώνα, χρησιμοποιούν το Big Tech για να καταστρέψουν την ελευθερία σκέψης και έκφρασης.
Κρατούν τις μάζες να πολεμούν μεταξύ τους αντί για αυτές, δημιουργώντας πολιτικές και κοινωνικές διαιρέσεις που οι μάζες σε μεγάλο βαθμό δεν καταλαβαίνουν καν προέρχονται από αυτή τη μικρή ομάδα πλούσιων ανθρώπων.
Και όταν φτάσετε στην κορυφή της δομής ισχύος αυτών των ανθρώπων, θα δείτε ότι δεν είναι καθόλου πολύ καλοί άνθρωποι. Είναι πολύ κακοί. Είναι σατανιστές που εμπλέκονται στον αποκρυφισμό και είναι παιδεραστές και δολοφόνοι.

Το πολιτικό σύστημα στις ΗΠΑ είναι διεφθαρμένο. Οι συνταγματικές αρχές, που αρχικά καταρτίστηκαν και εφαρμόστηκαν για την προστασία των πολιτών από την υπέρβαση μιας τυραννικής κυβέρνησης, πέθανε σχεδόν το 1913 όταν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ εδρεύει για τον έλεγχο του νομισματικού συστήματος.
Από τότε, οι τραπεζίτες και η Wall Street κυβέρνησαν το έθνος. Ελέγχουν την Προεδρία, το Κογκρέσο και το Ανώτατο Δικαστήριο.
Ακολουθούν μερικές προτάσεις του 2020, για το πώς οι πολίτες θα μπορούσαν ενδεχομένως να απομακρύνουν τη χώρα από τους ισχυρούς τραπεζίτες και τη Wall Street.

Η Μεγάλη Κριτική Επιτροπή
Μία από τις διατάξεις του Συντάγματος που υποτίθεται ότι παρέχει στους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών πρόσβαση στη δικαιοσύνη, εκτός από τους τρεις κλάδους της κυβέρνησης, είναι η Μεγάλη Κριτική Επιτροπή.
Ο Larry Klayman, ιδρυτής του Judicial Watch και του Freedom Watch, υπήρξε ένας από τους κύριους υποστηρικτές των μεγάλων επιτροπών των πολιτών τα τελευταία χρόνια. Έχει εδώ έναν ιστότοπο αφιερωμένο στο θέμα.

https://www.newsmax.com/larryklayman/grand-jury-justice-mueller/2018/04/24/id/856407/

Γράφοντας για το Newsmax.com το 2018, εξήγησε:
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος με τον οποίο το έθνος θα αποκατασταθεί στην ίση δικαιοσύνη σύμφωνα με το νόμο, όπως σχεδιάστηκε στις 4 Ιουλίου 1776, στη γενέτειρά μου στη Φιλαδέλφεια.
Σε αυτό το πλαίσιο, εμείς οι λαοί πρέπει τώρα να πάρουμε μια σελίδα από την «Παλιά Δύση», προτού υπάρξει κάποιο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και να εφαρμόσει τις μεγάλες επιτροπές των πολιτών, τις δίκες των πολιτών και την επιβολή του νόμου στους πολίτες.
Από αυτήν την άποψη, ο σεβάσμιος και δυστυχώς τώρα νεκρός δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Antonin Scalia αποφάνθηκε στην υπόθεση ορόσημο των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον Williams, 112 S. Ct. 1735, 504 U.S. 36, 118 L. Ed. 2δ 352 (1992), ότι η μεγάλη κριτική επιτροπή σύμφωνα με το Σύνταγμά μας δεν ανήκει σε κανέναν από τους τρεις κλάδους της κυβέρνησης, αλλά αντίθετα στους Εμείς τους Λαούς.
Ως αποτέλεσμα, ο πολίτης έχει την εξουσία να αναθέτει σε μεγάλες επιτροπές, να κατηγορεί, να δοκιμάζει, να καταδικάζει και να καταδικάζει ποινές για όσους κατηγορούνται για εγκλήματα.

Συνεχίζει να εξηγεί πώς είχε εφαρμόσει προηγουμένως αυτόν τον νόμο στην Οκάλα της Φλόριντα:
Πριν από λίγα χρόνια, εγώ, ως εισαγγελέας και δικηγόρος της Φλόριντα, μπήκαμε στη μεγάλη κριτική επιτροπή πολιτών στην Οκάλα της Φλόριντα,… διάλεξα τους ενόρκους τυχαία από ψηφοδέλτια όπως έκαναν τα ομοσπονδιακά και κρατικά δικαστήρια, και ενημέρωσα τους κατηγορούμενους, σε αυτό υπόθεση Η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα της διαδικασίας και προσφέρθηκαν να τους επιτρέψουν να καταθέσουν και στη συνέχεια παρουσίασαν αποδεικτικά στοιχεία στη μεγάλη κριτική επιτροπή των πολιτών όταν δεν εμφανίστηκαν.
Ως αποτέλεσμα, κατηγορήθηκαν για φερόμενα εγκλήματα σχετικά με την πρόδηλη βλάβη τους στην εθνική ασφάλεια έναντι του Ιράν, τα οποία δεν συνέπεσαν κατά λάθος διαρροές διαβαθμισμένων πληροφοριών σχετικά με την επίθεση στον κυβερνοχώρο εναντίον των πυρηνικών αντιδραστήρων του Ιράν. Αυτές οι διαβαθμισμένες πληροφορίες διέρρευσαν παράνομα για να ενισχύσουν την πολιτική περιουσία του Ομπάμα και της Κλίντον.
Στη συνέχεια ακολούθησε δίκη, υπό την προεδρία ενός ουδέτερου δικαστή που επιλέχθηκε από την κοινότητα Ocala, και η Κλίντον και ο Ομπάμα καταδικάστηκαν για εγκλήματα. Εκείνη την εποχή, δεν επιδιώξαμε να επιβάλουμε τις καταδίκες.

(Πηγή)

https://www.newsmax.com/larryklayman/grand-jury-justice-mueller/2018/04/24/id/856407/

Δεν είναι σίγουρο ότι η προσπάθεια και η καταδίκη πολιτικών είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη κριτική επιτροπή πολιτών, ωστόσο, όταν οι Τραπεζίτες της Wall Street είναι οι περισσότεροι υπεύθυνοι για αυτά τα εγκλήματα κατά του αμερικανικού λαού.

Ίσως θα ήταν καλύτερα οι πολιτικές επιτροπές των πολιτών να μην είναι κομματικές πολιτικές. Και αντί να δοκιμάζουμε πολιτικούς, ας δοκιμάσουμε στελέχη της Wall Street που αγοράζουν πάντα την ελευθερία τους και αποφεύγουν τη δικαιοσύνη. Ο Anthony Fauci και ο Bill Gates θα ήταν δύο καλά παραδείγματα.
Επίσης, εάν αυτή η μέθοδος εφαρμοζόταν σήμερα ενάντια σε εκείνους που επιβάλλουν την απόκριση COVID, θα ήταν απαραίτητη και η επιβολή καταδικαστικών αποφάσεων.

Αυτό πιθανότατα θα συνεπαγόταν εμφύλιο πόλεμο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού στις ΗΠΑ ελέγχεται από την κυβέρνηση και θα πρέπει να υπάρχουν αρκετοί αποστάτες για να συμμετάσχουν στην πολιτική ανυπακοή. Υπάρχουν όμως αρκετοί καλοί άνθρωποι στο στρατό και στην επιβολή του νόμου που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά αν αυτοί είχαν αψηφηθεί.

Αλλά για εκείνους που δεν τρέφονται με την προπαγάνδα των εταιρικών μέσων μαζικής ενημέρωσης με τις διαφωνούμενες φωνές να καταστρέφονται από τη Big Tech, είναι προφανές ότι βρισκόμαστε ήδη σε εμφύλιο πόλεμο. Μερικοί άνθρωποι μπερδεύονται απλώς για τις «πλευρές».
Δεν είναι ένας πόλεμος μεταξύ φιλελεύθερων και συντηρητικών, ή της Αριστεράς εναντίον της Δεξιάς, ή του λευκού έναντι του μαύρου, αλλά ο μέσος πολίτης ενάντια στη Wall Street Bankers.
Ο Anthony Fauci, για παράδειγμα, που πιστεύω ότι πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα άτομα που δοκιμάστηκαν από μια μεγάλη κριτική επιτροπή πολιτών από τότε που βρίσκεται στη δημόσια μισθοδοσία, έχει υπηρετήσει τόσο τους Ρεπουμπλικάνους όσο και τους Δημοκρατικούς πολιτικούς.

Μαζική πολιτική ανυπακοή – Μια πρόσκληση για τους υπαλλήλους της Big Tech να γίνουν καταγγελτές
Οι πολιτικοί έχουν χρησιμοποιηθεί από τους δισεκατομμυριούχους στη Wall Street, οι περισσότεροι από τους οποίους ανήκουν στη φαρμακευτική βιομηχανία, για να διατάξουν τους Αμερικανούς να μείνουν στο σπίτι τους, ώστε να μπορούν να καταστρέψουν την οικονομία και να μεταφέρουν τρισεκατομμύρια στον εαυτό τους.
Είναι καθιερωμένο τώρα ότι τα κλειδώματα έχουν προκαλέσει περισσότερες ασθένειες και θανάτους από τον «ιό».
Αλλά τι γίνεται αν γυριστούν τα τραπέζια;
Ό, τι χρησιμοποιούν οι τύραννοι για να επιτύχουν τους στόχους τους εξαρτάται από τους άλλους να ευθυγραμμιστούν.
Τα στελέχη της Big Tech, για παράδειγμα, εμφανίστηκαν χθες στο συνέδριο. Αλλά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Πιθανώς τίποτα. Σε τελική ανάλυση, τα μέλη του Κογκρέσου εργάζονται ως επί το πλείστον για αυτούς τους δισεκατομμυριούχους της Wall Street!
Έχουμε δει τα αποτελέσματα του πώς μόνο μερικοί διαφωνούντες και καταγγελίες μπορούν να έχουν τεράστια επιρροή στο κοινό. Το είδαμε αυτήν την εβδομάδα με τους Frontline Γιατροί που ήρθαν στην Ουάσιγκτον και πραγματοποίησαν συνεντεύξεις τύπου και σεμινάρια για να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Η λογοκρισία ως επί το πλείστον δεν λειτούργησε, επειδή αρκετά άτομα ήταν αφοσιωμένα στο να διατηρήσουν το μήνυμά τους ζωντανό και να το διανείμουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Αυτοί οι γιατροί δέχονται επίθεση από τους παγκοσμιοποιητές τώρα, όπως έκαναν σε κάθε άλλο πληροφοριοδότη που έχει εμφανιστεί για να μοιραστεί την αλήθεια. Ο Δρ Judy Mikovits είναι ένα άλλο παράδειγμα κάποιου που έχει θέσει τα πάντα στη γραμμή για να μοιραστεί την αλήθεια, όπως και οι Julian Assange και Edward Snowden τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες αντί για καταγγελίες που έφεραν την αλήθεια για τη διαφθορά στις μάζες.

Οι εταιρείες Big Tech έχουν τεράστιο αριθμό υπαλλήλων και εάν εργάζεστε για Facebook, Google ή Twitter, είστε συνεπείς με τα εγκλήματα που διαπράττει ο εργοδότης σας.
Αν κάποιος αθέλει να εμφανιστεί ως ανώνυμος καταγγέλλων πληροφοριών, μπορείτε να επικοινωνήσει με την Health Impact News. Και αν αρκετοί υπάλληλοι αποφασίσουν ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν πλέον σε αυτά τα εγκλήματα, έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν τις δραστηριότητες αυτών των κακών εταιρειών, εάν εκτιμούν την ελευθερία, την αλήθεια και την ανθρώπινη ζωή περισσότερο από ότι εκτιμούν τον μισθό τους, και επινοούν ένα σχέδιο να συνεργαστούμε από μέσα.
Δεν ισχυριζόμαστε ότι οποιαδήποτε από αυτές τις ενέργειες είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλά είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε και να συζητάτε τέτοια πράγματα. Εάν εξακολουθείτε να ελπίζετε ότι ένας πολιτικός ή η πολιτική διαδικασία με κάποιο τρόπο μπορεί να τα γυρίσει όλα αυτά, δεν ζείτε πλέον στην πραγματικότητα.

Ο πόλεμος είναι ανάμεσα στις μάζες και τους τραπεζίτες της Παγκόσμιας Wall Street και δεν έχουμε καμία πιθανότητα επιτυχίας αν συνεχίσουμε να πολεμάμε μεταξύ μας, χωρίς να αναγνωρίζουμε πραγματικά ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.
Πρέπει να παραμερίσουμε τις πολιτικές και θρησκευτικές μας διαφορές και να ενωθούμε για μια κοινή αιτία ελευθερίας, αλήθειας και αξίας της ανθρώπινης ζωής. Δεν πρέπει να υποκύψουμε στον φόβο, αλλά να πιέσουμε με πίστη ότι το καλό θα νικήσει πάνω από το κακό, ότι ο Θεός θα νικήσει στον Διάβολο.
Διότι εάν αποτύχουμε, οι δολοφόνοι θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται αυτή τη χώρα και δεν έχουμε δει ακόμα το χειρότερο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *