ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ… ΛΑΘΡΟ!

FOTO2
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η κατάσταση με τους λαθρό αρχίζει και παρουσιάζει πρωτοφανή φαινόμενα, όπως αυτό στην Ιταλία που εκκένωσαν χριστιανικό ναό από τους πιστούς που μάλιστα έκαναν κομποσκοίνι για να… φιλοξενήσουν μέσα Αφρικάνους μουσουλμάνους λαθρό.
FOTO1
Οι πιστοί που ήθελαν να προσευχηθούν στην ναό του Αγίου Αντωνίου στη Βεντιμίλια, έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπαν εθελοντές από την Caritas, ότι δεν μπορούν να κάνουν κομποσκοίνι ψιθυριστά, από σεβασμό στους «μουσουλμάνους παράνομους αλλοδαπούς» που ζουν εκεί.
KYRIA FOTO
Και τους ζήτησαν αντί να προσεύχονται σιωπηλά να βγουν καλύτερα στο προαύλιο για να μην ακούγονται οι προσευχές τους.

Η Caritas είναι φαινομενικά μια καθολική οργάνωση, αν και μεγάλο μέρος των πόρων της δαπανώνται για τη διευκόλυνση της μαζικής μετανάστευσης προς την Ευρώπη. Η οργάνωση αυτή μπορεί να υπερηφανεύεται ότι επηρεάζει τις πολιτικές «ασύλου» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Caritas αναφέρει ότι διανέμει 600 γεύματα την ημέρα για τους μετανάστες στη Βεντιμίλια.

Όταν μια ενορίτισσα ζήτησε οι μετανάστες να μεταφερθούν σε μια άλλη εκκλησία, έτσι ώστε να μπορούν οι ενορίτες με την ησυχία τους να προσεύχονται και κάνουν κομποσκοίνι, ο ιερέας της ενορίας, Don Rito, εμφανίστηκε και της είπε αν θέλει να προσεύχεται να πάει η ίδια και οι υπόλοιποι πιστοί σε άλλους ναούς της περιοχής.

«Ήρθαν δηλαδή τα αγρία να διώξουν τα ήρεμα, και όχι μόνο από τα σπίτια μας αλλά και από τους ναούς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η διαμαρτυρομένη στην συνέντευξη που έδωσε.

Η ιταλική πόλη Βεντιμίλια των 55.000 ανθρώπων έχει πρόσφατα συγκλονιστεί με τους εκατοντάδες μετανάστες. Περισσότεροι από 50 Αφρικανοί περνανε από στην πόλη καθημερινά, ελπίζοντας ότι από εκεί θα είναι σε θέση να εισέλθουν πιο εύκολα στη Γαλλία. Ο δήμαρχος της πόλης, Enrico Ioculano, δήλωσε ότι πρόκειται για «μια απαράδεκτη κατάσταση».

Ο κύριος Ioculano έχει παραδεχθεί ότι η Βεντιμίλια αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τα έξοδα του μεταναστευτικού κύματος.
FOTO3
Δεκάδες μετανάστες στην περιοχή έπρεπε επίσης να εμβολιαστούν τις τελευταίες ημέρες, λόγω της εμφάνισης ανεμοβλογιάς μεταξύ των μεταναστών που μένουν μέσα στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Στο Λονδίνο έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι σε όλη την Ευρώπη, σειρά προτεραιότητας έχουν οι ναοί που φιλοξενούν μετανάστες καταργώντας έτσι τον χριστιανικό τους χαρακτήρα.

Στη Γερμανία, από μια ευαγγελική εκκλησία αφαιρέθηκαν τα στασίδια, ο βωμός, και ο άμβωνας καθώς και όλα τα σύμβολα του χριστιανισμού, όταν προσφέρθηκε ως ένα νέο σπίτι για τους μετανάστες έτσι ώστε να τους κάνουν να αισθάνονται πιο άνετα.
FOTO4
Αλλά ήρθε και η ώρα και εδώ να γίνουν τα ίδια. Συμπολίτες μας ξεπουλάνε τις αποθήκες και τα σπίτια τους στους τοπικούς φορεις για να στεγαστούν λαθρό, καθώς τους προσφέρουν αρκετά χρήματα. Έτσι αύριο να μην ξαφνιαστείτε αν ζητήσουν και σε αίθουσες στις εκκλησιές να στεγάσουν τους λαθρο προβάλλοντας το παραπλανητικό «σε κάθε λαθρο βλέπουμε το πρόσωπο του Χρίστου», όπως λένε κάποιοι επιτήδειοι.

Οι καταστάσεις αυτές φέρνουν και εκρήξεις όπως έγινε πρόσφατα στην Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη καθώς αντιδρά ο υπόλοιπος λάος βάζοντας φωτιά πλέον στις καλοπληρωμένες εγκαταστάσεις των λαθρό.
FOTO5
FOTO6
Έτσι τα είχαν σχεδιάσει από καιρό και έτσι γίνονται, αλλά θα βρεθούν σε πολλές απρόοπτες εκπλήξεις και να δούμε μετά τι θα κάνουν αυτοί που μας παρουσιάζονταν τόσα χρονιά σαν ευσεβείς και τώρα πουλούν την ψυχή τους, αύριο που θα τους κυνηγάνε οι τύψεις με τι πρόσωπο θα εμφανιστούν.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *