ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ : ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑΤΙ…(Βίντεο)

5/5 (12)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα έλεγε πριν τρία χρόνια…

Ένας παπικός επίσκοπος από την Αγγλία ο οποίος έχει διωχτεί επανειλημμένα από την παπική ιεραρχία γιατί δεν διστάζει να λέει αλήθειες που ‘’ τσούζουν’’ αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να προειδοποιήσει για αυτά που έρχονται.

Συγκεκριμένα ο επίσκοπος Bishop Williamson αναφερόμενος στις σύγχρονες εξελίξεις προέτρεψε το ποίμνιο του και όσους έχουν αντίληψη και συνείδηση των καταστάσεων να πάψουν να είναι αδιάφοροι σαν να μην συμβαίνει τίποτα και κάνουν αποθέματα τροφίμων γιατί όπως υποστήριξε έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.

Bishop Williamson: The Globalist Game Plan

Bishop Williamson: The Beginning of the End

Ειπε λοιπον ο επίσκοπος Bishop Williamson, δείτε λίγο την ζωή σας , πως κυλάει μέσα στην πόλη και στην καθημερινότητα σας. Νομίζετε ότι οι κυβερνήσεις σας εργάζονται για το καλό σας αλλά στην πραγματικότητα σας οδηγούν στην καταστροφή και στον αφανισμό.

Κάθε μέρα έρχονται τα φορτηγά και εφοδιάζουνε με προϊόντα τα σουπερμάρκετ. Ξαφνικά με εντολή άνωθεν συμβαίνει κάτι απρόοπτο και λίγες ώρες αδειάζουν όλα τα ράφια τότε τι θα κάνετε????

Νομίζετε ότι είστε μακριά από την περίπτωση της Βενεζουέλας ??

Επισημαίνει να μην ξεχνάμε τις περιπτώσεις με τους πρόσφατους τεχνητούς τυφώνες που από τη μια στιγμή στην άλλη μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχασαν όλα τα υλικά τους αγαθά ακόμη και την ίδια τους την περιουσία.

World War III Sermon of the RESISTANCE! Bishop Williamson London

4 πράγματα θα πρέπει να έχετε σήμερα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε και να επιβιώσετε στις κρίσεις που έρχονται. Αυτά είναι χρυσός, όπλα, τρόφιμα και το πιο κυριότερο πίστη στο Θεό.

Το καλύτερο θα είναι αν μπορείτε να φύγετε από τις μεγάλες πόλεις όπου θα έρθουν μέρες που «ο θάνατος σου θα είναι η ζωή μου» και να αποσυρθείτε σε μικρά χωριά όπου θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να επιβιώσετε.

World War 3(WW3) IS Comming!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *