Διοικητής 1ης Στρατιάς Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα πολεμούσαμε-Τους βγήκε ξυνό το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ Βλασφημίας(Βίντεο)

5/5 (3)

Τους βγήκε ξυνό το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ Βλασφημίας με Τρανσέξουαλ και Ομοφυλόφιλους στο Μπάρ Σκατζόχοιρος του Ναυπλίου…

Διοικητής 1ης Στρατιάς Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα πολεμούσαμε

Τά …ψάρια μόνο τρομάζετε χαζοβιόληδες! ΟΧΙ τους ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ Έλληνες αλιείς! (Βίντεο)

ΒΡΕ ΧΑΖΟΜΕΜΕΤΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ
…ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΚΑΙ
ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ!
ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ
ΓΕΛΟΙΑ ΣΑΣ ‘ΖΙΚ – ΖΑΚ’!

Έλληνες ψαράδες – Τούρκοι

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Μέρες γιορτινές διανύουμε, αλλά ο εποικισμός της ηπειρωτικής χώρας και η προσέλκυση νέων λαθρομεταναστών καλά κρατούν!

Έτσι, μαζική μετακίνηση 668 «αιτούντων άσυλο» πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες από το hot spot της Μόριας.

Πιο συγκεκριμένα, με το πλοίο της γραμμής Μυτιλήνη – Πειραιάς αναχώρησαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ 456 άτομα, ενώ το Σαββάτο αναχώρησαν 212, οι οποίοι στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο στη Ριτσώνα Αττικής.

Έτσι, ο αριθμός των «αιτούντων άσυλο» στην Μόρια έπεσε κάτω από τους 19.000. Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, διαμένουν εκεί 18.640 άτομα, εκ των οποίων οι 11.200 στην ύπαιθρο γύρω από τις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ, ενώ συνολικά στην περιοχή Μυτιλήνης διαμένουν 20.707 «προσφυγάκια».

Ωστόσο, αυτοί που φεύγουν για να εποικίσουν την ηπειρωτική χώρα, αντικαθίστανται σχεδόν αμέσως από νέους λαθρομετανάστες που προσελκύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Έτσι, 412 «προσφυγάκια» αποβιβάστηκαν με λέμβους το τελευταίο τριήμερο σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή από το πρωί της Παρασκευής 27/12 έως σήμερα το πρωί Δευτέρα 30/12, τουλάχιστον 162 «προσφυγάκια» αποβιβάστηκαν στη Λέσβο, 27 στη Χίο, 96 στη Σάμο, 109 στο Φαρμακονήσι, 10 στην Ψέριμο, 8 στην Κω και 39 στην Αλεξανδρούπολη.

Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου το Δεκέμβριο –παρ’ όλες τις κακοκαιρίες και τα πολλά μποφόρ στα πελάγη- αποβιβάστηκαν 5.113 «προσφυγάκια», 3.547 στη Λέσβο, 688 στη Χίο και 878 στη Σάμο!

Αυτά μαθαίνει ο Σόρος και στηρίζει μανιωδώς Κούλη!

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Μόλις λίγους μήνες πριν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση ο λαός της Εύβοιας τάχθηκε υπέρ πολιτικών δυνάμεων που του έταξαν πολλά: οικονομική ανάταση, ασφάλεια, ευμάρεια, ευτυχία, αγνοώντας έτσι τις πολιτικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, φανήκαμε «οπισθοδρομικοι», «φοβικοί», γραφικοί ίσως και όσο δεν πάει «φασίστες» για τα προοδευτικά δεδομένα του ευβοϊκού λαού.

Δεν πέρασαν παρά λίγοι μόνο μήνες, ούτε καν χρόνια δεν αλλάξαμε και ήδη τα χέρια πολλών «κόβονται», πολλοί αναθεματίζουν, και γενικώς καταφέρονται εναντίον εθνικών, περιφερειακών αλλά και τοπικών αιρετών, λες και δεν ήταν οι ίδιοι που πρόσφατα τους επιβράβευσαν και τους έδωσαν τις εν λευκώ επιταγές να διαχειριστούν τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών τους.

Ήδη όπως παρατηρούμε, όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως οι νεοεκλεγέντες βουλευτές είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ εξαφανισμένοι, σαν η Εύβοια, διακόσιες χιλιάδες κόσμος, να μην έχει καν εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Στο περιφερειακό συμβούλιο, πέραν του επιμερισμού της πίτας των έργων και της επέκτασης του σχεδίου λαθροεποικισμού του Νομού, δεν κινείται φύλλο. Το μόνο έργο που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε, σε εξαιρετικά γρήγορο για τα ελληνικά δεδομένα ρυθμό, είναι το δεύτερο «hot spot» στη Ριτσώνα.

Όσο για τους δημοτικούς άρχοντες; Μετά τις αρχικές εξαγγελίες που αποδεικνύονται φανφάρες, ομολογούν απλώς ότι βρήκαν μαύρα ταμεία και συνεχίζουν τον εμπαιγμό και την ψηφοθηρία, συμμετέχοντες σε διαμαρτυρίες εναντίον της λαθρομετανάστευσης, την ώρα που οι ίδιοι πρώτα, ως υπάκουα κουτάβια του γόνου Μητσοτάκη και κολλητοί του Μπακογιανέικου, είχαν αποδεχτεί και επικροτήσει.

Την ίδια ώρα, ως Τοπική Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, καταγγέλλουμε τον πλήρη αποκλεισμό από τα τοπικά μέσα, στα πλαίσια του γενικότερου αποκλεισμού που υφίσταται το κίνημα μας, αποκλεισμό σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε ώστε να ξεσκεπάσουμε την πλάνη που έθεσαν οι καθεστωτικοί ταγοί της μεταπολίτευσης στον Ευβοϊκό λαό και σε κάθε ενέργεια αφύπνισης των δοκιμαζόμενων πολιτών από τον διεθνή επιβολέα.

Ενδεικτικά στις εικόνες που παραθέτουμε, αποδεικνύεται, αρχικά ένα από τα πολλά περιστατικά βίας που εκδηλώνονται καθημερινά σε σχολεία της Χαλκίδας, εκ μέρους των νέων «συμμαθητών» των παιδιών μας, πράξεις απόδοσης ευγνωμοσύνης όπως την εννοούν οι «μπολιαστές» πολυπολιτισμικότητας κατά τον κύριο Μητσοτάκη μας προς αυτούς που τους φιλοξενούν.

Έπειτα, εικόνες που προκαλούν απογοήτευση και έκρηξη θυμού, από τις συνεχιζόμενες» εικαστικές» παρεμβάσεις των «φιλοξενούμενων» σε βάρος χριστιανικών τόπων λατρείας όπως το εικονιζόμενο εικονοστάσι, εικόνες που είναι αρκετά συνηθισμένες σε εκτεταμένο βαθμό σε όλη τη περιοχή της Ριτσώνας, όπου ήδη σε λίγο καιρό ξεκινά να λειτουργεί νέο υπερσύγχρονο χοτ σποτ φιλοξενίας.

Εμείς, ως ο μόνος φορέας γνήσιου Πατριωτικού Εθνικισμού στην Ελλάδα, δηλώνουμε σταθερά τη συμπαράσταση μας στο πλανεμένο λαό, σε ένα λαό που στη προσπάθεια του να εξασφαλίσει μια αχτίδα ψεύτικης επιβίωσης, έπεσε θύμα ενός σχεδίου άμεσης και ολοκληρωτικής του εξαφάνισης. Δηλώνουμε πως παρακολουθούμε σταθερά τα πάθη του και πως ακόμα και τώρα, στους έσχατους για το Έθνος καιρούς, τους περιμένουμε και τους καλούμε να μας δώσουν τη δύναμη να αντισταθούμε.

Χρήστος Μπουρνιώτης
Τ. Ο. Ευβοίας

Οι 10 μεγαλύτερες μεταγραφές… αεροδρομίου του ΣΥΡΙΖΑ (α π ο λ α υ σ τ ι κ ό ‘video’/ Θά ΓΕΛΑΤΕ γιά ημέρες!))

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ !

ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ TOYΣ ΔΕΧΘΟΥΝ  ΣΤΟΝ MISTER ALEXIS !

Ένα απολαυστικό ‘βίντεο’ με τις 10 «καλύτερες» μεταγραφές του ΣΥΡΙΖΑ για την περίφημη Προοδευτική Συμμαχία δημοσιεύει στη σελίδα της στο ‘Facebook’ η Ομάδα Αλήθειας.

Από τον Τέρενς Κουΐκ, την Έλενα Κουντουρά έως τον Γιάννη Ραγκούση και τον Απόστολο Γκλέτσο, απολαύστε το video: 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2583786048385679/

http://emprosdrama.blogspot.com/2019/12/10-video.html

Ο (δημοσιογράφος) Κοττάκης επισημαίνει το ΕΚΡΗΤΚΙΚΟ ΚΛΙΜΑ που θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα το 2020 – εάν δεν γίνει καμμιά φασαρία, λέω εγώ…..

Γύρω στο 24’…

Οι Έλληνες να πληρώνουν και να είναι …παράνομοι και οι αλλοδαποί όλα τζάμπα και ασύδοτα…

Υ.Σ.1

Προσέχετε όσοι είστε δημόσιοι υπάλληλοι, σε ελεγκτικούς φορείς γιατί μπορεί να βρεθεί ο τρελαμένος που θα ξεσπάσει πάνω σας… Πιο επικίνδυνοι γι’ αυτό, είναι οι φιλήσυχοι και οι νοικοκυραίοι…

Υ.Σ.2

Σας έχω αναφέρει που ήμουνα στην ξαπλώστρα στην παραλία και για κάθε τι που έπαιρνα ο νεαρός μου έφερνε απόδειξη γιατί τους κυνηγούσε το ΣΔΟΕ και την ίδια μπροστά μου, σε μήκος 1-2 χλμ. ανά 30μ. αλλοδαποί πουλούσαν free ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί…

https://topothoumeno.blogspot.com/2019/12/2020_25.html

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ 22-12-19

Bloody32 – Heute kämpfen wir

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *