ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΗΔΕΙΩΝ: ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΕΝΩ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ(Βίντεο)

4.8/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

O Project Veritas κυκλοφόρησε ένα άλλο βίντεο με συνομιλίες με διευθυντές κηδείας και το προσωπικό τους σε όλη τη Νέα Υόρκη, αμφισβητώντας τον αριθμό των θανάτων που οφείλονται επίσημα στην πανδημία COVID-19.
Στα τέλη Απριλίου, ένας δημοσιογράφος του Project Veritas μίλησε με τον Michael Lanza, διευθυντή του Colonial Funeral Home του Staten Island.

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όλα τα πιστοποιητικά θανάτου γράφουν COVID σε αυτό, γράφουν COVID σε όλα τα πιστοποιητικά θανάτου», δήλωσε ο Lanza.
Ο Λαντζά είπε ότι ο DeBlasio μπορεί να δει τους διογκωμένους θανάτους COVID ως έναν τρόπο για να φέρει περισσότερα χρήματα στη Νέα Υόρκη.

«Είτε είχαν θετικό τεστ είτε όχι, οπότε νομίζω ότι αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, νομίζω ότι όπως ο δήμαρχος και η πόλη μας – αναζητούν ομοσπονδιακή χρηματοδότηση και όσο περισσότερο βάζουν το COVID στο πιστοποιητικό θανάτου τόσο περισσότερο μπορούν να ζητήσουν από τα ομοσπονδιακά κεφάλαια. «
Ο διευθυντής κηδείας του Staten Island είπε ότι δεν του προστέθηκε.

«Νομίζω ότι είναι πολιτικό, οπότε, θα γυρίσω και θα πω:« Ξέρετε, δεν είναι όλοι όσοι έχουμε εδώ ότι έχουν COVID στο πιστοποιητικό θανάτου που πέθανε από COVID. »Μπορώ να το αποδείξω; Όχι, αλλά αυτή είναι η υποψία μου. «
Η Josephine DiMiceli, πρόεδρος του DiMiceli and Sons, μια τελετή κηδείας που εδρεύει στο Κουίνς δήλωσε σε δημοσιογράφο του Project Veritas ότι μια δικαιοσύνη του Ανώτατου Δικαστηρίου εμπλέκεται σε μια υπόθεση θανάτου μη-COVID-19 που καταγράφηκε ως θύμα της πανδημίας.

Η αδερφή μιας νεκρής γυναίκας φώναξε την DiMiceli και είπε ότι η αδελφή της έπασχε από νόσο του Αλτσχάιμερ και δεν έλαβε θεραπεία για COVID-19.
«Η αδερφή αρνήθηκε να πιστέψει ότι η αδερφή της είχε COVID-19 και όπως είπα, ήταν εκείνη που μου είπε ότι, ξέρεις, ο ξάδελφος μου είναι κύριος δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου», είπε η DiMiceli.

«Θα κάνουμε αυτοψία», και είπα κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε, ξέρετε, και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και ενώ ήμουν σίγουρη την κάλεσα και της είπα ότι ο γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου έκανε την αυτοψία – δεν υπάρχει COVID-19. «
Η DiMiceli είπε στον δημοσιογράφο ότι ήταν περίεργη για το ποια ήταν η δικαιοσύνη, αλλά ήταν πολύ απασχολημένη και πολύ ευαίσθητη σε έναν συγγενή που θρηνούσε για να ζητήσει το όνομα.

«Ήθελα να τη ρωτήσω, αλλά ήμουν σαν ξέρεις τι, είμαι τόσο απασχολημένη, απλά δεν μπορώ, ξέρετε τι εννοώ, σαν να μην μπορείς να ρωτήσεις».
Ο Joseph Antioco, διευθυντής του Schaeffer Funeral Home του Μπρούκλιν, είπε σε έναν άλλο μυστικό δημοσιογράφο εάν ο νεκρός δεν ήταν υπό τη φροντίδα ενός ιδιωτικού ιατρού, οι πιθανότητες ήταν πολύ καλές γιατί η αιτία θανάτου τους έπεφτε ως COVID-19.

«Πριν από δύο εβδομάδες, είχα έναν 40χρονο άνδρα που πέθανε στο σπίτι του, εντάξει; Δεν πήγαν καν στο σπίτι, ο τύπος δεν είχε υποκείμενες αιτίες, καμία ιατρική κατάσταση, τον απελευθέρωσαν από το σπίτι χωρίς καν να πει ότι είχε COVID-19 επειδή είχε πυρετό», είπε.

«Αλλά τώρα, πώς ξέρεις ότι ήταν αυτό που είχε; Δεν το ξέρεις. Όμως, τώρα το πιστοποιητικό θανάτου δείχνει ότι είχε COVID-19 », είπε.
«Εάν δεν έχετε ιδιωτικό γιατρό και δεν είχατε καμία ιατρική περίθαλψη, αυτομάτως υποβάλλουν το πιστοποιητικό θανάτου COVID-19, επειδή δεν θέλουν να απολυθούν – είναι τόσο συγκλονισμένοι», ο Antioco είπε.
«Βάζουν τα πάντα ως COVID-19, οπότε γεμίζουν τους αριθμούς.»

Ο διευθυντής κηδείας του Μπρούκλιν είπε ότι ένας λόγος για τον οποίο διογκώνονται οι αριθμοί COVID-19 είναι ότι το προσωπικό στο γραφείο του δικαστή ερευνών δεν μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις.
«Δεν θα βγαίνουν πλέον σε σπίτια», είπε.
«Θα έβγαιναν στο σπίτι, θα ερευνούσαν τη σκηνή, θα έκαναν κάποιες δοκιμές στη σκηνή και έπειτα θα καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα ως προς:« Είχε καρδιακή νόσο.»»

Ο Antioco είπε ότι όταν οι ιατροί είναι πολύ απασχολημένοι και δεν θέλουν να ταξιδέψουν, το COVID-19 έχει γίνει η αιτία θανάτου.
«Πόσα από αυτά είναι πραγματικά COVID-19; Ή μήπως το M.E. (Medical Examiner) το θέτει απλώς επειδή δεν θέλει να πάει στη σκηνή; «
Ο O’Keefe είπε ότι το Project Veritas συνεχίζει να ερευνά τον χειρισμό της πανδημίας COVID-19 σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό και τοπικό επίπεδο μέσω μυστικών δημοσιογράφων και εμπιστευτικών.

BREAKING: Funeral Directors in COVID-19 Epicenter Doubt Legitimacy of Deaths Attributed to Pandemic

Η Γαλλία ζητά «διαβατήρια υγείας» καθώς στη Γερμανία κυκλοφορεί ήδη πιστοποιητικό υγείας και εμβολιασμό δήθεν για το καλό όλων μας
Αν δεν δράσει και ξεσηκωθεί η ανθρωπότητα έχει χάσει το παιχνίδι.

France Calls for ‘Health Passports» As Germany Rolls Out ‘Immunity Cards’

Στο Michigan ξεσηκώνεται ο λαός και επαναστατεί στις αρχές, θέλουν την ζωή τους πίσω, απαιτούν να εργαστούν και πάλι όπως πριν. Ένα καζάνι που βράζει..

Protesters argue with police inside Michigan Capitol building

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *