ΔΙΑΤΑΓΗ:ORDER Y380 –Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ : ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με βάση τα μηνύματα που ελήφθησαν από μια πηγή που θεωρείται ασφαλής, διανέμουμε το περιεχόμενο που αναφέρεται παρακάτω. Πηγές: QVC-17, WhiteHatOrganisation, RANDOM-Corporation e.a.

Ναι Αυτό συνέβη. Alea jacta est(ο κύβος ερρίφθη). Ο πληρεξούσιος της μεγάλης ομοσπονδίας για την ανανέωση του κόσμου (στο πρόσωπο του Ντ.Τραμπ) υπέγραψε ήδη την ORDER Y380 στις 9 Νοεμβρίου 2019 και διέταξε την εκτέλεση του. Πρόκειται για πληροφορίες σύμφωνα με το σύστημα Q: 418 / T93

Αυτή η γενική διαταγή, που εκδόθηκε στα στρατεύματα του Defender2020 (Def2Q2Q) στις αρχές του έτους, περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

1) Απελευθέρωση ενός βιο-νανο-μηχανισμού που ονομάζεται SARS-Cov-2 από φορέα υποστρώματος αεροψεκασμών για την καθιέρωση και εμβάθυνση της αποδοχής των απαραίτητων μέτρων στον πληθυσμό. Αυτό μειώνει τη φυσική αντίσταση στα προγράμματα εμφύτευσης μνήμης και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας φορέα HAARP. Ο προηγούμενος τύπος διανομής από στόλους αεροσκαφών της πολιτικής αεροπορίας πρέπει να αντικατασταθεί από το LTG2Q2Q, το οποίο παρέχεται από τις αεροπορικές υπο-ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ. Οι αξιόπιστοι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων για το συνασπισμό θα ανοσοποιηθούν τώρα μέσω του φερόμενου κύματος Chroniton των 44KHz.

2) Ταξινόμηση του πληθυσμού σύμφωνα με την Κατάσταση Περιγραφής Καταπολέμησης CDM718.31 σε μαχητές (κατηγορία: #RED) και μη μαχητές (κατηγορία: #GREEN).

Το #RED ισχύει για όλα τα μέλη των οργανώσεων και υπό-οργανώσεων του υδρολογικού QBLH (επίσης: Cabal) γνωστού ως «Βαθύ Κράτος», κατά του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε μορφή (συμπεριλαμβανομένης της θανατηφόρας) βίας σε περίπτωση αποτυχίας του επαναπρογραμματισμού HAARP. Αυτό περιλαμβάνει επίσης οπαδούς όπως ο λεγόμενος «εκπρόσωπος της κυβέρνησης», ο ρόλος του δικτύου, οι τηλεοπτικοί δέκτες και η κλίκα των ΜΜΕ.

Όλοι οι πολίτες που ακολουθούν ανεπιφύλακτα τις οδηγίες της παραγγελίας Y380, ταξινομούνται ως #GREEN, ενώ υποστηρίζουν τα εκτελεστικά όργανα του Def2Q2Q και υποβάλλουν αναφορές για # RED άτομα. Για το σκοπό αυτό, δημιουργούνται ειδικά σημεία αναφοράς, τα οποία μπορούν να προσεγγιστούν από οποιοδήποτε τερματικό επικοινωνίας μέσω των κοινών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μετά την καταχώριση, κάθε μονάδα #GREEN λαμβάνει ένα αυτοκόλλητο αναγνώρισης με αναγνωριστικό RFID και γραμμωτού κώδικα (Q-ID) με κατάλληλες μονάδες υποστήριξης BOS, οι οποίες πρέπει πάντα να φοριούνται στο σώμα.

Τα μη επισημασμένα ή μη ταξινομημένα άτομα, ομάδες ή εγκαταστάσεις θα ταξινομηθούν ως #RED μετά την 1η Απριλίου 2020 και θα εξουδετερωθούν χωρίς επαφή με απλή επικοινωνία με τις μονάδες Def2Q2Q.

Παράδειγμα Q-ID. Συμβολική εικόνα

3) Αρχίζοντας από τον μήνα  IV / 20, ο περιορισμός της δημόσιας ζωής καθίσταται αποτελεσματικός. Ο πληθυσμός #GREEN ενθαρρύνεται να κρατήσει μακριά από τη δημόσια διανομή μέσω αποθεματοποίησης, προκειμένου να μην δημιουργεί παράμετρος παράνομων ζημιών λόγω σύγχυσης. Από εκεί και πέρα, οι εχθροπραξίες αναμένεται να επεκταθούν στον δημόσιο χώρο. Οι διοικητές των τοπικών, περιφερειακών, εθνικών και ηπειρωτικών τμημάτων έχουν εκτεταμένες εξουσίες για να παρακάμψουν την ισχύουσα διάταξη και να διατάξουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας (αυτές θα δηλωθούν ως «μέτρα καραντίνας»), κανόνες δεοντολογίας (όρος «ορθή συμπεριφορά σε καταστάσεις κρίσης») και απαγόρευση δραστηριοτήτων σε περιοχές χωρίς επιτήρηση. Όρος: «Χρησιμοποιήστε το γραφείο στο σπίτι- Homeoffice»).

4) Μετά την επιβολή των νέων κανόνων δεοντολογίας, τα στρατεύματα του Def2Q2Q επιτίθενται αμέσως στις μαχητικές πτέρυγες του QBLH, προκειμένου να αποδυναμώσουν τον εχθρό με σύντομες και ακριβείς πρώτες απεργίες. Παράλληλα, η ειδική cyberοικονομική κυβέρνηση CyCo2Q2Q θα κλείσει το παγκόσμιο οικονομικό και οικονομικό σύστημα του QBLH για να μπορέσει να προετοιμαστεί το συγκρότημα GESARA. Για να είναι δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της ανταλλαγής, οι διακομιστές DHCP σε όλο τον κόσμο αφαιρούνται από το δίκτυο και το δημόσιο Διαδίκτυο είναι απενεργοποιημένο (λειτουργία «3 ημέρες σκοτάδι»). Η επανασύνδεση πραγματοποιείται στη συνέχεια κατά τομέα, εκ των προτέρων οι αντίστοιχες Ομάδες Q ενημερώνονται για τα γνωστά κανάλια.

5) Τον Ιούλιο του 2020, οι αγωγές εναντίον των Ευρασιατικών υποστηρικτών της QBLH θα πραγματοποιηθούν δημοσίως, προκειμένου να δοθεί στους πολίτες ένα αίσθημα ασφάλειας και τάξης. Τα εθνικά νομίσματα ανανεώνονται (π.χ. «Νέο D-Mark») και ενεργοποιείται το σύστημα κοινωνικής προστασίας των ανθρώπων. Όταν επιτευχθεί το ποσοστό ικανοποίησης 93%, το Def2Q2Q Rundown τελειώνει. Οι τελευταίες φωλιές αντίστασης αφαιρούνται σιωπηρά από ειδικές μονάδες.

6) Το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Προέδρων γύρω από τον Τραμπ, ο Πούτιν και ο Xin θα ανακοινώσουν και θα γιορτάσουν την ίδρυση της ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ευτυχία, χαρά και ειρήνη για όλους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *