ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚ ΤΩΝ 300.. «Παράθυρο» για τοπικά lockdown και νέα λουκέτα με φόντο τη Μύκονο.«παρακολούθηση» του COVID-19 στα σχολεία

5/5 (5)

ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚ ΤΩΝ 300..

==π.Δ… ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!! ….

ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ:
Γιώργος ΚαλούδηςΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚ ΤΩΝ 300!


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!..


ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΑΚ ΕΒΡΙΘΙΝΚ..


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΦΗΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο-Ρ-Κ-Ο ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ..


ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ Η ΜΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΘΑ *Π-Θ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΩΦΗΛΕΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!


ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ Ε. Δ. , ΤΑ Σ. Α. , ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ..


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΞΕ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ Η ΔΙΑΤΑΓΗ»


Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑ-ΤΑ-ΛΗ-ΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ.. ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ 1550 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑΧΗΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ Ε-Ν-Τ-Ο-Σ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ 1200 ΕΚ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.


ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ:Η ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΑ ΣΙΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ Ε. Δ. ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ:


«3 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ «


Ioanis Panagiotidis
11 Ιουνίου στις 12:41 μ.μ.


ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

==π.Δ… ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΪΟΥ;;;;;ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛ….. ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ……

Αλλάζει μέσα στην ημέρα η διάταξη που επιτρέπει στους παραβάτες να μένουν ανοιχτοί για πέντε ημέρες υποβάλλοντας ενστάσεις –


«Παράθυρο» για τοπικά lockdown και νέα λουκέτα με φόντο τη Μύκονο.


Σε αλλαγή των διατάξεων που ισχύουν για την επιβολή λουκέτων σε επιχειρήσεις που παραβιάζουν τους κανόνες για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού προσανατολίζεται η κυβέρνηση μετά τα όσα συνέβησαν στη Μύκονο το Σαββατοκύριακο.


Στη νέα υπουργική απόφαση που αναμένεται εντός της ημέρας θα υπάρξει αλλαγή στον διοικητικό κώδικα που μέχρι στιγμής επέτρεπε σε επιχείρηση που παρανομεί να λειτουργεί, για τουλάχιστον πέντε μέρες ακόμα μέχρι να ασκηθεί έφεση.


Η αλλαγή θα γίνει με επίκληση της υγειονομικής ανάγκης λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.


Σημειώνεται ότι ειδικά για το μπαρ στη Μύκονο στο οποίο μπήκε λουκέτο, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την Πέμπτη καθώς δεν το «πιάνουν» οι αλλαγές στον κώδικα.


Εντωμεταξύ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το πρωί τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον επκεφαλής της ομάδας των ειδικών του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα στη σκιά των εικόνων που καταγράφηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.


Πέτσας: Τοπική καραντίναΤα αυξανόμενα, άλλωστε, κρούσματα των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση του τουριστικού τομέα (στην οποία έχουν επενδυθεί και οι ελπίδες για μικρή ύφεση στα τρίτο και τέταρτο τρίμηνο) φέρνουν πάνω στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου και νέα σενάρια, όπως και αυτό του τοπικού lockdown, σε περίπτωση που η συχνότητα κρουσμάτων αυξηθεί κατακόρυφα σε κάποια δομή, εκπαιδευτική μονάδα, τουριστική εγκατάσταση ή ακόμη και σε κάποιο νησί.


Ειδικά για τα στιγμιότυπα από τα πάρτι της Μυκόνου… έρημην των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε την ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου, αφού «όλα είναι στο τραπέζι.


Δεν έχει φύγει ο κορονοϊός.Μην χαλαρώνουμε επειδή καταφέραμε να πετύχουμε, αυτό το πραγματικά αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα, όλοι μαζί».


Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η υψηλή επιδημιολογική συσσώρευση σε κάποια περιοχή μπορεί να συνοδευθεί με τοπικό lockdown.


Σκοπός, εξήγησε, είναι μια ενδεχόμενη εστία να εντοπιστεί γρήγορα και να γίνει περιχαράκωσή της, ώστε να μην υπάρξει διασπορά στην κοινότητα.


ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Ανατριχιαστική πρόταση :Η κυβέρνηση σχεδιάζει την «παρακολούθηση» του COVID-19 στα σχολεία

Του Mac SlavoΤους γονείς που ανυπομονούν να ανοίξουν ξανά τα σχολεία το φθινόπωρο, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Να σκεφτούν αν όντως θέλουν το παιδί τους να επιστρέψει σε ένα δημόσιο σχολείο, που θα μοιάζει με φυλακή περισσότερο από ότι στο παρελθόν. Η κυβέρνηση θέλει μια συσκευή εντοπισμού (beacon tracker) πάνω σε κάθε παιδί, ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται ανά πάσα στιγμή – για να αποτραπεί η διασπορά του COVID-19, φυσικά.Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ενοχλητική χωρίς όρια. Μετά από τόσα στοιχεία, ότι ο κοροναϊός δεν είναι τόσο θανατηφόρος όσο μας είπαν και ότι ούτε είναι πιθανή η μετάδοση του από τους ασυμπτωματικούς φορείς  , εξακολουθούν να θέλουν να εντοπίζουν, να παρακολουθούν και να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής και των παιδιών ακόμη. “Όταν οι μαθητές επιστρέψουν στο σχολείο στο New Albany του Οχάιο, τον Αύγουστο, θα παρακολουθούνται προσεκτικά όταν περιπλανιούνται στις σχολικές εγκαταστάσεις και στα καλοδιατηρημένα γκαζόν – και όχι μόνο από δασκάλους. Η σχολική περιφέρεια, που διαθέτει πέντε σχολεία και 4.800 μαθητές, σχεδιάζει να δοκιμάσει ένα σύστημα που θα απαιτεί από κάθε μαθητή να φοράει μια ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού για να παρακολουθείται η τοποθεσία του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα καταγράφει πού κάθονται οι μαθητές σε κάθε τάξη, με ποιον συναντιούνται και μιλούν και θα αποκαλύπτει πώς μαζεύονται σε ομάδες.    Η ελπίδα είναι ότι μια τέτοια τεχνολογία θα μπορούσε να αποτρέψει ή να ελαχιστοποιήσει τη μετάδοση του Covid-19, της θανατηφόρας αναπνευστικής νόσου που βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας πανδημίας. Πολλά σχολεία σκοπεύουν να προχωρήσουν σταδιακά και προσεκτικά, ενώ θα  κρατάνε τα παιδιά σκορπισμένα σε απόσταση όσο το δυνατόν περισσότερο . Οι οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων προτείνουν κλιμακωτά χρονοδιαγράμματα που επιτρέπουν μικρότερες αριθμητικά τάξεις, άνοιγμα των παραθύρων για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, αποφυγή της κοινής χρήσης βιβλίων και υπολογιστών, τακτικό καθαρισμό των λεωφορείων και των αιθουσών, χρήση μάσκας και πλύσιμο των χεριών. Πολλά βλέπουν κάποια εξ αποστάσεως μαθήματα να συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους. – WiredΠριν από αυτή τη φοβερή ανακοίνωση σχετικά με το πώς σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας, πολλοί γονείς είχαν ήδη δηλώσει ότι δεν σκοπεύουν να στείλουν το παιδί τους πίσω σε δημόσιο σχολείο. Στην πραγματικότητα, το 40% των γονέων σκοπεύουν να διδάξουν κατ’ οίκον τα παιδιά τους το επόμενο έτος, σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα περίπου  μήνα . Μερικοί γονείς φοβούνται ένα άλλο ξέσπασμα του  κοροναϊού, αλλά κάποιοι άλλοι ανακάλυψαν ότι δεν είναι και τόσο κακό να διδάσκεις πραγματικά στα παιδιά σου ήθος και αρχές αντί τυφλή υπακοή εντολών.

Η κατ’ οίκον διδασκαλία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τις κυβερνήσεις, καθώς τα παιδιά που εκπαιδεύονται στο σπίτι συχνά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κράτος είναι αφόρητο και περιττό εμπόδιο στην ανθρώπινη ζωή. Η κατ’ οίκον διδασκαλία έχει ήδη αυξηθεί και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για όλα τα δημόσια σχολεία. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν χρειάζονται το κράτος να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά τους.Αν πιστεύετε ότι τα σχολεία γίνονται στρατόπεδα συγκέντρωσης και μοιάζουν όλο και περισσότερο με φυλακές , δεν είστε ο μόνος. Οι γονείς το έχουν προσέξει και πολλοί εξ αυτών επιλέγουν να εξαιρεθούν από το σύστημα.

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *