ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η μικροσκοπική πόλη Βελίκα Κλαδούσα(Velika Kladusa) στη βορειοδυτική Βοσνία έχει καταστεί εμπόδιο για τους μουσουλμάνους ελεύθερους πολίτες που εμποδίζονται να μετακομίσουν στην Κροατία και τη Σλοβενία από όπου θα μπορούσαν να φτάσουν στα γενναιόδωρα κράτη πρόνοιας της Δυτικής Ευρώπης. Η βαλκανική διαδρομή κλείστηκε επισήμως το 2016 όταν η ΕΕ και η Τουρκία έκαναν συμφωνία, αφού εκατοντάδες χιλιάδες νεαροί μουσουλμάνοι εισβολείς χρησιμοποίησαν τη διαδρομή για να βγουν από την Ελλάδα μέσω των Βαλκανικών χωρών και προς τη Δυτική Ευρώπη.

Είπε ένας από τους μουσουλμάνους εισβολείς: «Απλά ανοίξτε το δρόμο, πρέπει να πάμε στην Ιταλία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία. Δεν πηγαίνουμε στη Σλοβενία και παραμένουμε ή στην Κροατία και παραμένουμε. » Η Ιταλία είναι πλέον κλειστή στους παράνομους μουσουλμάνους εισβολείς.

The forgotten Balkan Route

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν και άλλα: Χάρη στη μάνα Μέρκελ! Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας προσπάθησε να περάσει μια ομάδα 200 παράνομων μεταναστών στη Βελίκα Κλάδοσα, αλλά απέτυχε επειδή δεν έχει έγκυρα έγγραφα και σταμάτησε από την αστυνομία.

Τότε η κατάσταση έγινε πιο σοβαρή. Αρκετοί άντρες άρχισαν να διασχίζουν την αυτοσχέδια γέφυρα και οι Κροάτες αστυνομικοί τους σταμάτησαν. Και πάλι ακούστηκε η ψαλμωδία του «Όχι Κροατία, [θέλουμε] Γερμανία.»

Flüchtlinge wollen kroatische Grenze stürmen: «No Croatia, Germany»

Migranti organizirano krenuli iz Bosne i Hercegovine

Auf der neuen Balkanroute (JF-TV Interview mit Hinrich Rohbohm)

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *