ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΙΣΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν υπάρχει δίκτυο! Προβλήματα στο Διαδίκτυο σε ολόκληρη τη χώρα. Η ISIS προειδοποιεί τους τρομοκράτες μην πάτε στην ευρώπιο  εξαιτίας του ιού του κορόνα.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση όλο και περισσότερο στο Διαδίκτυο. Είτε επειδή εργάζεστε είτε για να απομακρύνετε την πλήξη.
Το γραφείο στο σπίτι το πρωί, μετά από ένα γύρο του Netflix το βράδυ. Έτσι, η σκέψη μετά την κυβέρνηση διέταξε τους κατοίκους της Αυστρίας να παραμείνουν στο σπίτι τους. Αλλά αυτό βάζει τεράστια πίεση στα δίκτυα δεδομένων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την RTR Rundfunk- und Telekom-Regulierungs-GmbH.
Το Netflix θα μπορούσε να απενεργοποιηθεί.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις κάρτες σφαλμάτων. Σημαντικό: Οι απουσίες αναφέρονται όλο και περισσότερο, ειδικά τις πρωινές ώρες. Οι πελάτες παραπονούνται: «Η σελίδα διαρκεί ένα λεπτό για να φορτωθεί εντελώς. Είναι χάλια «. Ένας άλλος γράφει ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν πάει καν στο ακροατή. Οι γραμμές είναι επίσης επί του παρόντος υπερφορτωμένες εκεί. Αυτά τα προβλήματα σύντομα θα εμφανιστούν και στην χώρα μας.

Το ISIS προειδοποίησε τους υποστηρικτές του τζιχάντ να μην ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εξαιτίας της επιδημίας Corona.

Η τρομοκρατική ομάδα επέστρεψε στις προηγούμενες εκκλήσεις της για τζιχάντ να επιτεθούν σε ευρωπαϊκές πόλεις και συμβούλευσε τους οπαδούς να μην εισέλθουν στην «χώρα της επιδημίας».

Το ISIS φάνηκε επίσης να υποστηρίζει την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το κοινό να πλένει τα χέρια του τακτικά.

Η κατευθυντήρια γραμμή εισήχθη στο τελευταίο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου al-Naba του ομίλου, το οποίο περιέχει μια πλήρη σελίδα «Οδηγιών για την καταπολέμηση των επιδημιών» από ισλαμικά κείμενα.

Το ISIS υπογραμμίζει την «υποχρέωση αντιμετώπισης και αποφυγής των αιτίων προστασίας της νόσου».

«Οι υγιείς δεν θα πρέπει να διεισδύσουν στη χώρα της επιδημίας και εκείνοι που έχουν προσβληθεί δεν πρέπει να την αφήσουν», προσθέτει το ενημερωτικό δελτίο.

Σε απόκλιση από τις επίσημες κατευθυντήριες γραμμές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, ο οδηγός ISIS για τους τζιχάντς περιλαμβάνει την κάλυψη του στόματος κατά το χασμουρητό, το φτάρνισμα και το κλείσιμο των δοχείων νερού.

Μια χαρακτηριστική χαντίθ ή παροιμία του Προφήτη, λέει: «Υπάρχει μια νύχτα το χρόνο όταν η πληγή πέφτει και δεν περνάει ένα σκάφος που δεν καλύπτεται ή σε έναν καταρράκτη που δεν δεσμεύεται, αλλά συνεχίζει ένα μέρος αυτής της πανώλης αυξάνεται. «

Ανεξάρτητες αναφορές: Ο αριθμός επιβεβαιωμένων περιπτώσεων στην Ευρώπη υπερέβη τις 50.000, μόνο στην Ιταλία πάνω από 24.000.

Οι εστίες του ιού Corona έχουν επίσης αναφερθεί σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται η Isis, συμπεριλαμβανομένου του Ιράκ, του Αφγανιστάν και της Ινδονησίας.

Το σκοτάδι έρχεται, αλλά μην ανησυχείτε; | Εμφανίζονται τεράστιες αλλαγές! Οικονομικό σύστημα που πρόκειται να μετατραπεί (βίντεο)
Το [DS] / MSM πιστεύει ότι η εκδήλωσή τους θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί. Οι πατριώτες παίρνουν τον έλεγχο και το χρησιμοποιούν για να συλλάβουν σιωπηρά τη δομή ισχύος του [DS]. Το σκοτάδι έρχεται, αυτό θα προστατεύσει τους ανθρώπους, αυτό θα επιτρέψει τη λειτουργία να συνεχιστεί. Οι πατριώτες έχουν πλήρη έλεγχο, δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται, από κοινού είμαστε ισχυροί.
PLUS: Η [CB] πλημμυρίζει τώρα το σύστημα με τρισεκατομμύρια δολάρια. Οι οπτικές είναι σημαντικές, αυτό μοιάζει με το τέλος μιας [CB]. Βλέπετε τρισεκατομμύρια δολάρια που ρίχνονται στο πρόβλημα. Η Fed έκανε ακριβώς αυτό που περιμέναμε και μείωσε το επιτόκιο σε 0 έως 0,25 μονάδες βάσης. Το οικονομικό σύστημα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Μεγάλες αλλαγές έρχονται.

It’s Time To Unveil The True Enemy Of The People, Shutdown, Messages Received – Episode 2123b

The Patriots Are Now Turning The Entire Economic System & Setting It On A New Course – Episode 2123a

10 ημέρες σκοτάδι: Βιβλικών διαστάσεων – πέφτουν σαν μύγες 2.0

Ησ. 59,1        Μηπως δεν έχει πλέον την δύναμιν η παντοδύναμος δεξιά του Κυρίου, δια να σώζη; Μηπως εβάρυνεν η ακοή του, ώστε να μη ακούη πλέον;

Ησ. 59,2       Αλλά τα αμαρτήματά σας δημιουργούν χωρισμόν και εμπόδιον ανάμεσα εις σας και στον Θεόν, και δια τας αμαρτίας σας απέστρεψεν ο Κυριος το πρόσωπον του από σας, δια να μη σας ελεηση.

Τώρα είναι η Lady Gaga που έχει τη γρίπη, ο Bill Mahr, ο οποίος ακυρώνει την επίδειξή του επ ‘αόριστον και άλλοι μολυσμένοι τίτλοι ειδήσεων. Τι συμβαίνει; Είναι αυτό ένα πρόβλημα adrenochrome;

Of Biblical Proportions – Dropping Like Flies 2.0

This Theory About The Coronavirus Is SHOCKING – Watch To The End

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *