ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ-Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ-DR. MICHAEL YEADON (Βίντεο)

4.78/5 (18)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή. Αλλά περιμένετε, τι γίνεται με την πανδημία; Δεν υπάρχει καμία πανδημία, λέει ο Δρ. Michael Yeadon – όλοι σας ξεγελούν. Μια νέα συνέντευξη με αυτόν τον πρώην επικεφαλής επιστήμονα της Pfizer, η οποία τραβήχτηκε από το YouTube εντός δύο ωρών, αποκαλύπτει ότι το λεγόμενο «δεύτερο κύμα» του κορωναϊού του Γουχάν (Covid-19) είναι εντελώς ανύπαρκτο.

https://www.aier.org/article/an-education-in-viruses-and-public-health-from-michael-yeadon-former-vp-of-pfizer/

Pandemic is Over Lies exposed Agendas Revealed by Pfizer Chief Scientific Advisor

Παρά τους ψευδείς ισχυρισμούς που διατυπώνονται από τα ψεύτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν στους δρόμους από τον νέο ιό, ούτε μάλιστα το «κολλάνε» πλέον. Είναι κάτι του παρελθόντος, που σημαίνει ότι είναι καιρός να προχωρήσουμε και να ξεχάσουμε ότι αυτό συνέβη κάποτε. Σύμφωνα με τον Δρ Yeadon, «δεν υπάρχει επιστήμη που να υποδηλώνει ότι πρέπει να συμβεί ένα δεύτερο κύμα» Οι δοκιμές Covid-19 είναι ανεπιθύμητη επιστήμη, λέει, και η όλη ιδέα των «νέων περιπτώσεων» πολλαπλασιάζοντας την εκθετική είναι εντελώς κουραστική.

https://www.naturalnews.com/2020-07-16-florida-caught-faking-test-results-coronavirus.html

Το μόνο πράγμα που συμβαίνει είναι ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ψεύτικες αρχές δημόσιας υγείας, όπως ο Anthony Fauci, δημιουργούν μια κρίση που δεν υπάρχει για να κρατήσουν τους ανθρώπους κλειδωμένους και να φορούν μάσκες μέχρι να εμφανιστεί ένα μαγικό εμβόλιο για να τα εξαφανίσει όλα.
«Σχεδόν όλες» οι δοκιμές για το Covid-19 παράγουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, προειδοποιεί ο Δρ Yeadon. Όχι μόνο αυτό, αλλά το κατώφλι για την ανοσία της αγέλης είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό που ισχυρίζονται οι ειδικοί, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ήδη επιτευχθεί.

«Βασίζουμε μια κυβερνητική πολιτική, μια οικονομική πολιτική, μια πολιτική πολιτικών ελευθεριών, όσον αφορά τον περιορισμό των ανθρώπων σε έξι άτομα σε μια συνάντηση… όλα βασισμένα σε αυτά που μπορεί να είναι εντελώς ψεύτικα δεδομένα για αυτόν τον κοροναϊό», ρωτήθηκε ο Δρ Yeadon, στο οποίο απάντησε με απλό τρόπο:

«Ναί.» Οι δοκιμές Fake Covid-19 είναι ο μόνος λόγος που εξακολουθεί να υπάρχει «πανδημία». Όσον αφορά την υποτιθέμενη «πανδημία», λέει ο Δρ Yeadon ότι «έχει ουσιαστικά τελειώσει», αναφέροντας το «σχήμα» όλων των σημαντικών παραγόντων που κυμαίνονται από νοσηλεία, χρήση ICU και θανάτους. «Αν δεν υπήρχαν συνεχώς τα δεδομένα δοκιμής από την τηλεόραση, θα καταλήγατε σωστά στο συμπέρασμα ότι η πανδημία είχε τελειώσει, καθώς δεν έχει συμβεί τίποτα», υποστηρίζει ο Δρ. «Φυσικά οι άνθρωποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο, μεταβαίνοντας στην φθινοπωρινή εποχή της γρίπης… αλλά δεν υπάρχει επιστήμη που να υποδηλώνει ότι πρέπει να συμβεί ένα δεύτερο κύμα».

Μαζί με μερικούς από τους συναδέλφους του, ο Δρ Yeadon δημοσίευσε μια μελέτη με τίτλο, «Πόσο πιθανό είναι ένα δεύτερο κύμα;» που βρήκε ότι η «καμπύλη» «ισοπεδώθηκε» γύρω στα τέλη Ιουνίου. Έκτοτε παρέμεινε επίπεδο.

Το μόνο πράγμα που αυξάνεται είναι οι «περιπτώσεις», που δεν σημαίνει τίποτα δεδομένου ότι μια «υπόθεση» δεν έχει άλλο ορισμό παρά ένα θετικό αποτέλεσμα δοκιμής, η συντριπτική πλειονότητα – αν όχι όλα – εκ των οποίων είναι ψεύτικα και δόλια.
Αυτό σημαίνει ότι η «πανδημία» υπάρχει μόνο στο μυαλό των ψυχικά ασθενών που επιμένουν στο να αναγκάσουν την κοινωνία να παραμείνει μόνιμα καλυμμένη και να κλειδωθεί για το υπόλοιπο της αιωνιότητας, σε έναν δυστοπικό εφιάλτη που θα τελειώσει μόνο όταν μια μερίδα λογικών άνθρώπων που πιστεύουν στην επιστήμη αποφασίσουν ότι είναι αρκετό πλέον.

Επειδή υπάρχουν πολλοί άλλοι κοροναϊοί που κυκλοφορούν ήδη στους οποίους οι άνθρωποι εκτίθενται συνεχώς, πιθανότατα έχουν ήδη φυσική ανοσία σε αυτό που, παρά το γεγονός ότι είναι «μυθιστόρημα», δεν είναι πραγματικά σημαντικό όταν ρίχνετε μια ειλικρινή ματιά στα γεγονότα και δεδομένα. «Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι τουλάχιστον το 30% του πληθυσμού μας είχε ήδη ανοσολογική αναγνώριση αυτού του νέου ιού πριν ακόμη φτάσει εδώ», σημείωσε ο Δρ Yeadon και οι συνεργάτες του. «Το COVID-19 είναι νέο, αλλά οι κοροναϊοί δεν είναι.»

Αυτός ο πίνακας του Walter Molino το 1962 ονομάζεται: ′′ Η ζωή το 2022 ′′

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *