ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο σταυρός στα ελληνικά νησιά που καταστρέφονται από αριστερές σφαίρες επειδή είναι «προσβλητικό» στους παράνομους αλλοδαπούς μουσουλμάνους εισβολείς που εισέρχονται στην Ευρώπη εκεί.

Ένας τεράστιος τσιμεντένιος χριστιανικός σταυρός, ο οποίος χτίστηκε στη βραχώδη ακτή του Απέλι, κάτω από το κάστρο της Μυτιλήνης στη Λέσβο, προς τιμήν των ανθρώπων που έχουν πεθάνει εκεί κολυμπώντας, έχει τραβηχτεί καθώς μια πολύ αριστερή ομάδα «συν-υπαρκτών» με βάση το νησί ισχυρίστηκε ότι ήταν προσβλητικό για μουσουλμάνους μετανάστες που βρίσκονται στο νησί παράνομα και δεν είναι Χριστιανοί.

Σύμφωνα με τα Νέα της Λέσβου, η τοποθέτηση του σταυρού προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις από τις οργανώσεις βοήθειας και αποστέλλεται επιστολή στον Υπουργό Λιμνών Λέσβου και τον Δήμαρχο Λέσβου, με ομάδα συνύπαρξης στη Λέσβο, αναφέροντας ότι ο Σταυρός τοποθετήθηκε εκεί για να αποτρέψει τους μουσουλμάνους μετανάστες από το κολύμπι.

«Πριν από λίγες μέρες έβαλαν στο Απέλι της Μυτιλήνης ένα μεγάλο σταυρό, προκειμένου να μην μπορούν να κολυμπήσουν άλλοι άνθρωποι (μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες). Αυτή η πράξη είναι παράνομη, άσχημη (θυμίζει έναν τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του Χριστιανισμού, ένα σύμβολο αγάπης και θυσίας, όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας ».

«Παρακαλούμε να σας απαλλάξουμε από αυτή την ακαταλληλότητα ενός θρησκευτικού συμβόλου σε ένα κολυμβητήριο και τη μετατροπή του σε ένα εργαλείο προοδευτικών σταυροφόρων.» Λίγες μέρες μετά, ο σταυρός κατελήφθη εν μία νυκτί.

Η ανακοίνωση της συνύπαρξης έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους ντόπιους που πιστεύουν ότι έρχεται σε αντίθεση με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της πλειοψηφίας των κατοίκων του νησιού.

Το πλωτό τζαμί της Ινδονησίας βυθίζεται τώρα στον ωκεανό μετά τον πρόσφατο σεισμό και το τσουνάμι

indonesian Mosque sinking into the ocean

Στην ισλαμική χώρα της Τουρκίας, μερικοί άνθρωποι περπατούν και στα τέσσερα … σαν ζώα

Ζουν, αναπνέουν άνδρες και γυναίκες, αλλά περπατούν και στα τέσσερα, όπως ακριβώς κάναμε πριν από τέσσερα εκατομμύρια χρόνια. Και μέχρι αυτή η ταινία να προβληθεί, ήταν κρυμμένοι μακριά, αόρατοι από τον έξω κόσμο.

Remote village where people walk on all fours | 60 Minutes Australia

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *