ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ…(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια νέα καμπάνια στην Ολλανδία έχει προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων. Η καμπάνια αυτή με την ονομασία, «Anti-(Muslim) Forced Marriage», δημιουργήθηκε από μια μουσουλμάνα γυναίκα και έχει ως στόχο την ελεύθερη επιλογή μελλοντικού συντρόφου ανεξαρτήτως θρησκευτικού προσανατολισμού από τις μουσουλμάνες γυναίκες.

Η γυναίκα η οποία ενέπνευσε αυτήν την καμπάνια είναι η Shirin Musa και είναι ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ισλάμ. Η ίδια δηλώνει πως δημιούργησαν αφίσες για την καμπάνια αυτή ως στήριξη στις μουσουλμάνες γυναίκες που θανατώνονται λόγω τιμής, κακοποιούνται από συζύγους, κοκ.

Ερώτημα είναι μπηπως αυτή  η κίνηση μαζί με παρόμοιες που γίνονται σε άλλες χώρες έχει ως σκοπό την απελευθέρωση των καταπιεσμένων μουσουλμάνων γυναικών τελικώς οδηγεί σε ένα είδος οικουμενισμού με την  προώθηση της ανάμειξης φυλών και θρησκειών χωρίς όρια. Ας ευχόμαστε να μην υπάρχει ανάμειξη οικουμενιστών πίσω από αυτήν την καμπάνια και παρόμοιες αλλά να είναι μια πραγματικά καλοπροαίρετη κίνηση.

η ακτιβίστρια Shirin Musa

Με το σλόγκαν «στην Ολλανδία διαλέγουμε εμείς το σύντροφό μας», οι αφίσες αυτές τοποθετήθηκαν σε στάσεις λεωφορείων και σε πινακίδες σε όλη την Ολλανδία. Οι αντιδράσεις φυσικά ήταν αρκετά έντονες από τη μουσουλμανική πλευρά με τους μουσουλμάνους να σκίζουν με μανία τις αφίσες και να ρίχνουν… κατάρες και απειλές στους υποστηρικτές αυτής της κίνησης.

Η  Shirin Musa δέχτηκε πολλές απειλές για την ίδια τη ζωή της, ενώ παρακάτω φαίνονται δύο άντρες οι οποίοι έσκιζαν μια από τις αφίσες εκτοξεύοντας απειλές όπως: «εσείς διαλέγετε την ελευθερία σας. Τώρα θα δείτε τι θα συμβεί ανόητοι».

Αλήθεια…γιατί άραγε οι μουσουλμάνες γυναίκες να μην επιθυμούν μουσουλμάνους συζύγους; Τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν πως φέρονται οι μουσουλμάνοι άντρες στις συζύγους τους και το σεβασμό που δείχνουν σε αυτές όταν για παράδειγμα θέλουν να τις τιμωρήσουν για κάτι που έκαναν κ.α.

Οι μουσουλμάνοι μαθαίνουν πώς να ξυλοφορτώνουν τις γυναίκες τους παίρνοντας σημειώσεις σαν να παρακολουθούν πανεπιστημιακό μάθημα, ενώ τα παιδιά παρακολουθούν ταυτόχρονα.

Ιμάμηδες διδάσκουν ότι» επιβάλλεται εσείς οι μουσουλμάνοι να χτυπάτε τις γυναίκες σας» και δίνουν και οδηγίες πως να τις χτυπούν. Επομένως αυτοί που ισχυρίζονται  ότι το Ισλάμ απαγορεύει το χτύπημα των γυναικών είναι ΨΕΜΑ. Είναι ολοφάνερο πλέον πως πρόκειται για μια θρησκεία που διδάσκει μόνο βία σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Και δεν θα αργήσει αυτήν την βία να την νιώσουν και στην δική μας χώρα αυτοί που υποστηρίζουν το Ισλάμ. Να δούμε ποιον… ιερέα θα ξυρίσουν πρώτον τα επόμενα χρόνια  και θα τον κρεμάσουν σε καμιά πλατεία.  Για αυτήν τους την πράξη θα τους περιμένουν οι 72  παρθένες στο παράδεισο.

Από την άλλη, έχουμε και τον προκαθήμενο του Φαναρίου ο οποίος θρασύτητα υποστηρίζει πως το Κοράνι είναι «ιερό» βιβλίο.

Ένας μουσουλμάνος χτυπά με άγριο τρόπο τη σύζυγό του σε Ολλανδία και άλλες χώρες.

 

 

 

 

Επειδή όλο και περισσότερες γυναίκες δέχονται ξυλοδαρμό από τους μουσουλμάνους συζύγους τους, η μουσουλμανική κοινότητα πήρε επιτέλους την απόφαση να τις βοηθήσει. Πως; Μα φυσικά προσφέροντας σε αυτές συμβουλές μεικ απ για το πώς να καλύψουν τις μελανιές που προκύπτουν αργότερα.

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *