ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ… (Βίντεο)

5/5 (14)

Έλα, κ@ρ@μ@λ@κ@ ραγιά, ακούς; Αυτός εδώ, είναι… … … «««πρόσφυγας»»» στη Λέσβο !!! !!! !!! Κ@ρ@μ@λλ@κ@ μου, σού κατα@@@ήσανε την χώρα ρέεε !!!

ΤΟΥ …ΚΟΥΤΙΟΥ!
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ….
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
«ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ»;

BOΛΟΣ – ΕΛΛΗΝ ΑΣΤΕΓΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! – ΓΙΑ AΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦTIAXNOYN ‘HOT SPOT’ !!!


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ… 

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!!

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Βόλος.

Έλληνας κύριος, άστεγος, δεν όρμηξε να αρπάξει, ούτε έβγαλε 

μαχαίρι,άφησε την τελευταία του πνοή σαν κύριος στο δρόμο που τον είχαν παρατημένο οι εγκληματικές κυβερνήσεις.

Ντροπή σε όσους τρέχετε πίσω τους και τους ψηφίζετε, ντροπή στην ηγεσία της εκκλησίας που είναι μαζί τους, είστε όλοι σας συνένοχοι.

http://www.oparlapipas.gr/2019/10/video-bo-tiaxnoyn-hot-spot.html#more

βιντεο 

ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ 

Οι κρατικοί υπάλληλοι πληρώνονται τον διπλάσιο μισθό σε σύγκριση με έναν διαλυμένο ιδιωτικό τομέα, για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα προς την εξαφάνιση του έθνους!  

Ο στρατός, το λιμενικό, η αστυνομία, η πυροσβεστική… αποτελούνται από «ήρωες»… μόνο «ήρωες» θα μπορούσαν να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδα τους, μέσα από μνημόνια, μεταφέροντας ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθραίους εισβολείς  από Αφρική και Ασία, για μόνιμους κάτοικους στην χώρα των Ελλήνων! 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι να ήταν μόνο η εκκλησία του χρυσού, μπαρντόν του Χριστού ήθελα να πω, καλά θα ήταν…..εδώ ο στρατός έχει ανοίξει τον Έβρο προς εισβολή λαθροεποικιστών  μουσουλμάνων… και το κράτος εδώ και 10 χρόνια έχει ασκήσει την απαραίτητη βία σε θάλασσα και στεριά, για να χαθούμε και να σβήσουμε!!! 


Και το καλύτερο; 

Οι κρατικοί υπάλληλοι πληρώνονται τον διπλάσιο μισθό σε σύγκριση με έναν διαλυμένο ιδιωτικό τομέα, για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα προς την εξαφάνιση του έθνους!  

Ο στρατός, το λιμενικό, η αστυνομία, η πυροσβεστική… αποτελούνται από «ήρωες»… μόνο «ήρωες» θα μπορούσαν να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδα τους, μέσα από μνημόνια, μεταφέροντας ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθραίους εισβολείς  από Αφρική και Ασία, για μόνιμους κάτοικους στην χώρα των Ελλήνων!  

Τώρα θα μου πει κανείς το ξέρουν;;; 

 Εμείς το ξέρουμε… οι ένστολοι που έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους… που φέρουν εθνόσημο γιατί λέει υποτίθεται ότι υπερασπίζουν το έθνος… το ξέρουν; 
  
Η μήπως ο μισθουλάκος κάθε μήνα είναι σαν την μαρμελάδα στα αυτιά και στα μάτια τους;

αττικα νεα

Πηγή

https://scripta—manent.blogspot.com/2019/10/bo-tiaxnoyn-hot-spot.html

Μεταναστευτικό ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΕΟΖ – scripta manent δλδ σε μια απέραντη Βραζιλιάνικη ΦΑΒΕΛΑ

αυτές είναι οι φαβέλες


Μην περιμένετε καμία λύση.

Μόνο πόνο και αίμα.

Οι ίδιοι που υποσχόταν κλειστά σύνορα, οι ίδιοι που ξεπλύθηκαν από τις αμαρτίες τους στην κολυμβήθρα του Σύριζα, έρχονται 4 1/2 χρόνια μετά να μας πουν το νέο αφήγημα. 

Ότι τάχατες το μεταναστευτικό είναι ένα σύνθετο πρόβλημα.

Ναι το λένε οι ίδιοι που αμφιβάλλεις αν ξέρουν πως να δέσουν μόνοι τους τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Οι ίδιοι που ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό πάνω στην απόγνωσή του για μιά ακόμα φορά.

Είναι βέβαια και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, οι δημοσιογράφοι τους που ψελλίζουν “να τους μοιράσουμε σε όλη τη χώρα ομοιόμορφα” για να δεχθούν αμέσως την οργή του κόσμου στα social media γιατί όσο και να τον υποτιμούν ο κόσμος χαζός δεν είναι…
Είναι τα ίδια ΜΜΕ που αφαιρούν τη λέξη μετανάστης και βάζουν τη λέξη πρόσφυγας με τέτοια αθλιότητα που θα το έκαναν χωρίς ντροπή ακόμα και για πολίτες της Ελβετίας.
Είναι τα ίδια ΜΜΕ που βάζουν μπροστά φωτογραφίες με γυναικόπαιδα εξαθλιωμένα αν και είναι λιγότερα από το 10% των εισβολέων (ναι εισβολείς είναι, ανάθεμα την πολιτική κορεκτίλα των χορτάτων φιλελέδων και των σιτιζόμενων από την μπίζνα δήθεν αριστερών αλληλέγγυων).

Οι περισσότεροι από αυτούς τους εισβολείς είναι «ανήλικοι» 30χρονοι και βάλε που φυσικά δε θα δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί όπως ήδη δουλεύουν οι εξαθλιωμένοι από τα μνημόνια ιθαγενείς. Χωρίς χαρτιά με διαφορετικές ανά περίπτωση εξακρίβωσης στοιχείων, εθνικότητες και ονοματεπώνυμα αλλά με έξυπνα κινητά.
Ο υπάλληλος που εξακριβώνει τα στοιχεία του κάθε μετανάστη/πρόσφυγα, έχει τόσο ακριβώς χρόνο στη διάθεσή του όταν αυξάνονται οι ροές που έχει 2 επιλογές. Η μία είναι αυτή της αξιοπρέπειας και της παραίτησης, αρνούμενος να συμπράξει σε αυτό το άθλιο θέατρο και η άλλη να απογράφει και να ταυτοποιεί ότι του λένε χωρίς κανέναν άλλο έλεγχο. Αφγανός δηλώνεις, αφγανός είσαι, σύριος δηλώνεις, σύριος είσαι, ραπτομηχανή δηλώνεις, ραπτομηχανή είσαι.
Τόσο όμορφα, τόσο γ@@@ένα ξεφτιλισμένα όμορφα.

Δεν είναι τυχαίο, είναι σχέδιο προαποφασισμένο , που εκτελείται από χρήσιμους ηλίθιους.
Δεν έχουν σημασία οι σπουδές του κάθε χρήσιμου ηλίθιου και οι περγαμηνές του.
Την δουλειά του αρκεί να κάνει, πιστά σε αυτούς που τον στήριξαν για να φτάσει και να υφαρπάξει τις ψήφους του λαού.
Θλιβεροί μνημονιακοί ηγέτες μιάς χρήσεως που τους πετούν σαν στυμμένες λεμονόκουπες μετά το τέλος της θητείας τους, αυτοί που χαράζουν το ζοφερό μέλλον μας πίσω από τα παρασκήνια.
Λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν.
Δεν είμαστε το μοναδικό κράτος στον κόσμο που δέχεται εισβολή χιλιάδων μεταναστών.

Όμως το μεταναστευτικό συμφέρει κάποιους.
Είναι μπίζνα εκατομμυρίων ευρώ.
Δεκάδες ΜΚΟ ζουν από αυτό.
Αν σταματούσε θα έπρεπε να διαλυθούν γιατί δε θα ήταν όχι κερδοφόρες που είναι τώρα αλλά μη βιώσιμες καν.

 
Συμφέρει γιατί χρειάζεται ένας λαός εξαθλιωμένος αλλά και φοβισμένος.

Συμφέρει γιατί κάποιος πρέπει να μένει στα άδεια σπίτια των κατασχέσεων.

Συμφέρει για να κρατούν τις τιμές των ακινήτων και των ενοικίων υψηλές.

Συμφέρει γιατί τα ματωμένα χρήματα από την πορνεία και το οργανωμένο έγκλημα προσμετρώνται πλέον στο ΑΕΠ (από το 2006 παρακαλώ, επερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο της Hélène Goudin )

Συμφέρει γιατί πρέπει να στηθούν ΕΟΖ με μισθούς πείνας.

Μην κοροϊδευόμαστε.
Όσο παίζουμε την κολοκυθιά με το που θα γίνει το επόμενο κολαστήριο…
Όσο ανεχόμαστε να μας φτύνουν στα μούτρα αυτοί που ψηφίσαμε για να λύσουν δήθεν το πρόβλημα…
Όσο διαβάζουμε αντί να μουτζώνουμε αυτούς που γράφουν παπ@@ιές απο το στομάχι τους συντονισμένα για να υποστηρίξουν τον εποικισμό…

Μην περιμένετε καμία λύση.
Μόνο πόνο και αίμα.


Μιχάλης Χαιρετάκης

αττικα νεα

Πως Σε Ζημιώνει Ο Πολυπολιτισμός.

Merkel has done so much for illegal immigrants

https://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmbtDd7X92NRrK1F6b3b5aHRszKhoYCh3ps6GFuL8pXTpw

Ορίστε κορόιδα τα λεφτά που μας δίνετε

Φυσικά Και Υπάρχει Λύση Για Τη Λαθρομετανάστευση!

Ανώτερος αξιωματικός της Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν Mojtaba Zonnour: Τα αεροσκάφη μας παρακολουθούν, είναι έτοιμα να χτυπήσουν αμερικανικές βάσεις σε ολόκληρη την περιοχή. Μπορούμε να καταστρέψουμε το Ισραήλ σε λιγότερο από 30 λεπτά

Ο Τούρκος Πρόεδρος Erdoğan αναφέρει τη Γερμανία του Χίτλερ ως παράδειγμα του προτεινόμενου κυβερνητικού συστήματος: «Όταν κοιτάζετε τη Γερμανία του Χίτλερ, θα το δείτε» (Archival)

Ο Ιρανός ανώτατος ηγέτης Αλί Khamenei στο IRGC Τελετή Ακαδημίας Αξιωματούχων: Ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε την αντίσταση μας ενάντια στην Αμερική. Οι στρατιώτες τραγουδούν όρκους για να καταστρέψουν το Τελ Αβίβ, τη Χάιφα

Η Ceuta είναι όπου η Ισπανία συνορεύει με το Μαρόκο. Τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες μετανάστες έχουν εισβάλει στα σύνορα Έχω έναν φίλο (ντοκιμαντέρ) που επισκέπτεται τη Ceuta αυτή τη στιγμή. Αν κάποιος από τους οπαδούς μου ζει εκεί ή έχει επαφές εκεί, παρακαλώ στείλτε μου ένα dm. Τους τοπικούς εκπροσώπους της Vox;

Γερμανική κρατική τηλεόραση πηγαίνει σε κέντρο ασύλου στην Ιταλία για να συνεννοηθεί με τους μετανάστες 3 Αφρικανοί τους λένε Μέρκελ είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί Αφρικανοί αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ευρώπη. Παρακολουθούν τα βίντεο του YouTube για τις ομιλίες της και την αποκαλούν «η μητέρα όλων των Αφρικανών». Οι Γερμανοί πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι

https://twitter.com/BasedPoland/status/1187745180323139584

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *