ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΕΝΝΙΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ …ΙΣΛΑΜ!!!

4.86/5 (14)

tcdd-kapak-1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην Τουρκία του ισλαμιστή νοοθωμανιστή Ερντογάν, το… χαρεμλίκι σε όλο του το μεγαλείο!

Στα τουρκικά τραίνα ταχείας μεταφοράς έχει καθοριστεί να υπάρχουν ξεχωριστά βαγόνια για τους αρσενικούς και ξεχωριστά για τα… θηλυκά. Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν οι ελεγκτές δεν επέτρεψαν σε ένα πατέρα να έχει μαζί του στο δρομολόγιο το εννιάχρονο κοριτσάκι του γιατί… είναι θηλυκό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Fatih Tuna Erciyas από το Kocaeli ευρισκόμενος στην Άγκυρα θέλησε να πάει στην Κωνσταντινούπολη με την ταχεία του σιδηροδρόμου. Έτσι αγόρασε σε δυο εισιτήρια, ένα για αυτόν και ένα για το εννιάχρονο κοριτσάκι του την Ayşen.

fatih-tuna-erciyas-bilet

Προς μεγάλη του έκπληξη όμως όταν ήρθαν οι ελεγκτές του τραίνου και διαπίστωσαν ότι στο βαγόνι για άνδρες βρίσκονταν και το εννιάχρονο κοριτσάκι του, τον ανάγκασαν να αφήσει το παιδί του για να πάει στο βαγόνι που είναι μόνο για γυναίκες, γιατί το… Ισλάμ απαγορεύει να συνταξιδεύουν αρσενικά με θηλυκά μαζί. Μάλιστα!

Αλήθεια πως σας φαίνεται αυτό το νέο «επίτευγμα» της ισλαμικής Τουρκίας και αλήθεια τι γνώμη έχουν όλοι αυτοί οι προοδευτικοί που προπαγανδίζουν το Ισλάμ χάριν της… προοδευτικότητας τους ?

Και μη χειρότερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕΘΗΣ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΩΝ ΘΗΛΗΚΩΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ . ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ……..

  1. 19 Ιαν. 2017

    […] Προς μεγάλη του έκπληξη όμως όταν ήρθαν οι ελεγκτές του τραίνου και διαπίστωσαν ότι στο βαγόνι για άνδρες βρίσκονταν και το εννιάχρονο κοριτσάκι του, τον ανάγκασαν να αφήσει το παιδί του για να πάει στο βαγόνι που είναι μόνο για γυναίκες, γιατί το… Ισλάμ απαγορεύει να συνταξιδεύουν αρσενικά με θηλυκά μαζί. Μάλιστα! Αλήθεια πως σας φαίνεται αυτό το νέο «επίτευγμα» της ισλαμικής Τουρκίας και αλήθεια τι γνώμη έχουν όλοι αυτοί οι προοδευτικοί που προπαγανδίζουν το Ισλάμ χάριν της… προοδευτικότητας τους ? Και μη χειρότερα! ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *