ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (βίντεο)

5/5 (11)

foto1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένας Αυστριακός ειδικός σε πολιτικά θέματα, ο Dr. Michael Ley αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι περίπου 1,5 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκατασταθεί σήμερα μόνο στην Γερμανία.

«Στην Αυστρία έχουν σχεδόν 50.000 αιτήσεις ασύλου που έχουν γίνει μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Η εισροή δεν φαίνεται να έχει τέλος. Περίπου το 80% των προσφύγων και των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι. Έτσι θα αλλάξουμε την Ευρώπη και τις κοινωνίες της.

 Michael Ley: Die Flüchtlingskrise ist ein Einwanderungsdschihad

Το σχετικό κομμάτι της ομιλίας βρίσκεται από το χρονικό διάστημα 1:10:00 και εξής.

»Μην πιστεύετε τα ψέματα ότι έρχονται μετανάστες που θέλουν να ξεφύγουν από τον πόλεμο και την δυστυχία. Έρχονται άνθρωποι με τσέπες γεμάτες χρήματα. Ξέρουν ακριβώς και για ποιο λόγο έρχονται. Στην πραγματικότητα είναι μια σχεδιασμένη καλά οργανωμένη κατευθυνόμενη εισβολή.

»Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αγοράσει από την ISIS συριακά διαβατήρια συχνά και από πεθαμένους. Όταν οι Τζιχαντιστές κατακτούν μια πόλη, όπως έγινε στην Μοσούλη, πουλούν τα διαβατήρια σκοτωμένων και κανονίζουν την μετακίνηση των λαθρό προς την Ευρώπη.

»Τότε εφαρμόζουν το πονηρό τους σχέδιο, να τους πετούν με αεροπλάνα στην Βουλγαρία και από Βουλγαρία στην Τουρκιά και με την έγκριση των τουρκικών αρχών συνεχίζουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη. Οι τουρκικές αρχές είναι μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτεί επίσης αυτήν την προσπάθεια.

»Δεν χρειάζεται ούτε καν να τους πληροφορήσουν σε ποιο κράτος θα τους πάνε, γιατί αυτοί όλοι ξέρουν εκ των προτέρων πολύ καλά σε ποιο κράτος θα πάνε. Ξέρουν εκ των προτέρων ποιον θα συναντήσουν, για παράδειγμα στο Αμβούργο, στην τάδε οδό κ.τ.λ. είναι όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια οργανωμένα.
foto2
»Είναι μια καθαρή επιχείρηση κατάκτησης μιας ηπείρου, την όποια φιλοδοξεί από καιρού το Ισλάμ. Να το καταλάβετε επιτελους αυτό καλά. Δεν έρχονται φτωχοί και κακόμοιροι άνθρωποι. Οι πραγματικά κακόμοιροι είναι ένα ελάχιστο ποσοστό. Αυτή η ηλιθιότητα επιτέλους να σταματήσει να λέγεται.
foto3
«Για παράδειγμα,..» λέει ο Dr. Michael Ley, «αν εσείς σαν πολίτες Αυστρίας γυρίσετε με το αμάξι σας από την Ουγγαρία τότε θα σας σταματήσουν άμεσως στην εθνική οδό και αφού θα σας ελέγξουν πρώτα μετά μπορείτε να συνεχίσετε. Οι άλλοι περιφερειακοί δρόμοι έκτος από την εθνική είναι αποκλεισμένοι διότι από εκείνους τους δρόμους διοχετεύουν όλους τους μετανάστες στην Αυστρία χωρίς καν να τους ελέγξουν.

»Ενώ εσάς σας ελέγχουν, τους 10 000 που έρχονται λαθραία τους αφήνουν να περνούν ελευθέρα με κατευθυνση την Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ και ανάμεσα τους φυσικά και τρομοκράτες. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι πρώτες στο να κατηγορούν τον κόσμο για ισλαμοφοβία, αλλά είναι ανίκανες σαν κράτη πλέον να προστατεύσουν τους πολίτες τους.
foto4
»Και το μεγάλο ερώτημα προς τις κυβερνήσεις και τους κυβερνόντες αν συνεχίσουν να έρχονται εκατομμύρια τι θα γίνει όλη αυτή η κατάσταση;

»Και η απάντηση τους είναι, μην ανησυχείτε τα ελέγχουμε όλα. Βασικά δεν ελέγχουν πλέον τίποτα. Η απάντηση είναι ότι τα κράτη στην Ευρώπη απλά παραιτήθηκαν από το να προστατεύσουν τους πολίτες τους. Το κράτος έχει όμως την υποχρεώση να προστατεύει τους πολίτες και την περιουσία τους. Τα κράτη πλέον δεν μπορούν να προστατεύσουν κανέναν από αυτήν την εισβολή, ούτε να την σταματήσουν, διότι έχουν εντολή να μην την σταματήσουν με κανένα μέσον.

»Και τέλος τώρα πήγαμε και στο άλλο άκρο. Το κράτος να μην εγγυάται πλέον για την περιουσία μου, αλλά να έχει το δικαίωμα να κατασχέσει ακόμα και το σπίτι μου αν χρειαστεί. Και έχουν γίνει ήδη τέτοια παραδείγματα.

Το πραγματικό πρόσωπο των λαθρο στο επόμενο βίντεο η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείου. Δεν είναι καημένοι αλλά ήρθαν για ένα και μοναδικό σκοπό την κατάκτηση της Ευρώπης .

Undankbare Flüchtlinge zeigen ihr wahres Gesicht

»Άρα με πιο δικαίωμα εμείς να δεχόμαστε ένα τέτοιο κράτος και τέτοιες κυβερνήσεις ????????????????
foto5

Μαζί με τα τελευταία γεγονόταέχουν συμπληρωθεί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες ισλαμικής κυριαρχίας τρόμου στην Ευρώπη. Να δούμε άραγε τι ωραίες εκπλήξεις θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Μια  πρόσφατη ομιλία του Dr. Michael Ley για την Ευρώπη με θέμα «Οι τελευταίοι Ευρωπαίοι-Ισλαμοποίηση».  Η αυτοκτονία της Ευρώπης . Ο Dr. Michael Ley βλέπει στο Ισλάμ τον μεγαλύτερο κίνδυνο ενώ υποστηρίζει πως η ίδια η Ευρώπη δεν συνειδητοποιεί πως σιγά σιγά σκοτώνει τα παιδιά της δίνοντας θέση σε μουσουλμάνους και φανατικούς ισλαμιστές.

Die letzten Europäer – Das neue Europa: Buchpräsentation von Dr. Michael Ley

Στο παρακάτω βίντεο αναφέρει με χαρακτηριστικό τρόπο πως είμαστε η τελευταίοι Ευρωπαίοι σε μια Ευρώπη που αργοπεθαίνει κάτω από την κατευθυνόμενη ισλαμική εισβολή όπως το είχαν προφητέψει πριν από δεκαετίες η Oriana Fallaci, Muammar Mohammed Abu Minyar Gaddafi ο, και ο Nicolas Sarközy που το είχε προαναγγείλει σαν … θετική εξέλιξη.

Οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης που στην πραγματικότητα έχουν πλήρη άγνοια του Ισλάμ και του Κορανίου, επιδιώκουν με κάθε μέσο να σας αφαιρέσουν κάθε παραδοσιακή ταυτότητα ώστε να γίνεται άβολα πρόβατα χωρίς να έχουν συνείδηση των ολέθριων συνεπειών της ευρωπαϊκής ισλαμοποίησης. Με την σταδιακή επιβολή ενός τύπου ακραίου Ισλάμ στην εκπαίδευση αλλά και στην καθημερινότητα είναι σίγουρο πως θα αλλοίωση κάθε εθνική ταυτότητα δημιουργώντας έναν πολυπολιτισμικό πολτό που θα τον πλάθουν όπως θέλουν.

Σε όλα αυτά επιβάλλεται να υπάρχει μια συνειδητή αντίδραση χρησιμοποιώντας τους ήδη υπάρχοντας νόμους σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύονται όλα αυτά τα οποία θέλουν να μας επιβάλλουν. Υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος της δυναμικής αντίδρασης.

Και θα πρέπει να σκεφτόμαστε ποιους ψηφίζουμε και ποιους εκλέγουμε για το μέλλον τον δικών μας και των παιδιών μας.

Θλιβερό είναι στην περίπτωση τις Ελλάδος πως οι ιερωμένοι και οι δεσποτάδες ξεσηκωθήκαν τώρα που απειλήθηκε η …..τσέπη τους ενώ τόσα χρόνια που η Νέα Τάξη αποδομούσε τα πάντα ήταν ουσιαστικά απόντες.

Die Islamisierung Europas schreitet voran

Europe is Doomed. Don’t believe it? Look at Germany (Not suitable for most advertisers)

Μια Τουρκάλα που γεννήθηκε στην Γερμανία επισκέφτηκε την περιοχή όπου μεγάλωσε. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στην περιοχή ήταν ξένοι. Στα σχολεία το 80 % των παιδιών σε εκείνη την περιοχή είναι μουσουλμάνοι κυρίως Τούρκοι και έτσι αποτελούν κίνδυνο για τα παιδία των Γερμανών. Πολλές φορές τα απειλούν, τα χτυπούν ,τα φτύνουν διώχνοντας τα ότι δεν τους θέλουν. Τα παιδιά των Γερμανών είναι σε απόγνωση, άλλο σχολείο στην περιοχή είναι πολύ μακριά και για αυτόν τον λόγο είναι υποχρεωμένα να δέχονται τις ταπεινώσεις και τις απειλές καθημερινά. Αυτά θα τα δείτε και στα δικά μας σχολεία σε λίγο καιρό. Η ίδια Τουρκάλα είναι σοκαρισμένη με το ρεπορτάζ που έκανε για την κατάσταση και τις εξελίξεις στην περιοχή εκείνη αλλά και γενικότερα της ζωής στην Γερμάνια.

Deutsche Kinder sind bereits Minderheit (!) an deutschen Schulen – Türkische Journalistin deckt auf

Η Γερμανία ξεσπιτώνει τους φτωχούς και τα δίνει στους Ισλαμιστές μετανάστες

Kündigung nach 24 Jahren: Rentner-Paar muss wegen Flüchtlingsunterbringung aus Wohnung

Obdachlosigkeit in Deutschland: 860.000 Menschen haben keine Wohnung

Μουσουλμάνος μετανάστης με 2 γυναίκες απολαμβάνει το χαρέμι του με τις επιδοτήσεις της Γερμανίας

2 Frauen, 6 Kinder, keine Lust auf Arbeit: Ahmad und das süße Leben im deutschen Sozialsystem

Ανησυχητικό!! Ευθεία απειλή Μουσουλμάνου προς Γερμανό: «Θα σας κατακτήσουμε με τις γεννήσεις!»

Γερμανίδα διαμαρτύρεται για την ισλαμοποίηση της Γερμανίας

Deutsche Frau wehrt sich gegen Islamisierung in Deutschland

Paris, Then and Now

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε το πόσο πλουσιοπάροχα ζούνε οι λαθρο στην Γερμανία. Να φανταστείτε ένας ξένος ο οποίος ζει στη Γαλλία αφηγείται πόσο έχει διαλυθεί αυτή η χώρα από την έλευση των λαθρο ενώ παραδέχεται και ο ίδιος ότι οι περισσότεροι δεν είναι πρόσφυγες αλλά παράνομοι μετανάστες.

FRANCE WITH IT’S REFUGEE AND IMMIGRATION PROBLEM//COLLAPSE OF EUROPE PART 1//

Europe before and after immigrants crisis

Ενημερώστε όσο περισσότερους μπορείτε και ξεσηκωθείτε!Οι πρόγονοι μας κάνανε τόσο αγώνα για να τα δώσουμε όλα σήμερα στους λαθρο;

BITTE REUPLOADEN TEILEN VERBREITEN ENDE DER BRD DIKTATUR!

BITTE REUPLOADEN TEILEN VERBREITEN ENDE DER BRD DIKTATUR!

Υπάρχει πρόβλημα με το Facebook καθώς συχνά μπλοκάρει η ακόμα και τυφλώνει κάποια θέματα μας που φαίνετε πώς δεν τους αρέσουν γιατί προβάλουν κάποιες καυστικές αλήθειες για τον λόγο αυτό είναι συχνά προτιμότερο να πηγαίνετε πρώτα στην ιστοσελίδα μας www.nikosxeiladakis.gr ……. Για να ενημερώνεστε.

Σουλτάνα Χειλαδάκη

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *