ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ EL.GR, ME THN AΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΕ ΤΟ ‘5G’ !!!………..!

5/5 (5)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το ‘YouTube’ θα μειώσει την ποσότητα του περιεχομένου που διαδίδει θεωρίες, σχετικά με πιθανή σχέση της τεχνολογίας ‘5G’ και του κορωνοϊού, παρά το γεγονός πως κάποιες από αυτές υποστηρίζονται από επιστημονικές φωνές.

Δείτε το βίντεο εδώ

https://r7—sn-vuxbavcx-5uid.googlevideo.com/videoplayback?expire=1586623670&ei=NoSRXsLDJNKFzLUPvJeD-Aw&ip=87.203.200.28&id=702dddefdccd1d6e&itag=18&source=blogger&mh=eN&mm=31&mn=sn-vuxbavcx-5uid&ms=au&mv=m&mvi=6&pl=16&susc=bl&mime=video/mp4&dur=631.350&lmt=1586369588040174&mt=1586594790&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,dur,lmt&sig=AJpPlLswRQIhAO01L9jtHtiTLj_x2qL_n0-JYZRHzmctG0WLDNYYxfF7AiAofkjBY2W5N60MaDNjCUhgS_5MhhkqAF4AQyH2m4WEhg%3D%3D&lsparams=mh,mm,mn,ms,mv,mvi,pl&lsig=ALrAebAwRgIhAMihxRJ6jxH_QokkAH846ZdecNbaPZTwZSRIrLtVsP10AiEA7EhMHXzEIb9ICpPvIb42ytauwvuER7POYPUiIFZ6JuI%3D&cpn=HikG2DonIwzSsMf0&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=20200406

Mr. V (52α) – ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ ΚΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ…

Πρόσφατα στο F/Β κυκλοφόρησε η φήμη ότι τον κορωνοϊό, προκαλούν οι κεραίες του 5G internet.  Του internet of things όπως το λένε, που συνδέει τα πάντα σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, ανθρώπους και αντικείμενα, από την τοστιέρα του σπιτιού μας μέχρι τις υπερυψηλής ευκρίνειας τηλεπικοινωνίες.
Θα επιτρέπει το δίκτυο αυτό, να ξέρει το παντοδύναμο παγκόσμιο κράτος, που θα προκύψει εκ των πραγμάτων μετά το μπαράζ πανδημιών τα πάντα για τα πάντα. 
Για το ενδεχόμενο μπαράζ πανδημιών, μας ετοιμάζουν ήδη προπαγανδιστικά, αφού ήδη μας μιλούν για το δεύτερο μπαράζ του κορωνοϊού μετά το καλοκαίρι, που θα μας αφήσουν να πάρουμε ίσως ανάσα (;).

Το 5G δίκτυο, θα επιτρέπει να γνωρίζει η κάθε διοικούσα αρχή, που βρίσκεται κάθε τι που αγοράζουμε, αφού όλα θα είναι κατά κάποιο τρόπο “τσιπαρισμένα”. 
Δεν θα υπάρχει τίποτε άγνωστο. Θα είμαστε όλοι οι άνθρωποι και όλα τα αντικείμενα συμμέτοχοι σε ένα ψηφιακό κοινόβιο, πάντα δήθεν για το καλό μας. 
Ο νέος αυτός ψηφιακός κομμουνισμός, θα πρέπει να γίνει πρόθυμα αποδεκτός από τον παγκόσμιο πληθυσμό και οι πανδημίες είναι μία πολύ καλή μέθοδος για να επιτευχθεί αυτό.

Ο φόβος για την ατομική και δημόσια υγεία δείχνει να αρκεί για να δεχθούν όλοι κάθε έλεγχο. Αυτή η τεχνολογία απαιτεί την ύπαρξη ενός πιό “πυκνού” δικτύου που θα μπορεί να εξασφαλιστεί σε παγκόσμια κλίμακα από το δίκτυο δορυφόρων της SPACE X του Elon Musk .
Με δεδομένο το ότι η πρώτη πόλη που “βομβαρδίστηκε” με αυτό το πυκνό δίκτυο κεραιών 5G ήταν η Ουχάν της Κίνας, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο COVID 19 και με δεδομένο ότι το Μιλάνο, που αποτελεί το κέντρο της πανδημίας του ίδιου ιού στην πολύπαθη Ιταλία είναι επίσης η πρώτη πόλη της γειτονικής χώρας, στην οποία εφαρμόστηκε πλήρως η τεχνολογία 5G, άρχισαν πολλοί να συνδέουν τα δύο γεγονότα.

Ένας όμως Αμερικανός γιατρός, ο Thomas Cowan , έδωσε μία πολύ διαφορετική άποψη όσον αφορά τους ιούς γενικά, αμφισβητώντας ότι είναι αυτόνομοι μικροοργανισμοί και λέγοντας ότι είναι θραύσματα που αποβάλλονται από τα ζωικά κύτταρα που αυτοθεραπεύονται όταν βρεθούν σε μία μη συνήθη και μη υγιή κατάσταση.
Θεωρεί μάλιστα μη συνήθεις και υγιείς καταστάσεις τις καταστάσεις αλλαγής της έντασης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που περιβάλει την Γη, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, όπως για παράδειγμα το 1918 με τα πρώτα ραδιοκύματα, το 1940 με τα πρώτα ραντάρ και τώρα με τα 3G, 4G, 5G, κτλ.
Βέβαια, θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, για το ποια ηλεκτρομαγνητικά πεδία “έλουσαν” την Αθήνα κατά τη μαύρη πανούκλα του πελοποννησιακού πολέμου ή το 14ο αιώνα μ.Χ. όταν ο ίδιος ιός σκότωσε σχεδόν το 1/3 του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Βέβαια, το 5G, δεν χρειάζεται τον κορωνοϊό για να πούμε ότι αποτελεί μία παγκόσμια λαίλαπα. Είναι αυτό που θα κάνει τις νέες ταυτότητες ID2020, που ετοιμάζει ο Bill Gates και υιοθέτησε ήδη ο ΟΗΕ, να βρουν εύκολα παγκόσμια εφαρμογή, αφού η πρώτη και κύρια δουλειά του 5G είναι να εντοπίζει μέχρι και τις καρφίτσες μέσα στο σπίτι μας, πόσο μάλλον εμάς τους ίδιους, παρέχοντας υπηρεσίες, όχι μόνο για το που είμαστε αλλά και για το τι κάνουμε και με ποια παρέα το κάνουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ‘Β Ι Ν Τ Ε Ο’!

el.gr
Σημείωση από το gateoflight.blogspot.com: Ο Thomas Cowan, M.D είναι ολιστικός ιατρός που ζει και εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο και ειδικεύεται στη βοήθεια των ανθρώπων να θεραπεύονται μέσω της διατροφής και των φυσικών φαρμάκων.  Το βιβλίο του: Πώς (και γιατί) τρώτε περισσότερα λαχανικά, περιγράφει γιατί η κατανάλωση μικρών ποσοτήτων μιας ευρείας ποικιλίας λαχανικών είναι το κλειδί για τη βέλτιστη υγεία.
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/04/elgr-me-thn-youtube-5g.html

«Βόμβα» από Σνόουντεν! Αυτό «κρύβει» ο κορωνοϊός – Ταράσσει τα παγκόσμια ύδατα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύστατη προειδοποίηση στην ανθρωπότητα…

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν ανησυχεί ο κορωνοϊός κρύβει από πίσω μία ολόκληρη «αρχιτεκτονική καταπίεσης» που ετοιμάζεται για όλον τον πλανήτη.

Ο Σνόουντεν, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, εργαζόταν για την NSA και την CIA, ως εκ τούτου η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία, καθότι προφανώς γνωρίζει μεθόδους και πρακτικές όσων δρουν από το παγκόσμιο παρασκήνιο. Μάλιστα, το 2012 αποκάλυψε ένα σκάνδαλο παραβίασης των ιδιωτικών δεδομένων εκατομμυρίων πολιτών και ως εκ τούτου βρήκε, τότε, καταφύγιο στην Ρωσία του Πούτιν, η οποία αντιδρά στην αριστερή παγκοσμιοποίηση των διεθνιστών.

Ο πρώην συνεργάτης της CIA, λοιπόν, εξέφρασε την ανησυχία του για την δημοκρατία και το μέλλον, με αφορμή το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Σνόουντεν ανέφερε πως η συγκεκριμένη πανδημία ήταν προβλέψιμη.

«Δεν υφίσταται τίποτα πιο προβλέψιμο από μια κρίση δημόσιας υγείας, όπως είναι η πανδημία, σε έναν πλανήτη όπου απλά ζούμε ο ένας πάνω στον άλλο, σε πόλεις πολυσύχναστες και μολυσμένες. Κάθε ακαδημαϊκός, κάθε μελετητής, ο οποίος ερευνούσε σχετικά, ήξερε ότι έρχεται. Ακόμα και οι υπηρεσίες πληροφοριών, και αυτό σας το λέω από πρώτο χέρι, ήξεραν, επειδή διαβάζουν τις αναφορές που προετοιμάζονται για τις όποιες πανδημίες».

Εν συνεχεία, ο Σνόουντεν εκφράζει την έντονη ανησυχία για την δημοκρατία και την ελευθερία των πολιτών σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τον κορωνοϊό.

«Την ώρα που ο αυταρχισμός εξαπλώνεται, που οι νόμοι έκτακτης ανάγκης πολλαπλασιάζονται, που απεμπολούμε τα δικαιώματά μας, χάνουμε την ικανότητά μας να σταματήσουμε την διολίσθηση σε έναν λιγότερο φιλελεύθερο και λιγότερο ελεύθερο κόσμο.

Άραγε πιστεύετε πραγματικά πως όταν το πρώτο κύμα ή το δεύτερο κύμα ή το 16ο κύμα του κορωνοϊού αποτελέσει μακρινό παρελθόν, αυτές οι δυνατότητες δεν θα διατηρηθούν; Ότι αυτά τα δεδομένα δεν θα κρατηθούν; Ανεξάρτητα από το πώς το χρησιμοποιούν (τώρα), αυτό που «χτίζεται» είναι η αρχιτεκτονική της καταπίεσης», σημειώνει και καταλήγει στο βίντεο του VICE σχετικά με τα δεδομένα που αποθηκεύονται:

«Τώρα τους εμπιστεύεστε, αλλά κάποιος θα έχει στην κατοχή του αυτά τα δεδομένα. Κάποιος από την χώρα σας, ένας διαφορετικός πρόεδρος (στο μέλλον), κάποιος θα τα χρησιμοποιήσει για κακό σκοπό».

Με άλλα λόγια ο Σνόουντεν προειδοποιεί, από την δική του πλευρά, την ανθρωπότητα πως αυτό που συμβαίνει τώρα εξ’ ανάγκης για τον κορωνοϊό, μόλις όλα τελειώσουν, θα χρησιμοποιηθεί για να καταπιέζει τον πλανήτη, γιατί όχι, σε ένα καθεστώς παγκόσμιας δικτατορίας.

www.el.gr.

Shelter In Place Ep. 1 feat. Edward Snowden – Trailer

S.O.S. … Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ’ ΑΥΤΟ. (βίντεο)

attikanea.blogspot.com

ALERT: Everyone Needs to Pay Attention to This! IT’S HAPPENING (2020)

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *