ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΩΜΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΠΕΤΟΥΝ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μιλάνο: Χιλιάδες Ιταλοί περιμένουν στην ουρά για ψωμί στη βροχή – οι μετανάστες το πετούν (βίντεο) Μιλάνο σήμερα: Οι Ιταλοί πολίτες περιμένουν στην ουρά μπροστά από το δωρεάν σημείο διανομής τροφίμων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Pane Quotidiano» («Daily Bread»). Μια θάλασσα ανθρώπων που περιμένουν στη σειρά για ένα κομμάτι ψωμί με τόση αξιοπρέπεια. Οι Ιταλοί πρέπει να παραμείνουν στην ουρά για φαγητό. Υπάρχουν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι εδώ που δυσκολεύονται να πάρουν το γεύμα και το δείπνο τους. Στο κέντρο υποδοχής του Τορίνο, ωστόσο, διαμαρτυρόμενοι για τους παράνομους μετανάστες της Τυνησίας ρίχνουν στο έδαφος τρόφιμα που πληρώνουν οι Ιταλοί φορολογούμενοι. Ζητούν μια νέα τηλεόραση και διαμαρτύρονται για την έλλειψη στρωμάτων που έκαψαν πριν! Μια προσβολή για 12 εκατομμύρια Ιταλούς που ζουν στη φτώχεια.

Ψώνια στο σούπερ μάρκετ του μέλλοντος!

Einkaufen im Supermarkt der Zukunft!

ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Mε ορό στην σύριγγα δήθεν εμβολίαζαν τους   celebrities και πολιτικούς, πόσο ηλίθιο άραγε πρέπει να περνάνε τον λαό ώστε να τα πιστέψει αυτά.

Μιλάνο – ατελείωτη ουρά για ένα γεύμα – «παράπλευρη ζημιά» – δυσοίωνες μελλοντικές προοπτικές

Mailand – Nicht-endende Schlange für eine Mahlzeit -«Kollateralschäden» – Düstere Zukunftsaussichten

ImpfVerarsche

Η Tiffany Dover, η νοσοκόμα που πήρε το δηλητήριο Pfizer, είναι από τις 20 Δεκεμβρίου. νεκρή, να αναπαβεται  εν ειρήνη! Το προφίλ του Facebook διαγράφηκε από αυτήν, το Google Cache διαγράφηκε επίσης από τη σελίδα του στο Facebook. Όλα τα ίχνη έχουν φύγει!

Θέλουν να εξαρτάστε εντελώς από το κράτος για αυτόν τον λόγο καταστρέφουν όλες τις επιχειρήσεις.

Παντού  χρησιμοποιούν ηθοποιούς

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *