«ΔΑΣΚΑΛΟΣ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ Ο…ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

5/5 (1)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για άλλη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, αποδεικνύει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα και ότι θεωρεί τον εαυτό του σαν το υπόδειγμα παγκοσμίου ηγέτη, σε παραδειγματισμό των άλλων ηγετών που οι…καημένοι δεν μπορούν να φτάσουν στο ύψος του.

Αυτή την φορά ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής λογικής, έφτασε στο σημείο αφού κατηγόρησε τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν δημοκρατία, να προτείνει το τουρκικό δημοκρατικό μοντέλο σαν πολύ πιο καλύτερο και πιο δίκαιο από τα δυτικά καθεστώτα.

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση, ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία είναι… υπόδειγμα δημοκρατίας για τις χώρες ειδικά της Δύσης και ότι στις χώρες αυτές καταπατούνται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που στην Τουρκία είναι…αξιοσέβαστα!!!

Και όλα αυτά την ίδια περίοδο που η Τουρκία είναι μια απέραντη φυλακή και που κάθε μέρα συλλαμβάνονται αξιωματικοί, δημοσιογράφοι, δικαστές, ακαδημαϊκοί, καθηγητές, κλπ γιατί τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις πολιτικές επιλογές του.

Με λίγα λόγια ο Ερντογάν-γάιδαρος είπε τον πετεινό κεφάλα.

Τι άλλο θα ακούσουμε

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ & ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟ 3-5 ΜΗΝΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ? ΜΕ ΤΟΥΣ 50 ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ-ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *