Δήλωση ΣΟΚ! Ποιο είναι το παγκόσμιο προλεταριάτο – Οι εικόνες της ΑΘΗΝΑΣ το επιβεβαιώνουν (βίντεο)

5/5 (1)

«Ο δυτικός πολιτισμός είναι υπό πολιορκία από έναν συνασπισμό ακραίων μαρξιστών και ισλαμιστών, οι οποίοι εφαρμόζουν μία σχεδόν ολόιδια στρατηγική μάχης σε διάφορες ηπείρους».«Οι αριστεριστές ANTIFA έχουν συμμαχήσει με τους μετανάστες. Και αυτοί οι αριστεροί, οι οποίοι ονειρεύονται, όπως οι ίδιοι λένε, θέλουν να νικήσουν τον καπιταλισμό και τις λευκές δυτικές χώρες, βρήκαν το προλεταριάτο τους, το οποίο θα διεξάγει την επίθεση κατά αυτών των χωρών. Εννοώ τους «μετανάστες»».

Στην Ρωσία, ένα αντίστοιχο προλεταριάτο έφερε τους μπολσεβίκους του Λένιν στην Εξουσία.

Στις μέρες, το προλεταριάτο κάνει λόγο για «παγκόσμια επανάσταση».

Ποιόν θα φέρει να κυβερνήσει τον πλανήτη;Και πολύ σύντομα, θ’ αναγκαστούμε να ξυπνήσουμε, από τα ουρλιαχτά των συμπολιτών μας, ή και εμάς των ίδιων… όταν τα λαθρομουσλίμια, μαζί με τους χρηματοδοτούμενους από τον ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΩΡΤΖ ΣΩΡΟΣ, ΑΝΤΙΦΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΔΕΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ… ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΠΟΛΥΤΙΣΜΕΝΗ” ΕΥΡΩΠΗ…Ότι γίνεται στην Αμερική και στην Ευρώπη, θα γίνει και στην Ελλάδα…Η… “δικαιοσύνη” όμως και η εισαγγελέας κατά του ρατσισμού, θα συνεχίσει να στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όσους καταγγέλει

Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ…ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΜΙΑ… Γι αυτό γράφω πως είμαστε ένας ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ…

Υ.Γ. Και μην γυρίσει κανένας ψωνισμένος τιγκιτάγκας, να μου γράψει σχόλιο υπέρ “μπατριωτικών κομμάτων”, γιατί θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει… Ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως παίζει το παιχνίδι της διαίρεσης με στημένα πούλια, ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.

Ανίερη συμμαχία θέλει παντού το χάος…

 «Ο δυτικός πολιτισμός είναι υπό πολιορκία από έναν συνασπισμό ακραίων μαρξιστών και ισλαμιστών, οι οποίοι εφαρμόζουν μία σχεδόν ολόιδια στρατηγική μάχης σε διάφορες ηπείρους».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γάλλος δημοσιογράφος και διανοούμενος, Eric Zemmour.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, αριστεριστές και ισλαμιστές θέλουν να ανατρέψουν τον καπιταλισμό και τον Χριστιανισμό.

Αφού αναφέρει πως η οποιαδήποτε δυτική πόλη θα μπορούσε να απειληθεί από αυτούς υπογράμμισε:

«Οι αριστεριστές ANTIFA έχουν συμμαχήσει με τους μετανάστες. Και αυτοί οι αριστεροί, οι οποίοι ονειρεύονται, όπως οι ίδιοι λένε, θέλουν να νικήσουν τον καπιταλισμό και τις λευκές δυτικές χώρες, βρήκαν το προλεταριάτο τους, το οποίο θα διεξάγει την επίθεση κατά αυτών των χωρών. Εννοώ τους «μετανάστες»».

France’s Eric Zemmour: Global Riots Not Spontaneous – Carefully coordinated War on the West

Η δήλωση είναι άκρως σημαντική, καθώς και στην Ελλάδα προσφάτως, αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών κομμάτων οργάνωσαν τους «μετανάστες» σε πορεία, ζητώντας «παγκόσμια επανάσταση» και απέλαση του πρωθυπουργού της χώρας, πραξικόπημα δηλαδή.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε την Παρασκευή στο Σύνταγμα, μπροστά από την Βουλή:

«Είμαστε εδώ πρόσφυγες μετανάστες από όλες τις χώρες του κόσμου .Είμαστε εδώ από τις χώρες της Μέσης Ανατολής από τη Συρία, από το Ιράκ από τις χώρες που τις έχει ρημάξει ο πόλεμος. Και αυτά τα αδέρφια μας έρχονται εδώ και τι βρίσκουν; Σύνορα κλειστά. Να τους κυνηγούν στις βάρκες. Μητέρες με παιδιά. Να κλείνουν τα σύνορα στον Εβρο. Αυτή είναι η απάνθρωπη πολιτική της ρατσιστικής Ευρώπης φρούριο. Και όταν περνάνε μας λένε κιόλας ότι περνάνε καλά, τους έχουμε παράδεισο.

Κοιτάξτε τι γίνεται στην Ευρώπη. Τι έγινε στην Πορτογαλία, που αναγκάστηκαν να δώσουν χαρτιά σε όλους σαν και αυτά που ζητάνε σήμερα εδώ τα παιδιά από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Και θα τα πάρουμε τα χαρτιά», για να καταλήξει: «Ανοίξτε τα σύνορα. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι. Και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση. Τα σύνορα θα ανοίξουν, οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι. Έξωση των προσφύγων δεν θα γίνει αλλά του Μηταράκη και θα απελάσουμε και τον Μητσοτάκη. Θα νικήσουμε. Δυνατοί και ενωμένοι».

Το προλεταριάτο της Νέας Εποχής είναι λοιπόν έτοιμο και μία μικρή «γεύση» πήραμε και στην Αθήνα:

Στην Ρωσία, ένα αντίστοιχο προλεταριάτο έφερε τους μπολσεβίκους του Λένιν στην Εξουσία.

Στις μέρες, το προλεταριάτο κάνει λόγο για «παγκόσμια επανάσταση».

Ποιόν θα φέρει να κυβερνήσει τον πλανήτη;

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *