Δήλωση ΣΟΚ: Αυτοί που κάνανε το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν σε ποσοστό 50%.-Κυβερνοϊατρικοί serial killers, σταματήστε να δολοφονείτε ανυποψίαστους ανθρώπους με το εμβόλιο mRNA! -Dolores Cahill: Ζοφερές οι προβλέψεις για τους εμβολιασμένους με το εμβόλιο mRNA(Βίντεο)

5/5 (7)

Χαίρε Καίσαρ Μπίλ Γκέιτς… Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν… 
Η Professor Dolores Cahill, αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD (University College Dublin), πριν από έναν περίπου μήνα έκανε τις δηλώσεις που θα δούμε, και αμέσως μετά της ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος! 


Η κυρία Cahill η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής ένωσης έκανε τις εξής δηλώσεις στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου το οποίο ενώ είχε εκατομμύρια θεάσεις το youtube το απέσυρε συνοπτικά:
«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα .. οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας ή θα πεθάνουν».
«Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα».
«Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα .. συκώτι πνευμόνια νεφρά κλπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν…».
Δυστυχώς πλέον μένει μόνο να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί η κυρία Cahill, καθώς ο κόσμος έχει ήδη κάνει το εμβόλιο σε κάποιο ποσοστό.

Professor Dolores Cahill: Αυτοί που κάνανε το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν

https://www.brighteon.com/10be15cc-987e-44b9-83b5-1db88e60ae36

πηγή

capnews.ml

Θάνατος 28χρονης από το εμβόλιο mRNA

Sara Stickles: 28 ετών: Έπεσε σε κώμα μετά την ένεση της δεύτερης δόσης του εμβολίου mRNA της Pfizer και πέθανε πέντε ημέρες αργότερα. 
πηγή: Kostas Karamanlis
Δείτε εδώ την τραγική εξέλιξη της Σάρας μετά τον εμβολιασμό της δεύτερης δόσης.
Δείτε επίσης την τραγική ιστορία στα Κατοχικά Νέα.

Κυβερνοϊατρικοί serial killers, σταματήστε να δολοφονείτε ανυποψίαστους ανθρώπους με το εμβόλιο mRNA!

Ενώ οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό mRNA αυξάνονται καθημερινά παγκοσμίως – 196 θάνατοι έχουν καταγραφεί σε προηγούμενη αναρτησή μου εδώ, θάνατος 28χρονης κοπέλας εδώ , θάνατος υγιούς ηλικιωμένου εδώ, θάνατος 57χρονου οδηγού ασθενοφόρου εδώ, και πάει λέγοντας και κλαίγοντας – ενώ αναφέρονται παρενέργειες μέχρι παραλυσίας κάτω άκρων και διασωλήνωσης σε εντατική, ενώ ο ΕΟΦ ομολογεί ότι το εμβόλιο mRNA της Pfizer είναι πειραματικό και του χορηγήθηκε άδεια κυκλοφορίας υπό όρους, οι serial killers συνεχίζουν ακάθεγκτοι να χορηγούν ένα εμβόλιο του οποίου, εκτός από την επικινδυνότητα, η διάρκεια προστασίας, σύμφωνα πάντα με τον ΕΟΦ, είναι ΑΓΝΩΣΤΗ!

Περισσότερα στο www.eof.gr

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *