Γ. Καρυστινός για δωρεάν rapid test: Βλέπουμε το τυρί αλλά όχι τη φάκα!-Παιδικά Εμβόλια – μια κρατική μπίζνα-Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει για εσάς ένα μήνυμα

4.67/5 (3)

«Βλέπουμε το τυρί αλλά όχι τη φάκα» τόνισε ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός μιλώντας στον Focus FM 103.6 αναφορικά με τις ανακοινώσεις για τα δωρεάν self-tests (ατομικά τεστ) κορωνοϊού.

«Δεν υπάρχει “δωρεάν”. Αυτά πληρώνονται από τον προϋπολογισμό, ο οποίος είναι δικοί μας φόροι. Επομένως, εμείς τα πληρώνουμε», ανέφερε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

«Θέλουν να υπερ-αυξήσουν τον αριθμό των ανθρώπων που θα κάνουν τεστ και γι ‘ αυτό τα προσφέρουν “δωρεάν”. Για να πάνε όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν (τεστ), με αυτό τον τρόπο να αυξήσουν τα θετικά (αποτελέσματα) και μετά να τα παρουσιάσουν ως δικαιολογία για να κλείσουν πάλι τον κόσμο μέσα για το Πάσχα», υπογράμμισε.

Ακούστε όλα όσα είπε στον παρακάτω σύνδεσμο:

focusfm.gr 

Παιδικά Εμβόλια – μια κρατική μπίζνα

Αναλύονται οι πατέντες που κατέχει στα εμβόλια το Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων – CDC), οι οποίες το κάνουν έναν μη αξιόπιστο κριτή της ασφάλειας και αποτελεσματικότητάς τους. Δεδομένου ότι η χώρα μας «παίρνει γραμμή» για τα εμβόλια από μεγάλους οργανισμούς όπως CDC, Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όλα από τα οποία έχουν παρόμοια «θέματα» αξιοπιστίας λόγω των σχέσεών τους με τους παραγωγούς εμβολίων, αντιλαμβάνεστε το είδος της αξιοπιστίας που μετά έχει η «πληροφορία» που δίνεται στους φοιτητές ιατρικής πως τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή.

VideoTranslations

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει για εσάς ένα μήνυμα

Kourtaliotis Kourtas

oimaskespeftoun.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *