ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ-Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος εμβολιασμού :»Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.Δεν είναι φυσιολογικό»

5/5 (10)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια 45χρονη μητέρα είχε φτάσει τελικά στο στόχο της, στην απασχόληση σε ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια στον κόσμο. Αλλά ποτέ δεν το έκανε στην πρώτη της εργάσιμη μέρα. Σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook της, η κ. Robin Spring Saunders έλαβε την πρώτη της ένεση πειραματικού mRNA στις 21 Ιουνίου. Δεν είναι σαφές αν ήταν pfizer ή moderna. Προφανώς, η γυναίκα δεν ήταν ενθουσιασμένη για να πάρει το εμβόλιο. Αλλά το έκανε ως προϋπόθεση για την απασχόληση στο Πανεπιστήμιο του John’s Hopkins, το οποίο απαιτεί τα πειραματικά εμβόλια για όλους τους καθηγητές και τους υπαλλήλους. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα πάρω ένα εμβόλιο covid, αλλά σήμερα πήρα το πρώτο μου. Δυστυχώς, απαιτείται για τη δουλειά μου. «

Τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα εμφανίστηκαν σχεδόν αμέσως. Ο ξάδελφος της, Crystal Grainger, έγραψε το πρωί της Κυριακής, 27 Ιουνίου, ότι η κ.α Saunders είχε απειλητικές για τη ζωή ανεπιθύμητες ενέργειες. Συνδέθηκε με έναν αναπνευστήρα και υπέφερε από πονοκεφάλους και καρδιακά προβλήματα. «Παρακαλείσθε να προσευχηθείτε … η ξαδέλφη μου Saunders έχει μια βαριά αντίδραση στη δεύτερη ένεση του Covid και βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με οίδημα εγκεφάλου και καρδιακών προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή συνδέεται με έναν αναπνευστήρα. Επιπλέον, της είπαν ότι έπρεπε να λάβει αυτή τη σύριγγα για να ανταγωνιστεί για μια νέα δουλειά. Παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτήν και την οικογένεια της, το χρειάζεστε πραγματικά τώρα. «

Αλλά η ζημιά ήταν ήδη διατεταγμένη. Η κ. Autumn Harvey, η κόρη της Robin, επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της πέθανε εκείνο το βράδυ. Αρκετοί άλλοι επιβεβαίωσαν τον θανάτο της.

«Για όσους γνωρίζουν τη μητέρα μου και ξέρουν τι υπέροχο άτομο ήταν. Είμαι απαρηγόρητη και πρέπει να πω σε όλους ότι δεν είναι πλέον μαζί μας. Στις 2:52 μας άφησε. Δεν είχε πόνο. Δεν ξέρω πραγματικά πώς το κάνω αυτό. Είμαι εντελώς χαμένη και ακόμα λίγο σοκαρισμένη. Όλοι όσοι γνώριζαν και αγάπησαν, σας ευχαριστώ που είσασταν μέρος της ζωής της. Ελπίζω ότι σας  άγγιξε όλους όπως την οικογένειά της και εκείνους που ήταν πιο κοντά της. Θα υπάρξει μια νεκρική φρουρά και μια κηδεία. Εάν είναι κανονισμένο, θα δημοσιεύσω τις λεπτομέρειες. Εάν κάποιος που βρίσκεται κοντά στο να πει κάτι, π.χ. εικόνες μαζί της ή ερωτήσεις, τότε μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα εδώ. RIP MAMA Σ ‘αγαπώ και  μου λείπεις τόσο πολύ. Μας άφησες πολύ σύντομα. «

Έχουμε χάσει ένα ξεχωριστό κορίτσι μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Covid. Προσευχηθείτε  για την οικογένειά της. RIP Robin Spring Saunders. «

Φαίνεται ότι η κ. Saunders ήθελε να συνεργαστεί με αυτιστικά παιδιά και ήταν επίσης κατάλληλη για αυτό. Στη σελίδα Facebook της έχει να διαβάσετε ότι έχει αναπτύξει την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Αυτή τη στιγμή είχε αρκετές δουλειές, στο Home Depot, Lowe’s και Amazon. Προσλήφθηκε στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins για να εκπληρώσει το στόχο της ζωής της. Αρκετοί φίλοι και μέλη της οικογένειας μίλησαν για μια μήνυση εναντίον του Πανεπιστημίου του Johns Hopkins.

Γονείς Θυσιάζουν τα Παιδιά τους’

https://www.youtube.com/watch?v=9NRFjHpzyNg

Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος εμβολιασμού :»Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.Δεν είναι φυσιολογικό»

Η Camilla Canepa χειρουργήθηκε από τον Gianluigi Zona, διευθυντή της νευροχειρουργικής και νευροτραυματολογικής κλινικής του νοσοκομείου San Martino: «Δεν είχα δει ποτέ έναν εγκέφαλο που να έχει προσβληθεί από μια τόσο εκτεταμένη και σοβαρή θρόμβωση».

Ο νευροχειρουργός που είχε βάρδια στο San Martino εκείνο το βράδυ ήταν ο Alessandro d’Andrea, ο οποίος κάλεσε επίσης τον επικεφαλής ιατρό στο πλευρό του στο χειρουργικό τραπέζι. «Αποφασίσαμε να κάνουμε κρανιοτομή αποσυμπίεσης, κατά την οποία ανοίγεται το κρανίο για να ανακουφιστεί η εσωτερική πίεση».

Ο Zona αφηγήθηκε την εμπειρία: «Όλες οι φλεβικές κόλποι ήταν φραγμένες με θρόμβους, ένα σενάριο που δεν έχω ξαναδεί στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα. Σκεφτείτε τον φλεβικό κόλπο ως το ποτάμι στη μέση μιας κοιλάδας όπου συγκλίνουν διάφορα ρεύματα. Εάν κατασκευαστεί ένα φράγμα στη μέση του υδατορεύματος, το ποτάμι διογκώνεται και οι παραπόταμοι δεν μπορούν πλέον να αποστραγγίσουν σε αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα η πίεση να αυξάνεται προς τα πάνω.

«Δεν είμαι ούτε ιολόγος, ούτε επιδημιολόγος, ούτε ιατροδικαστής, αλλά δεδομένης της εικόνας που είδα στο κεφάλι της κοπέλας, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι που δεν είναι φυσιολογικό».

Οι γονείς της 18χρονης που πέθανε, δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης: «Δεν είχε καμία ασθένεια». Την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας της Γένοβας, ο οποίος συντονίζει τις συνεχιζόμενες έρευνες, θα δώσει εντολή στον ιατροδικαστή της Παβίας να διενεργήσει τη νεκροψία στη σορό της Camilla Canepa, της δεκαοκτάχρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο. Το κορίτσι φέρεται να έπασχε από χρόνια ανεπάρκεια αιμοπεταλίων, μια «οικογενή αυτοάνοση θρομβοπενία». Αυτό έμαθαν οι ερευνητές από τις πρώτες αναφορές των γιατρών.

Αλλά η οικογένεια του κοριτσιού, με τη βοήθεια του δικηγόρου Angelo Paone, είναι σταθερή σε αυτό το σημείο. «Η Καμίλα δεν είχε καμία ασθένεια», εξήγησε ο δικηγόρος τους. Υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό τους, είναι δύο διαφορετικές αξονικές τομογραφίες. Είχε υποβληθεί στις δύο εξετάσεις και πήρε εξιτήριο μετά την πρώτη που δεν είχε δείξει την κατάσταση της θρόμβωσης σε εξέλιξη, αλλά μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο μετά τη δεύτερη που έδειξε ότι η υγεία της είχε τεθεί σε κίνδυνο.

Το κορίτσι έφτασε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Lavagna στις 3 Ιουνίου, μόλις μια εβδομάδα μετά την ένεση της AstraZeneca. Παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους.

Η Canepa, η οποία καταγόταν από την πόλη Sestri Levante στη Λιγουρία, έλαβε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια μιας «ανοικτής ημέρας» εμβολιασμού για νέους άνω των 18 ετών. Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει εγκριθεί για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών, αλλά στην Ιταλία συνιστάται μόνο για ηλικίες άνω των 60 ετών, λόγω των συνδέσεων με διάφορα κρούσματα θρόμβων αίματος σε νεότερα άτομα.

Η περίπτωση της Camilla έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των νέων που προηγουμένως επιθυμούσαν να εμβολιαστούν για να αποκτήσουν το πράσινο πάσο ή το διαβατήριο εμβολιασμού που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν και να παρακολουθούν μαζικές εκδηλώσεις.

πηγη

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *