Γονέας: «Πώς ζητήσατε να διώκεται ποινικά όποιος αρνείται το εμβόλιο-Η χρήση της μάσκας στα σχολεία από μικρούς μαθητές…. Ετοιμαστείτε για τεστ κορωνοϊού όπως δεν τα έχετε φανταστεί (ΒΙΝΤΕΟ)

5/5 (2)

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ…. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ…. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ – ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ – ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:


«Η χρήση της μάσκας στα σχολεία από μικρούς μαθητές έχει να κάνει με την απλή λογική και όχι με την ιατρική» επεσήμανε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 & στον Stefanos Damianidis ο Γενικός Γιατρός Αργύρης Αρβανίτης παίρνοντας αρνητική θέση στο εν λόγω μέτρο, από την εφαρμογή του οποίου όπως είπε έχουν σημειωθεί μέχρι και αιφνίδιοι θάνατοι στο εξωτερικό.


Απευθυνόμενος μάλιστα στην Πολιτεία προκάλεσε τα μέλη της Κυβέρνησης να υπογράψουν ένα χαρτί με το οποίο αυτοί θα αναλαμβάνουν την ευθύνη αν συμβεί κάτι σε κάποιο Ελληνόπουλο…

ΠΗΓΗ>>> FOCUS FM 103,6

Γονέας: «Πώς ζητήσατε να διώκεται ποινικά όποιος αρνείται το εμβόλιο, χουντική η επιβολή της μάσκας» (vid)

Νέα κόντρα σε τηλεοπτική εκπομπή

Νέα κόντρα γονέα, ιατρού και δημοσιογράφου με αφορμή την μάσκα στα σχολεία.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αθανάσιος Εξαδάχτυλος, πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ανέφερε πω είναι επιβεβλημένη η χρήση μάσκας στο σχολείο.

Από τη μεριά του, ο Αλέξανδρος Αγγελής, πατέρας τεσσάρων μαθητών, επισήμανε ότι δεν θα στείλει τα παιδιά του στο σχολείο αν τα υποχρεώσουν να φορούν μάσκες και ένας λόγος «είναι η σύγχυση που επικρατεί στην ενημέρωση για το αν τα παιδιά πρέπει να φορούν μάσκα ή όχι».

Ο κ. Αγγελής, χωρίς να απορρίψει την ύπαρξη του ιού, ανέφερε ότι στην αρχή οι ειδικοί έλεγαν ότι η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται, με τον κ. Εξαδάχτυλο να ανταπαντά ότι αυτό είχε ζητηθεί «για τον απλό λόγο ότι παγκοσμίως δεν υπήρχαν μάσκες για να φορούν οι άνθρωποι», ενώ τόνισε ότι πρόκειται για καινούργιο ιό, με τις έρευνες και τις μελέτες να… ανανεώνονται συνεχώς.

Ο κ. Αγγελής δήλωσε ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει προκειμένου να μην στείλει τα παιδιά του στο σχολείο, καθώς «η χρήση μάσκας θα τους δημιουργήσει περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα μακροπρόθεσμα, απ’ ότι να περάσουν έναν ιό επικίνδυνο», ενώ χαρακτήρισε «χουντική επιβολή» την χρήση μάσκας.

Επιπροσθέτως, ο κ. Αγγελής τόνισε πως υπάρχει και σύγχυση στον τρόπο με τον οποίο νοσούν τα παιδιά, αφού στην αρχή οι ειδικοί έλεγαν ότι νοσούν δυσκολότερα από τους ενήλικες.

«Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά νοσούν ελαφρύτερα, αλλά μεταδίδουν με αδιευκρίνιστο τρόπο τον ιό», ήταν η απάντηση του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος ζήτησε από όλους να τηρούν τα μέτρα περιορισμού.

Τέλος, ο πατέρας, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο είπε πως «Υπερβάλλετε σε μεγάλο βαθμό. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ζητήσατε δημόσια από την Εισαγγελία να διώκεται ποινικά όποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο» (στο 7.36 του παρακάτω βίντεο).

Δείτε όλη την συζήτηση:

el.gr

Ετοιμαστείτε για τεστ κορωνοϊού όπως δεν τα έχετε φανταστεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε μέρα όλο και κάτι καινούργιο έρχεται στην επικαιρότητα να μας θυμίζει πως το 2020 δεν θα είναι μια συνηθισμένη χρονιά.

Όλο και περνάμε τη διαχωριστική γραμμή
ανάμεσα στη ζωή που έρχεται κι αυτή που ζούσαμε έως σήμερα.

Μπορεί ένα ρομπότ να μας κάνει τεστ κορωνοϊού; Κι όμως. Γιατί όχι; Όπως θα μπορούσε κι ένα ρομπότ να εισάγει στο σώμα μας ένα τσιπάκι που θα μας δίνει ένα διαβατήριο ανοσίας.

https://www.brighteon.com/embed/35465dcb-aa8d-40fd-ae7d-f1c099f952a2

Κι όπως φαίνεται δεν υπάρχει πια επιστροφή. Το ερώτημα είναι πόσο έτοιμοι είστε για όσα ακολουθούν. Κι αν δε νιώθετε και πολύ έτοιμοι τα ρομπότ είναι εδώ να σας βοηθήσουν στη μετάβαση.

Μείνετε ήρεμοι όσο το ρομπότ Brain Navi σαρώνει τη μύτη σας

Εάν έχετε κάνει τεστ κορωνοϊού, τότε πιθανότατα να έχετε βιώσει την δυσάρεστη αίσθηση στη μύτη σας. Κάποιος παίρνει μια μακριά μπατονέτα και την κολλάει στη μύτη σας, σπρώχνοντας την βαθιά, μέχρι να φτάσει στο πίσω μέρος της ρινικής σας κοιλότητας. Σε εκείνο το σημείο κάνουν και μια δυνατή περιστροφή για να μαζέψει η μπατονέτα τις εκκρίσεις. Όσοι το έκαναν μιλούν για μια μοναδικά δυσάρεστη αίσθηση.

Φανταστείτε λοιπόν να έρχεται ένα αυτόνομο ρομποτικό μηχάνημα συλλογής ρινικού επιχρίσματος και να μπαίνει μέσα στη μύτη σας. Αυτό το σύστημα ανέπτυξε μια ταϊβανέζικη εταιρεία, η Medtech Brain Navi.

Καθώς τα μαζικά τεστ κορωνοϊού όλο και αυξάνονται παγκοσμίως, η εταιρεία υποστηρίζει ότι η αυτοματοποίηση των δοκιμών θα μπορούσε να μειώσει τις λοιμώξεις και να απελευθερώσει το ιατρικό προσωπικό, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την πιεστική εργασία του. Εάν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις πρώτες εντυπώσεις που μας δίνει ένα ρομπότ που χρησιμοποιεί μπατονέτα, λέει η εταιρεία, αυτό μπορεί να μας ωφελήσει όλους.

Ωστόσο γιατροί που μίλησαν στο The Verge για το ρομπότ, ήταν λίγο πιο σκεπτικοί για τις πιθανότητες επιτυχίας του στον πραγματικό κόσμο.

Πως λειτουργεί

Για να ξεκινήσει η διαδικασία, ένας ασθενής φορά ένα ρινικό κλιπ που χρησιμοποιεί το μηχάνημα για να προσανατολιστεί. Στη συνέχεια, τοποθετεί το κεφάλι του σε ένα μεταλλικό βραχίονα παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιείται για τις οφθαλμολογικές εξετάσεις. Μια κάμερα ανίχνευσης βάθους στη συνέχεια, σαρώνει το πρόσωπό του και μετρά την απόσταση από το ρουθούνι έως το κανάλι του αυτιού, για την οποία η Brain Navi λέει, ότι είναι μια αξιόπιστη παράμετρος για το βάθος της ρινικής κοιλότητας και βοηθά το ρομπότ να πλοηγηθεί με ασφάλεια μέσα στον ασθενή.
Το ρομπότ στη συνέχεια παίρνει μια μπατονέτα από τη βάση του και, με βασανιστική βραδύτητα, πλησιάζει τον ασθενή. Εισάγει τη μπατονέτα, τη στριφογυρίζει και μετά αποσύρεται, τοποθετώντας το δείγμα σε αποστειρωμένο σωλήνα για μεταφορά και ανάλυση.

Μπορείτε να δείτε τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

Για του λόγου το αληθές, αυτό δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Ίσα-ίσα που μοιάζει πολύ αγχωτική διαδικασία και πολλοί ένιωσαν να τρομάζουν, αφού υπάρχει κάτι το απειλητικό στις αργές αναπόφευκτες κινήσεις του ρομπότ. Η όλη διαδικασία δίνει την αίσθηση μιας εξωγήινης λοβοτομής.

Όμως και η εταιρία Brain Navi γνωρίζει καλά πώς φαίνεται όλη αυτή η διαδικασία.

«Ο ιδρυτής μας Jerry [Chen Chieh-Hsiao] ήταν ο πρώτος που έκανε το τεστ από το ρομπότ και τρομοκρατήθηκε», δήλωσε η εκπρόσωπος της BrainNavi, Zoe Lee, στο The Verge. Αλλά όπως είπε, είναι όλα θέμα εξοικείωσης.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα φοβούνται επειδή είναι κάτι καινούργιο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Έχουμε ακούσει τα σχόλια και εξετάζουμε πώς να μειώσουμε αυτό το τρομακτικό συναίσθημα. “

Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν για τρομακτικά τεστ κορωνοϊού που παρέχονται από ρομπότ

Ο Lee λέει ότι η Brain Navi βρίσκεται σε συνομιλίες με το διεθνές αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊβάν σχετικά με τη δυνατότητα δοκιμής του ρομπότ στους επιβάτες που θα φθάνουν στη χώρα. Όπως εξηγεί, αυτή θα ήταν η τέλεια βιτρίνα για τα οφέλη του μηχανήματος.

«Κάθε χώρα θέλει να ανοίξει εκ νέου την οικονομία της και να ανοίξει ξανά με ασφάλεια. Οι δοκιμές μεγάλης κλίμακας [στα αεροδρόμια] μπορεί να είναι το κλειδί», δήλωσε ο Lee. Λέει επίσης, ότι το ρομπότ μπορεί να εκτελέσει το τεστ σε μόλις δύο λεπτά και να λειτουργεί χωρίς διακοπή.

photo video screenshot

el.gr

Ο Ρ Γ Η ! Tό γιαουρτάκι δέν είναι …Δ Ρ Ο Σ Ι Σ Τ Ι Κ Ο;

Ο ένας έφαγε μπουγέλο, αυτός γιαούρτι…
 Όπου να ναι έρχονται και πέτρες…
Έτσι πως πάνε τα πράγματα έχει να φάνε γιαούρτι από πολιτικοί, βουλευτές, περιφερειαρχες, αντιπεριφερειαρχες, δήμαρχοι……………..
Αυτό είναι η αρχή… 
Ο κόσμος μαζεύει οργή…
https://www.ksipnistere.com/2020/08/blog-post_407.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *