ΓΝΩΣΤΗ «ΕΧΘΡΟΣ» ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, Η ΠΙΘΑΝΗ ΝΕΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

5/5 (9)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως έγινε γνωστό πρέσβειρα της Ρωσίας στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η νυν εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σε μια ιδιαίτερη κομβική συγκυρία για τη χώρα μας, που έχει επιδοθεί σε «διπλωματικό μαραθώνιο» έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Η Μαρία Ζαχάροβα είναι στενή συνεργάτιδα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και το γεγονός ότι θα γίνει πρέσβειρα στη χώρα μας σηματοδοτεί σίγουρα μια νέα εποχή στις ελληνορωσικές σχέσεις, που είχαν «παγώσει» τα τελευταία χρόνια.

Η εν λόγω πιθανή πρέσβειρα της Ρωσίας την Ελλάδα, έχει διακριθεί πολλές φόρες στο παρελθόν σε δηλώσεις της κατά της Τουρκίας και έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα από τα τουρκικά ΜΜΕ σαν άκρως εχθρικά διακείμενη προς την Άγκυρα.

Εκείνο που δυστυχώς δεν έχουν ακόμα συνειδητοποίει και καταλάβει εκεί στην Αθήνα, που επιμένουν να εκλιπαρούν ματαία την Δύση και τις ΗΠΑ να μας βοηθήσουν έναντι της τουρκικής προκλητικότητας, είναι ότι η μόνη χώρα που μπορεί και έχει την δυνατότητα να βάλει…«φρένο» στην Τουρκία είναι η Ρωσία. Για αυτό και οι Τούρκοι τους μόνους που δεν γράφουν στα «παλαιοτέρα των υποδημάτων τους», είναι η…«Αρκούδα» του Βορά!

Ξυπνήστε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *