«ΓΛΑΦΥΡΟΣ» ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΛΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ (βίντεο)

4.64/5 (14)

1486149062424760Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένας πραγματικά πολύ «γλαφυρός» διάλογος σε μια εκπομπή life style με τον σεβασμιότατο Πειραιώς και τις… αξιότιμες «προοδευτικότατες» κυρίες της εκπομπής, που μάχονται «υπέρ βωμών» και  ομοφυλοφίλων στην εκπαίδευση.

Για να μην λέμε πολλά λόγια. Κανείς δεν εμποδίζει κανένα να είναι ομοφυλόφιλος, κτηνοβάτης …ανθρωποφάγος, η ότι άλλο θέλει.

Όταν όμως αυτό θέλουν κάποιοι «φωστήρες» να το επιβάλλουν στην εκπαίδευση και κυρίως χωρίς να ρωτήσουν τους γονείς, τότε αυτό είναι χείριστος φασισμός και ιδεοληπτικός ολοκληρωτισμός.

Τίποτα άλλο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Έχει απόλυτα δίκαιο — αλλά ¨ΟΧΙ με αυτή την αντίδραση – Ο Χριστός θέλει όλους τους Αθρώπους στην Οικία του —αλλά ¨ΟΧΙ να Υπάρχει ΝΌΜΟΣ υπέρ της ΟΜΟΦΥΛΪΑΣ –δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας φτάσουν σε αυτό το επίπεδο –για να έρχοντε οι Βόρειοι Ανώμαλοι και προοδρεφτικοί απάνθρωποι Πολίτες της Ενωμένης Ευρώπης –να μας διαφθείρουν τα αρσενικά Παιδιά μας –τα δε θυλικά , είδη με την προδοτική, οικονομική Κρίσι , τα έχουν βγάλει στο Κλαρή . Θέλουν να μας παραλληλίσουν , με τες Φιλιπίνες , όπου αφείνουν να πεθάνουν τα νεογέννητα κορίτσια και κρατούν τα αγόρια , για να έρθουν οι ‘άνωθεν κύριοι να τα ΚΑΚΟΠΟΙΟΎΝ –Αυτό θέλουν να πραγματοποιήσουν — μας απαυτόσανε με την με το Δ.Ν.Τ. – με τους Μισθούς – τώρα θέλουν να μας απαυτόσουν ΝΑΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ –δεν πρεπει να τα επιτρέψουμε – στό να προσπαθούν να μας δημιουργίσουν , γεγονότα , του είδους αυτού , για να μην μπορούμε αν ενοθούμε αλλά να διαπληκτιζούμαστε , συνέχεια . Πρός το παρών -αυτά έχω να προσθέσω.αγαπητοί Συν έλληνες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *