ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ…. Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! 5 ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (11)

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ….

Ελληνίδες και Έλληνες.

Υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι και αυτό δικαιολογεί απόλυτα
το αδικαιολόγητο μίσος που βλέπετε να δείχνουν πολλοί Αστυνομικοί κατά πολιτών. 

Τα τελευταία χρόνια μετά το 2015,
έχουν εισέλθει πάρα πολλοί κυρίως Αλβανοί,
στα σώματα ασφαλείας αλλά και στον ελληνικό στρατό,
διότι αποσύρθηκε από την νομοθεσία το απαραίτητα στοιχείο της Ιθαγένειας
που ήταν το «φίλτρο προστασίας»
ώστε να μην μπορούν να εισέλθουν σε αυτές τις νευραλγικές θέσεις του κράτους,
αλλοεθνή και αλλόθρησκα άτομα.

Όπως θα είδατε πρόσφατα σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από Αλβανούς στο διαδίκτυο,
δύο Αλβανοί Υπαξιωματικοί που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό και στην ΕΛΔΥΚ παρακαλώ,
έκαναν καψόνι σε Έλληνες φαντάρους και χλεύαζαν την Ελλάδα και την σημαία μας.

Αυτά τα ανθελληνικά στοιχεία βάζουν μέσα στον ελληνικό στρατό οι προδότες της πολιτείας,
διότι νομοθετούν κατά της Ελλάδος,
και έτσι ανοίγουν τις πόρτες των κρατικών υπηρεσιών σε αλλοεθνείς και αλλόθρησκους.

Και αυτοί βέβαια σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί
θα στραφούν με εθνικό μίσος  κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων πολιτών.

Αυτό συμβαίνει και σε όλο τον κρατικό μηχανισμό,
και προσλαμβάνονται από οδηγοί λεωφορείων στον ΟΑΣΑ
μέχρι την Αστυνομία, τα ΜΑΤ και τον ελληνικό στρατό.

Και είναι κυρίως Αλβανοί που έχουν πάρει ελληνικές ταυτότητες και θεωρούνται για την πολιτεία…….. «Έλληνες»….
αφού έγιναν με τους νόμους των …. ελληνοποιήσεων….!!!

Οπότε αυτό το μίσος που βλέπετε να βγάζουν κατά των Ελλήνων
κάποιοι των Αστυνομικών δυνάμεων και ειδικά οι δυνάμεις των ΜΑΤ,
δεν είναι από το θέμα της εκπαίδευσης,
αλλά είναι το εσωτερικό μίσος που έχουν αυτοί κατά των Ελλήνων
και όταν τους δοθεί η ευκαιρία το βγάζουν και με το παραπάνω.

Για να το καταλάβετε και απο δηλώσεις μαρτύρων, κοιτάξτε τι λέει η ανακοίνωση από αυτόπτες μάρτυρες.


Είδατε τι λέει:  «Συγκεκριμένα δύο Αστυνομικοί συνέχισαν με μίσος το ξύλο» .

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής – αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΝΑΨΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ…

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! 

Στρατιωτικός νόμος, απαγόρευση κυκλοφορίας, κατάλυση της αρχή του συνέρχεσθαι και λοιπών βασικών συνταγματικών επιταγών και Αναφαίρετων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δυσανάλογη βία κατά πολιτών και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις συλληφθέντων.. 
Ξυλοδαρμοί πολιτών, χημικά και βομβίδες κρότου λάμψης μέσα στην πλατεία Νέας Σμύρνης ενώ έχουν προσαχθεί 11 άτομα.. 
Ελικόπτερο και drones πετούν πάνω από την πυκνοκατοικημένη περιοχή των Αθηνών που μεταβάλλεται σε εμπόλεμη ζώνη καταγγέλουν οι κάτοικοι. Bούρδουλας, ξύλο, καραντίνα Μεσαίωνας, γενική μασκοκρατία όταν σε 17 Πολιτείες των ΗΠΑ το μέτρο αυτό έχει καταργηθεί ή δεν θεσπίστηκε ποτέ..
Με το πιο σκληρό lockdown ως κοινωνικό εκβιασμό για μαζικούς πειραματικούς εμβολιασμούς 3ης κλινικής φάσης δοκιμών η αντίδραση ήταν αναμενόμενη και ότι δεν αρκούσε παρά η αφορμή…όπως υπάρχει σε τόσες άλλες χώρες με πολύ μαζικότερες κινητοποιήσεις κατά των μέτρων…
Υγειονομική χούντα υγειονομική δικτατορία ονομάζεται ο νέος τύπος καθεστώτων μετα-covid19 παγκοσμίως από τα κινήματα..

βιντεο

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1368621961677529096&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2021%2F03%2F07%2F%25ce%25b7-%25ce%25bd%25ce%25ad%25ce%25b1-%25cf%2583%25ce%25bc%25cf%2585%25cf%2581%25ce%25bd%25ce%25b7-%25ce%25ba%25ce%25b1%25ce%25b9%25ce%25b3%25ce%25b5%25cf%2584%25ce%25b1%25ce%25b9%2F&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

”Επεισόδια γενικευμένα στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα.Καταγγέλονται ”Ξυλοδαρμοί και προσαγωγές πολιτών στην πλατεία Νέας Σμύρνης με αφορμή πρόστιμο σε οικογένεια που καθόταν στην πλατεία στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής.” ”Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τα επεισόδια στάθηκε πρόστιμο σε οικογένεια που καθόταν στην πλατεία.”
Χρήστες στα social media αναφέρουν ότι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό και επικύρωσαν πρόστιμο σε οικογένεια. 
Παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή.11 προσαγωγές και πορεία κατοίκων κατά αστυνομοκρατίας και αστυνομικής βίας καλέσματα στα social media να βγει όλος ο κόσμος έξω. Η ελληνική άνοιξη…

https://streamable.com/o/9vimat#?secret=pa6pQqNT0d

Από την πλευρά της, η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν ξαφνικά, λίγο μετά τις 15:00, σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στο άλσος της Νέας Σμύρνης αναφέρει το alphavita.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, ενώ έχουν γίνει, έως αυτή την ώρα, επτά προσαγωγές μετέφεραν νωρίτερα τα ΜΜΕ.Η ατμόσφαιρα είναι αποπνυκτική από τα δακρυγόνα χημικά..
Τα επεισόδια συνεχίζονται ώσπου έπεσε η νύχτα.. το βαθύ σκοτάδι στο οποίο έχει χαρακτηριστεί η χώρα.. «Βράζει» η Αττική μεταδίδουν τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ ναι βράζει από θυμό είναι εν βρασμώ η χώρα …γιατί ο προαυλισμός ακτίνας 2 χλμ δεν ταιριάζει σε ελεύθερους πολίτες ευνομούμενης Πολιτείας…
Τα ψηφιακά μπουντρούμια και τα σχολεία ”κινητά” είναι άρνηση ολοκληρωτική της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας.. Τα κλειστά Πανεπιστήμια για 1 χρόνο είναι κατάσταση ανωμαλίας…
Η παρατεταμένη κλειστή αγορά, η τεχνητή οικονομική κρίση είναι εις βάρος των λαικών συμφερόντων και του δημόσιου συμφέροντος…Κανείς δεν έχει δικαίωμα να στερήσει από τον πολίτη την πόλη…Η πόλη ανήκει στους πολίτες της…

”Πάνω από 1.200 πολίτες έδωσαν το παρών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα περιστατικά τα οποία συνέβησαν το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στην πλατεία προκειμένου να κάνουν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας. και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και πολιτών.
Οι συγκεντρωμένοι έφτασαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής το οποίο φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις. Πολλοί μάλιστα κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούσαν την ώρα που περνούσε η πορεία.
Στη συνέχεια το πλήθος κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο όπου και εκεί υπήρχε ισχυρή παρουσία δυνάμεων καταστολής. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης, διαλύοντας τους συγκεντρωμένους.” zougla.gr

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τα βίντεο που δείχνουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες στη Ν. Σμύρνη…αναφέρει το ίδιο μέσο…
Στο ανακοινωθέν της η αστυνομία αναφέρει μεταξύ άλλων: Σημειώνεται ότι για την ανωτέρω Πλατεία υπάρχει πλήθος καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωναϊού.
 Κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα (30) περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Tα μπλόκα στις γειτονιές της Αθήνας συν την απαγόρευση της κυκλοφορία θυμίζουν ΚΑΤΟΧΗ και καλό είναι ν΄αποφεύγονται!!!!
Η παράδοξη υγειονομική νομιμοφροσύνη μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο μοντέλο που ήδη λανσάρεται αλλού του ηλεκτρονικού μπρασελέ, δουλειά, διασκέδαση, εστίαση, θέατρο, σινεμά γυμναστήρια, πανεπιστήμια μόνο για τους εμβολιασμένους και οι άλλοι στο γκέτο, πράσινα διαβατήρια και ταξίδια μόνο για υγειονομικούς νομιμόφρονες, ψηφιακό μαρκάρισμα με QR πράσινο ή μωβ διαχωρισμός πολιτών σε καθαρούς κι ακάθαρτους, κοινωνικό ευγονισμό!!!!!
Μιλάνε για νεκρούς αν μετά από 1,5 χρόνο δεν κατόρθωσαν να βρουν τα κατάλληλα μέτρα ν΄αναχαιτίσουν την επιδημία θα πρέπει ν΄αναλάβουν οι ιθύνοντες την ευθύνη που τους αναλογεί και να πάψουν την ενοχοποίηση και το βίαιο μάντρωμα σταυλισμό δια του βούρδουλα του λαού την μεταβολή της πόλη σε ”πράσινο” στρατόπεδο συγκέντρωσης! 
 Επίσης τα μέτρα που ψήφισαν για καθεστώς Έκτακτης Ανάγκης τείνουν να γίνουν Μόνιμης Ανάγκης οπότε εκπίπτουν του ορισμού τους κι αλλοιώνουν το χαρακτήρα του Πολιτεύματος!!
Άλλωστε και με βάση το Σύνταγμα ο λαός είναι ο θεματοφύλακας του Πολιτεύματος κι όχι ο εκάστοτε εγκάθετος ούτε οι Διεθνείς Οργανισμοί και τα ξένα κέντρα και παράκεντρα λήψης αποφάσεων.
Η Αθήνα είχε άμεση Δημοκρατία δεν θα έχει Δημοκρατία εξ αποστάσεως…
ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. εζητωσαν αι ηρωαι αστυνομικοι, στρατοχωροφύλαξ ,εθνοφύλαξ και αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!
    σκατα εις τους εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστάς-μπολσεβικιστάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Μπουρδες εξεγερση.
    Τοσος κοσμος εξαφανιστηκε με λιγα δακρυγονα και μερικα πιονακια του συστηματος πανω σε μηχανακια που το μαφιοζικο συστημα τους ονομασε αστυνομικους.
    Αν δεν ειναι αποφασισμενοι να τελειωσουν αυτην την εβραικη χουντα που παει να διαλυσει την χωρα τοτε καλο ειναι να καθοντε στο σπιτι.
    Ο πολεμος δεν κερδιζετε με διαμαρτυριες οταν εχεις να κανεις με δολοφονους και ατομα αρρωστα σαν τον βρωμομπατσο που χτυπαγε με το γκλοπ χωρις λογο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *