ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ…. Ποιοί χ α ί ρ ο ν τ α ι τό συντριβάνι τοῦ Μπακογιάννη; [ β ί ν τ ε ο ] ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ΜΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

5/5 (5)

Μήπως εἶναι οἱ Ἀθηναῖοι ; Ἄμ δέ !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ‘ΒΙΝΤΕΟ’ ΩΣΤΕ
ΝΑ ΤΟ ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ!
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ,
ΘΑ ΤΟ …ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ !
1.000% !

Ποιοί χαίρονται τό συντριβάνι τοῦ Μπακογιάννη;

Συνωστισμένοι ὁ ἕνας δίπλα στόν ἄλλον, ἑκατοντάδες ἀλλοδαποί μουσουλμάνοι, χωρίς μάσκες προστασίας, φωτογραφίζονται στό συντριβάνι τοῦ Κωστάκη Μπακογιάννη, ἀποδεικνύοντας γιά ποιούς, τελικῶς, δημιουργήθηκε ἡ ἀνἀπλασις τῆς Ὁμονοίας ! 
Νά χαίρεστε τόν Δήμαρχό σας, Ἀθηναῖοι…!

Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/2020/05/blog-post_26.html

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ = ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ (βίντεο)


diodotos-k-t.blogspot.com

https://www.bitchute.com/video/Po81MjlT7UOG/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ΜΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ. Ποιός είναι ο ρόλος των Εισαγγελέων;;; ΠΟΙΟΣ;;;;

Ο πλούτος των Ελλήνων κλέβεται από εγκληματίες και κρύβεται στον Παναμά και σε άλλες χώρες που λειτουργούν ως «πλυντήριο».

Αναρωτιέμαι αν αξίζει να βγαίνουν στην δημοσιότητα τέτοιες πληροφορίες, τη στιγμή που ο λαός, δείχνει με την στάση και με την ψήφο του, ότι δεν τον ενδιαφέρει που τον κλέβουν οι πολιτικοί του…

Ενώ οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν και διήρκεσαν περισσότερο από μια δεκαετία και μόνο ο Θεός ξέρει αν το δράμα τους μπορεί να τελειώσει ποτέ.

Την ίδια στιγμή ο πλούτος των Ελλήνων κλέβεται από εγκληματίες και κρύβεται στον Παναμά και σε άλλες χώρες που λειτουργούν ως «πλυντήριο».

Οι Εισαγγελείς στην Ελλάδα αντί να εκπληρώνουν το καθήκον τους, όπως ορίζεται από το Ελληνικό Σύνταγμα και νόμους, περιμένουν να αδράξουν την ευκαιρία και να λάβουν μέρος αυτών των βρώμικων χρημάτων από τους ληστές εγκληματιών Ελλήνων, μέσω παραδικαστικών δικτύων για τη διευκόλυνση των εγκληματιών .

Αναρωτιέμαι για τη σύνεση του ανθρώπου, πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεται και να συμβαίνει αυτό, παρά τα αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία – έγγραφα που έχουν τεθεί στην κατοχή του greekcorruption.dk και δημοσιεύθηκαν σήμερα, ότι οι Έλληνες μπορούν να ανεχθούν όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *