ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ;;;

5/5 (11)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Καθώς πλησιάζουμε την μεγάλη επέτειο των διακοσίων χρόνων από την εξέγερση του γένους, το 1821, κάποιες μαύρες σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό όσων ακόμα έχουν την ικανότητα να σκέπτονται, καθώς τα ανθελληνικά κανάλια φρόντισαν με κάθε μέσο να τους αφαιρέσουν το νοητικό τους.

Σήμερα δυστυχώς έχει τόσο πολύ προχωρήσει η μαλάκυνση του εγκεφάλου των Ελλήνων, που τρέχουν σαν παλαβοί να «σώσουν» της ζωές τους με το να κάνουν ένα εμβόλιο για το οποίο τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν τους εξασφαλίζει, καθώς πολλοί επιστήμονες κύρους το αμφισβητούν.

Σήμερα οι Νεοέλληνες έχουν γίνει ένα σώμα με τους καναπέδες τους και την δαιμονική οθόνη και μοιάζουν με παράλυτους οι οποίοι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει την παραλυσία τους.

Σήμερα οι νέοι ξεσηκώνονται όχι για το βιοτικό τους επίπεδο, όχι για την ανεργία, την οικονομική και εθνική καταστροφή της χώρας, αλλά για τον…Κουφοντίνα της 17 Νοέμβρη, μιας άλλης σκοτεινής υπόθεσης της σύγχρονης ιστορία μας.

Σήμερα οι διανοούμενοι και ακαδημαϊκοί αυτής της χώρας έχουν χαθεί στη κραιπάλη τους και είναι σαν πεθαμένοι στα τόσο σοβαρά προβλήματα της χώρας.

Σήμερα οι πολιτικοί αυτής της χώρας έχουν ταυτιστεί με την μειοδοσία της εθνικής κυριαρχίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο παχυλός μισθός τους και… «άσε τα κορόιδα να μας ψηφίζουν γιατί είναι ζώα».

Σήμερα οι εκκλησιαστικοί ποιμένες αυτής της χωράς έχουν ταυτιστεί με τον αδηφάγο και διαολεμένο Καίσαρα και εγκατέλειψαν το ποίμνιο στους λύκους της αθεΐας.

Σήμερα η Ελλάδα δεν είναι των Ελλήνων, άλλα των γκέι, των λαθρό και των ιδεοληψιών της συμφοράς.

Αλήθεια για αυτή την Ελλάδα ξεσηκωθήκαν τότε μια χούφτα ρακένδυτοι, με την περικεφαλαία του Περικλή και για του Χριστού την πιστή την αγία ;;;

Γι αυτή την Ελλάδα με την… «κυρία των σαλονιών» θα γιορτάσουμε την ελληνική επανάσταση ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *