ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΟΡΓΑΝΩΝ-Στη μήτρα μιάς μητέρας.

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Την περασμένη εβδομάδα, μια άμβλωση στην Καλιφόρνια κατέθεσε ορκισμένα ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άμβλωστες επιτρέπουν στα μωρά να γεννηθούν ζωντανά για να μαζέψουν τα όργανα τους, αποκάλυψε μια έκθεση από το LifeSiteNews.

Πρόσφατα, ένας γιατρός για τις αμβλώσεις στην Καλιφόρνια κατέθεσε με όρκο ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γιατροί των αμβλώσεων επιτρέπουν στα μωρά να γεννηθούν ζωντανά για να μαζέψουν τα όργανα τους, αποκάλυψε μια έκθεση από το LifeSiteNews.

https://www.lifesitenews.com/news/abortionist-testifies-at-daleiden-hearing-no-question…some-of-these-fetuses-were-live-births

Καταθέτοντας κατά τη διάρκεια προκαταρκτικής ακρόασης στην ποινική υπόθεση εναντίον μυστικών δημοσιογράφων David Daleiden και Sandra Merritt, ο Δρ Forrest Smith περιέγραψε τις φρικιαστικές λεπτομέρειες για την επιχείρηση των αμβλώσεων, από τις οποίες είπε ότι ο Daleiden και ο Merritt κατέλαβαν μόνο την «κορυφή του παγόβουνου». με τα συγκλονιστικά μυστικά τους βίντεο.

«Ο Σμιθ κατέθεσε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ορισμένοι από τους γιατρούς αμβλώσεων που εμφανίστηκαν στα μυστικά βίντεο άλλαξαν σκόπιμα τις διαδικασίες έκτρωσης με τρόπο που και οι δύο οδήγησαν στη γέννηση ζωντανών μωρών με καρδιακούς παλμούς και έθεσαν σε κίνδυνο τις γυναίκες. Ο στόχος σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν να αποκτήσετε πιο φρέσκα, πιο άθικτα όργανα», ανέφερε το LifeSiteNews.

Ο Σμιθ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πραγματοποιήσει περίπου 50.000 αμβλώσεις, εξέτασε ένα βίντεο από τη διάσκεψη Planned Parenthood του 2014 ως ειδικός για την άμυνα.

Η Alisa Goldberg, η οποία παρουσίασε το βίντεο, «μίλησε για τη χρήση μεγάλων δόσεων μισοπροστόλης του φαρμάκου για τη διεξαγωγή αμβλώσεων που προκλήθηκαν από το δεύτερο τρίμηνο σε μια μέρα παρά για τις τέσσερις που συνήθως παίρνει», ανέφερε η Live Action.

https://www.liveaction.org/news/abortionist-investigators-hearing-babies-born-alive/

«Ο Σμιθ κατέθεσε ότι αυτό θα οδηγούσε σε ζωντανή γέννηση. Μεγάλες δόσεις μισοπροστόλης, είπε ο Σμιθ, θα προκαλούσαν «ταραχώδη εργασία» που οδηγεί σε «αποβολή του εμβρύου» – που σημαίνει ότι το μωρό θα γεννηθεί χωρίς καμία βοήθεια από τον γιατρό άμβλωσης και δεν θα χρησιμοποιηθούν εργαλεία. Κατέθεσε ότι πολύ λίγοι γιατροί άμβλωσης εκτός από το Planned Parenthood το κάνουν αυτό. «

«Σε αυτήν την περίπτωση σαφώς ο σκοπός είναι χειρουργική επέμβαση της ίδιας ημέρας. Σκοπεύουν πλήρως να βάλουν τη μήτρα σε τοκετό », είπε ο Smith.

Όταν πιέζεται αν αυτό «οδηγεί σε ζωντανή γέννηση», ο γιατρός άμβλωσης απάντησε:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τουλάχιστον μερικά από αυτά τα έμβρυα ήταν γεννήσεις.»
Ο Smith σημείωσε επίσης ότι ένα μωρό «δεν θα αμφισβητήθηκε» θα γεννηθεί «ζωντανό» σε περιπτώσεις όπου το Digoxin, το οποίο χρησιμοποιείται για να προκαλέσει καρδιακή ανεπάρκεια σε αμβλώσεις, δεν χρησιμοποιείται, σύμφωνα με το Live Action. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ζωντανό», είπε ο Smith.

Ο γιατρός άμβλωσης της Καλιφόρνια είπε ότι η καρδιά που χτυπάει είναι αυτό που δείχνει ένα ζωντανό ή νεκρό μωρό – σε αντίθεση με το «χωρίς αναπνοή» ή «χωρίς κίνηση».
«Όλες οι μαρτυρίες που έχουμε δει, καμία αναπνοή, καμία κίνηση, κανένα σκοινί» είπε, ή «τα χέρια, τα πόδια σχισμένα, η υπόθεση είναι: αυτό είναι εμβρυϊκός θάνατος. Αλλά αυτό είναι εντελώς λάθος. «

Η μαρτυρία της άμβλωσης ήταν ιδιαίτερα αστεία, αφού ο Σμιθ κάποτε μισούσε τον Ντάλειντεν και ήθελε να τον εκθέσει ως «απάτη». Αυτό άλλαξε όταν ο γιατρός παρακολούθησε τα μυστικά βίντεο και μίλησε απευθείας με τον Daleiden.
«Θα ρίξω αυτόν τον γιο της σκύλας. Φαίνεται μαζί μου τώρα », είπε ο Σμιθ στο δικαστήριο που είπε για τον Νταλέιντεν το 2015.

Σύμφωνα με το LifeSiteNews, ο Smith συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο τον Αύγουστο του ίδιου έτους με την πρόθεση να αποκαλύψει το «Daleiden ως απάτη».
Ο Σμιθ σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο Ντάλειντεν αποκάλυπτε την αλήθεια για τη βιομηχανία των αμβλώσεων και, ανατριχιαστικά, «δεν ήξερε το ήμισυ του τι συνέβαινε».

Στη μήτρα μιάς μητέρας.

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε,
«Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ, για να προετοιμαστούμε, για αυτό τι θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».

Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».

Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό ‘καλώδιο’ πια».

Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό & δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».

«Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».

Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από πάνω».

Morphogeny”
Pablo J. Luis Molinero

Από εδώ :https://www.awakengr.com/sti-mitra-mias-miteras-vriskontai-dyo-mora-pablo-j-luis-molinero/

Baby Growing in the Womb Awesome Animation 2019/ Baby Growth from 0 to 9 months #pregnancy

«Abortion IS Murder»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *