ΓΙΑΤΙ ΤΑ LOCKDOWNS-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Γιατί το κλείδωμα Lockdowns είναι γενοκτονία (Μείωση Πληθυσμού): Λεπτομέρειες από δωδεκάδες χώρες

Βέλγιο, τη Δανία, την Αγγλία και την Ουαλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τον Ισημερινό και τη Νέα Υόρκη.
Υποστηρίζεται από γραφήματα, εδώ είναι αποσπάσματα από το άρθρο του:
«Έχουμε τώρα δεδομένα θνησιμότητας για τους πρώτους μήνες του 2020 για πολλές χώρες και, όπως θα περίμενε κανείς, υπήρξαν απότομες αυξήσεις που σχετίζονται με την έναρξη της πανδημίας COVID-19 σε κάθε μία».

«Παραδόξως, ωστόσο, αυτές οι αυξήσεις δεν ξεκίνησαν πριν από την επιβολή κλειδώματος, αλλά μετά. Επιπλέον, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ξεκίνησαν αμέσως μετά. Συχνά, οι αριθμοί θνησιμότητας βρίσκονταν σε πτωτική τάση πριν ξαφνικά αντιστρέψουν την πορεία μετά την πτώση των κλειδαριών. «
«Αυτό είναι ένα εκπληκτικό εύρημα…»
«Θα παρατηρήσετε ότι μόνο αφού κλειδώθηκε κάθε χώρα (ή πόλη) ξεκίνησαν οι αυξήσεις. Επιπλέον, ξεκίνησαν αμέσως, και σχεδόν σε κάθε περίπτωση, απότομα. «

«Όλα αυτά μας οδηγούν στις ακόλουθες ερωτήσεις, τις οποίες θέτουμε σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να υπερασπίζονται τη χρήση των κλειδαριών ως αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη των υπερβολικών θανάτων».
«Ε: Γιατί δεν υπήρχε σημαντική αύξηση της συνολικής θνησιμότητας, σε οποιαδήποτε χώρα έχουμε καλά δεδομένα, πριν από την έναρξη του κλειδώματος;»
«Ε: Γιατί υπάρχει ακριβής και ακριβής συσχέτιση μεταξύ της έναρξης του κλειδώματος και των σημαντικών αυξήσεων στη συνολική θνησιμότητα;»

«Ε: Πώς οι κυβερνήσεις σε κάθε χώρα επέβαλαν κλειδώματα ακριβώς την ίδια στιγμή σε σχέση με τη μελλοντική απότομη αύξηση του συνολικού ποσοστού θνησιμότητας του πληθυσμού τους;»
«Ε: Πώς είναι, επιπλέον, ότι αυτή τη στιγμή στο χρόνο [δηλ. Η επιβολή κλειδαριών] έπεσε αμέσως πριν από αυτήν την απότομη άνοδο;»

«Ε: Εάν οι υγειονομικές αρχές υποτίμησαν σε μεγάλο βαθμό τον επιπολασμό/την επικράτηση του ιού στην αρχή της πανδημίας, γιατί περίμενε ο ιός μέχρι να επιβληθούν οι κλειδαριές για να αρχίσουν ξαφνικά να σκοτώνουν σε επίπεδα που ξεπέρασαν τους φυσιολογικούς θανάτους;»

Στην τελευταία ερώτηση, θα απαντούσαν: Κανένας ιός δεν θα περίμενε. Δεν μιλάμε για ιό. Μιλάμε για τα ξαφνικά αποτελέσματα του παγκοσμίου κλειδώματος.

Και αυτές οι ξαφνικές επιπτώσεις θανάτου θα κατέρρεαν, πρώτα και αμέσως, στους πιο ευάλωτους ανθρώπους σε αυτές τις χώρες:

Η καραντίνα έσπρωξε στο θάνατο ηλικιωμένους
Άνθρωποι που υπέφεραν από πολλαπλά προβλήματα υγείας για χρόνια, που τους δίδονταν αγωγή γεμάτη από τοξικά φάρμακα, που το ανοσοποιητικό τους σύστημα ήταν ήδη εξασθενημένο

ΚΑΙ ΠΟΥ ξαφνικά τρομοκρατημένοι από δύο περισσότερους παράγοντες, η δυνατότητα μιας COVID-19 ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, και απομόνωση από φίλους και συγγενείς. Αυτοί οι δύο παράγοντες του ωθούν στα άκρα και πεθαίνουν.

Ειδικά στα γηροκομεία. αλλά και στα νοσοκομεία και στα σπίτια τους.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του «COVID».
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι αριθμοί των περιπτώσεων και οι αριθμοί θανάτου αυξάνονται σε όλο τον κόσμο, για να αποδώσουν την εντύπωση ενός ιού.
Χωρίς αυτούς τους τεράστιους αριθμούς, ολόκληρη η φαύλη επιδημία μιας πανδημίας θα εκτίθεται και θα απορρίπτεται αμέσως.

Οι κλειδαριές είναι μια μέθοδος θανάτωσης.
Οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι και οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί που επέβαλαν τις κλειδαριές – και πίσω τους, οι σχεδιαστές του «COVID» – σκότωσαν ηλικιωμένους.
Έκθεση: Οι κλειδαριές στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να έχουν ήδη σκοτώσει περισσότερους ηλικιωμένους από τον Covid-19
Μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal με τίτλο Covid-19:

Ο συγκλονιστικός αριθμός των επιπλέον θανάτων στην κοινότητα δεν εξηγείται από το covid-19, σύμφωνα με το οποίο τα μέτρα καραντίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αποτέλεσμα του νέου κορανοϊού ενδέχεται να έχουν ήδη σκοτώσει περισσότερους ηλικιωμένους ΗΒ από ό, τι ο κοραναϊός κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το Covid-19 αντιπροσωπεύει μόνο 10.000 από τους 30.000 υπερβολικούς θανάτους που έχουν καταγραφεί σε εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1931

Το άρθρο προτείνει και παραθέτει επίσης αξιωματούχους της Βρετανικής Υγείας που δηλώνουν ότι αυτοί οι ανεξήγητοι θάνατοι μπορεί να έχουν συμβεί επειδή τα μέτρα καραντίνας έχουν εμποδίσει τους ηλικιωμένους να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη που χρειάζονται.
Η έκθεση γράφτηκε από τον Shaun Griffin, διδακτορικό στην επισκευή DNA από την UCL.
Έχει εργαστεί σε ρόλους επικοινωνιών και δημοσίων υποθέσεων για 20 χρόνια στο Wellcome, UK Biobank, Human Tissue Authority και στο Nuffield Council on Bioethics.

Είναι επί του παρόντος στην Ένωση Φιλανθρωπικών Ερευνών Ιατρικής και είναι αντιπρόεδρος μιας επιτροπής ερευνητικής δεοντολογίας.
Σύμφωνα με αυτόν, ο David Spiegelhalter, πρόεδρος του Κέντρου Κινδύνων και Αποδείξεων στο Winton στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, δήλωσε ότι το covid-19 δεν εξήγησε τον υψηλό αριθμό θανάτων που συμβαίνουν στην κοινότητα.

Σε μια ενημέρωση που διοργανώθηκε από το Science Media Center στις 12 Μαΐου, εξήγησε ότι, τις τελευταίες πέντε εβδομάδες, τα κέντρα φροντίδας και άλλα κοινοτικά περιβάλλοντα έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια «εκπληκτική επιβάρυνση» 30.000 περισσότερων θανάτων από ό, τι κανονικά αναμενόταν, καθώς οι ασθενείς μεταφέρθηκαν από νοσοκομεία που ανέμεναν υψηλή ζήτηση για κρεβάτια.
Από αυτά τα 30.000, μόνο 10.000 είχαν το covid-19 που καθορίζεται στο πιστοποιητικό θανάτου.

Ενώ ο Spiegelhalter αναγνώρισε ότι μερικοί από αυτούς τους «υπερβολικούς θανάτους» μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της υποδιάγνωσης, «ο τεράστιος αριθμός ανεξήγητων επιπλέον θανάτων σε σπίτια και κέντρα φροντίδας είναι εξαιρετικός.
Όταν κοιτάξουμε πίσω… αυτή η αύξηση των μη covid επιπλέον θανάτων έξω από το νοσοκομείο είναι κάτι που ελπίζω να δοθεί πολύ σοβαρή προσοχή. «

Πρόσθεσε ότι πολλοί από αυτούς τους θανάτους θα ήταν μεταξύ ανθρώπων «που θα μπορούσαν να έχουν ζήσει περισσότερο αν είχαν καταφέρει να φτάσουν στο νοσοκομείο.
Ο David Leon, καθηγητής επιδημιολογίας στο London School of Hygiene & Tropical Medicine, συμφώνησε.
«Μερικοί από αυτούς τους θανάτους μπορεί να μην είχαν συμβεί εάν οι άνθρωποι είχαν φτάσει στο νοσοκομείο», είπε.

«Πόσα είναι ασαφή. Αυτό το ζήτημα χρειάζεται επείγουσα προσοχή και μέτρα που έχουν ληφθεί για να διασφαλιστεί ότι αυτοί που θα επωφεληθούν από τη νοσοκομειακή περίθαλψη και τη φροντίδα για άλλες καταστάσεις μπορούν να το πάρουν. «
Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι στη Σκωτία, την πρώτη εβδομάδα μετά το κλείδωμα, σημειώθηκε αύξηση των θανάτων από όλες τις αιτίες.

Στο τέλος της ημέρας, η πανδημία του κορανοϊού υπήρξε σαφώς καταλύτης για περισσότερους ανθρώπους να μιλήσουν κατά της παραπληροφόρησης και των μέτρων που επιβάλλονται στην ανθρώπινη φυλή με τα οποία διαφωνούν πολλοί άνθρωποι.

Οι πληροφορίες εμφανίστηκαν αμφισβητώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, και πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές και έχουν αποδεικτικά στοιχεία προς υποστήριξη χαρακτηρίζονται ως «ψεύτικες ειδήσεις».
Για παράδειγμα, το YouTube καταργεί οποιοδήποτε περιεχόμενο που έρχεται σε αντίθεση με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας και ορισμένοι από τους κορυφαίους επιστήμονες και επιδημιολόγους σε αυτό το θέμα έχουν λογοκριθεί εντελώς. Δεν έχει νόημα.

Υπάρχει πρόβλημα με το Facebook καθώς συχνά μπλοκάρει η ακόμα και τυφλώνει κάποια θέματα μας που φαίνεται πώς δεν τους αρέσουν γιατί προβάλουν κάποιες καυστικές αλήθειες για τον λόγο αυτό είναι συχνά προτιμότερο να πηγαίνετε πρώτα στην ιστοσελίδα μας www.nikosxeiladakis.gr για να ενημερώνεστε.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *