ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΤΡΕΛΟΣ» (Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ανεξήγητη συμπεριφορά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που έχει κατεβάσει τα ρολά της αμερικανικής κρατικής μηχανής για πρώτη φορά τόσες πολλές μέρες και τους έχει αναστατώσει όλους, έχει κάποιες εξηγήσεις και ερμηνείες.

Ο Τραμπ έχει αντιληφθεί ότι το Βαθύ Κράτος θέλει να τον ξεπαστρέψει και γνωρίζει ότι το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα της 11/9 ήταν ένα χτύπημα της ελίτ που ήθελε να σοκάρει την αμερικανική κοινωνία για να επιβληθεί.

Για όλα αυτά και για να προστατευτεί και ο ίδιος θα επιδιώξει να αποκαλύψει όλην την αλήθεια για το πώς λειτουργεί αυτό το βαθύ κράτος και προετοιμάζει γι αυτό το έδαφος.

 

 

Ο δεύτερος σημαντικός λόγος αυτής της συμπεριφοράς του Τραμπ είναι ότι έχει αντιληφθεί πως η αμερικανική οικονομία έτσι όπως την διαχειρίστηκαν στο παρελθόν οι ιθύνοντες αλλά και το βαθύ κράτος έχει φτάσει σε μεγάλο αδιέξοδο και για τον λόγο αυτό χρειάζονται οδυνηρές χειρουργικές επεμβάσεις ακόμα και ένα ανάλογο σοκ που θα αφυπνίσει τα αντανακλαστικά του αμερικανικού «γίγαντα».

Γεγονός είναι όπως αποκαλύπτει το παρακάτω βίντεο ότι και ο ίδιος ο Τραμπ είναι μέλος αυτού του συστήματος αλλά θέλει να παίξειν το δικό του διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύει και επιδιώκει το σφράγισμα του αμερικανικού λαού για να αποκτήσει μεγαλύτερο έλεγχο σε ένα ανελέητο εσωτερικό πόλεμο των ΗΠΑ.

Σε ένα προφητικό βιβλίο που είχε γραφτεί το 1889 και το οποίο γεννάει πολλά ερωτηματικά είχε προφητέψει τα σημαντικά σύγχρονα γεγονότα και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τον τελευταίο πρόεδρο των ΗΠΑ και ότι ο γιος του θα ονομάζεται Μπερν. Και πράγματι ο γιος του Τραμπ λέγεται Μπερν.

Το ότι όλα αυτά είχαν γραφτεί πριν από 100 και πλέον χρόνια αναρωτιέται κανείς τι συμβαίνει μεταξύ ουρανού και γης και ποιοι είναι αυτοί που έχουν τόσες μεγάλες ικανότητες να προβλέπουν γεγονότα και ειδικά θανάτους διάσημων προσώπων όπως οι κάρτες Ιλλλουμινάτι που είχαν προφητέψει τον θάνατο της Νταιάνας και του Ρόμπιν Ουίλιαμς.

Ο τρόπος λειτουργία των Ιλλουμινάτι είναι χαρακτηριστικός και εξολοθρεύουν όποιον μπορεί δυνητικά να γίνει μάρτυρας των απόλυτων μυστικών τους. Πολλές φορές διάσημοι οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως μαριονέτες, όταν έχουν εκτελέσει τον ρόλο τους, τους εκτελούν ή τους οδηγούν σταδιακά στην αυτοκτονία.

Donald Trump – θα λάβετε το χάραγμα του θηρίου από το 2020! Πολλοί θα πεθάνουν! Η ηρεμία πριν την καταιγίδα!

Αποκ. 13,16     Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).

 

Donald Trump – You will Receive the Mark of The Beast by 2020! Many Will Die! Calm Before The Storm!

Το σύστημα του Θηρίου είναι εδώ και θα φτάσει σε σας σύντομα αργά αλλά σίγουρα το 2020 πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν αγωνίζονται με το θηρίο ας προετοιμαστούν για τις τελικές μάχες μπροστά, παραμείνουν σε επαγρύπνηση αδελφοί και αδελφές, ετοιμαστείτε, ο Θεός να σας ευλογεί όλους και να είστε ασφαλείς.

Electrical Transformers are Blowing Up Worldwide

A MAJOR EVENT IS COMING TO THE UNITED STATES!! BE PREPARED..

BLOOD MOON Unleashes the BEAST before JUPITER/VENUS Conjunction Resurrects the 144000 – Prophecy

Predicted Programming from 1100 -1889 – Present Day ~ Baron Von Trump to Be the Last President ???

 

\

 

Donald Trump Is NOT Who You Think He Is ((100% PROOF))

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *