ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Θα πρέπει να είναι προφανές μέχρι τώρα σε οποιονδήποτε ότι η πανδημία, ανεξάρτητα από την προέλευσή της, χρησιμοποιείται για να προωθήσει έναν «νέο κανονικό» κόσμο ασυναγώνιστης κυβερνητικής εξουσίας, επιτήρησης και περιορισμού της ατομικής ελευθερίας.

Βλέπουμε ήδη:

1)Υποχρεωτικά DNR(Οδηγία μη ανάνηψης) για μερικούς ηλικιωμένους.

2)Βιομετρικά τσιπ ή βραχιόλια για να παρακολουθείται εάν έχετε άδεια να βρίσκεστε εκτός του σπιτιού σας ή να συμμετέχετε στην εργασία.

3)Παρακολουθήση με drone κανονικά.

4)Εφαρμογές στο τηλέφωνό σας που μπορούν να ανιχνεύσουν τυχόν παραβίαση της πολιτικής αυτοαπομόνωσης.

5)Τεράστιες νέες αστυνομικές δυνάμεις για σύλληψη και κράτηση για όποιον είναι ύποπτο ότι μεταφέρει τον ιό.    

6)Αναστολή των εκλογών για αόριστες περιόδους κατά την κρίση της κυβέρνησης.

A Cure for Wellness | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Και αυτό είναι μόνο το πρωταρχικό μάθημα. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη στιγμή απλώς μας χαλαρώνουν. Τα πραγματικά γεγονότα θα κυλήσουν κατά τους επόμενους μήνες ή ίσως χρόνια (ανάλογα με το πόσο γρήγορα αισθάνονται ότι μπορούν να το συνεχίσουν αυτό).

Αυτός είναι ο ιστός του εφιάλτη. Μια χειρότερη περίπτωση ιστορίας φρίκης που είναι η απόλυτη πεμπτουσία όλων των μετοχών που υποτίθεται ότι πρέπει να αντιταχθούν.

Σίγουρα, θα σκεφτόσαστε ότι οποιοσδήποτε αυτοσεβούμενος των μέσων θα αντιτίθετο σε αυτό με όλα όσα έχουν, ενώ θα έχουν ακόμα μια φωνή.

Pharmakeia Is The Cure For Wellness!

Αλλά, μερικές εβδομάδες σε αυτήν την κρίση, υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές φωνές που εξακολουθούν να αρνούνται: είτε θέλουν να αμφισβητήσουν την επίσημη αφήγηση της πανδημίας είτε να καταδικάσουν απερίφραστα την γρήγορη αυγή του «νέου κανονικού» γενναίου Νέου Κόσμου.

URGENT Nationwide Martial Law & depopulation agenda 21, digital soldiers, Q and BLACKOUTS (RED DAWN)

Έχουμε κρατηθεί μακριά από το να αντιμετωπίσουμε αυτό για λίγο. Σκεφτήκαμε ότι οι άνθρωποι χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστούν ή να ξυπνήσουν στην πραγματικότητα του τι συνέβαινε.Είναι συγκλονιστικό μετά από όλα αυτά, και βαθύς αποπροσανατολισμός, και διαφορετικά άτομα χρειάζονται διαφορετικό χρονικό διάστημα για να πάρουν τις δοκιμασίες τους όταν έρχεται κάτι που κλονίζει την κοσμοθεωρία τους.

Αλλά ο χρόνος ρύθμισης είναι μακρύς μέχρι τώρα. Ας είμαστε επίσης σαφείς, δεν καταδικάζουμε τους ανθρώπους διότι απλώς διαφωνούν μαζί μας. Αναμένουμε διαφωνίες σχετικά με ορισμένα θέματα. Είναι πηγή δύναμης για όλους μας. Αλλά αυτό δεν αφορά σχετικά μικρές διαφορές απόψεων ή ερμηνείας.

Πρόκειται για εκλεπτυσμένους αναλυτές, με πόρους και εμπειρία, που δεν καταδικάζουν, και μάλιστα υποστηρίζουν, τι σημαίνει de facto διεθνές στρατιωτικός νόμος.

Αυτοί είναι ακτιβιστές της εργασίας που μόλις πριν από μερικές εβδομάδες αποκαλούσαν τον Boris Johnson ως δολοφόνο και ψυχοπαθή, τώρα τον καλωσόρισαν, καθώς του παραδόθηκε σε εκείνον ο πλήρης έλεγχος της ζωής τους και της ζωής των παιδιών τους.

Αυτοί είναι σεβαστοί δημοσιογράφοι, σχολιαστές και ακαδημαϊκοί που καταδίκασαν δυναμικά τα κυνικά ψέματα για τα ΟΜΚ(Όπλα μαζικής καταστροφής) ή τις «χημικές επιθέσεις» στο Douma, τα ψεύτικα βίντεο και τα ψεύτικα λευκά κράνη, αποδεχόμενα ξαφνικά και χωρίς κριτική την αλήθεια κάθε αφήγησης κυβερνητικού ιού, που έχει # covid19 ως hashtag.

Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν εκστρατευθεί κατά του νόμου Patriot για 19 χρόνια, υπογράφοντας τη νέα αμερικανική νομοθεσία κατά των πραγμάτων, οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις καταχρώνται πάντα τις εξουσίες τους, νομίζοντας ότι με κάποιο τρόπο δεν θα τις καταχραστούν.

Αυτοί είναι άνθρωποι που ξέρουν για το Γκουαντάναμο και που έχουν δει τον Ιουλιανό Assange ταπεινωμένο και κακοποιημένο, νομίζοντας πως οι άνθρωποι που έκαναν αυτά τα πράγματα δεν θα χρησιμοποιήσουν το νέο μεταπολεμικό αστυνομικό κράτος για να τους κάνουν ακόμα πιο πολύ υποδουλωμένους.

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από απλή άρνηση.

Είναι απλά παραλυμένοι από το φόβο, είτε από τον ιλιγγιώδη ιό είτε από τη τρομακτική δυστοπία που όλοι υιοθετούμε ξαφνικά; Είναι το σύνδρομο της Στοκχόλμης; Είναι ακόμα δυνατόν μερικοί από αυτούς να ξυπνήσουν ή να ξεκολλήσουν και να δουν τι συμβαίνει;

Είναι μερικοί από αυτούς φύλακες των θυρών και παραπλανητικοί που ενεργοποιούνται σε αυτή την ακραία κατάσταση, ειδικά για να εκτρέψουν και να εξαπατήσουν τους αμφισβητούμενους και σκεπτικούς ανθρώπους που τείνουν να τους ακολουθούν;

Λοιπόν, υποθέτουμε ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πλήρως αυτό, μπορούμε, αν και δεν θα θέλαμε να κάνουμε αυτόν τον ισχυρισμό για κανέναν.

Είναι μερικοί μόνο αυτοεξυπηρετούμενοι και ρηχοί, παίζοντας ότι είναι αντιφρονούντες ενώ το τίμημα ήταν αρκετά χαμηλό; Σκέφτηκαν ότι η συγγραφή ενός δημοφιλούς blog alt media ήταν ένας εύκολος τρόπος να είναι κανείς εντάξει, αλλά ποτέ δεν είχαν καμία πρόθεση να σταθούν στο ανάστημα τους όταν η κατάσταση άρχισε να γίνεται λίγο ριψοκίνδυνη για να το πράξουν;

Μπορείτε απλώς να συζητάτε με αφηρημένη ορολογία για την αδικία αυτή του σύγρονου φασισμού σταματώντας απλώς εκεί χωρίς περεταίρω την καταδίκαση και την ανάληψη ουσιαστικής δράσης.

Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί κανείς και πάλι την επιλογή να είναι «ριζοσπαστικός» όταν φαίνεται αρκετά ασφαλής για να το πράξει, αλλά επίσης να μην διακινδυνεύσει την άνετη και προσοδοφόρα σχέση του με την Αριστερά, που όλοι ανυπόμονα αγκαλιάζουν τη νέα εποχή μαζικής φυλάκισης και θέλουν πραγματικά και εσείς να κάνετε το ίδιο.

Είναι άραγε μερικοί, όπως έχει άσχημα προταθεί, απλώς υπερβολικά ανόητοι για να δουν τι συμβαίνει; Οι επιδημιολογικές στατιστικές βλάπτουν τους εγκεφάλους τους; Μήπως το να σκέφτεται κανείς πάρα πολύ να πάρει πολύτιμο χρόνο εγκεφαλικής δραστηριότητας;

Είναι δύσκολο να δει κανείς τα μαύρα σύννεφα της τυραννίας, όταν το κεφάλι του είναι πολύ σταθερά εμφυτεμένο στο δικό του ευχάριστο φανταστικό κόσμο;

Ή – πρέπει να το ρωτήσουμε – είναι απλά μερικοί απ ‘αυτούς, φασίστες; Στην πραγματικότητα υποστηρίζουν τον τυραννικό απογοητευτικό αυταρχισμό; Έχει να κάνει απλώς ότι αυτοί οι ίδιοι δεν είναι αρκετά υψηλά μέχρι τώρα σε αυτή την ιεραρχία;

Και βλέπουν την εξέλιξη του covid19 ως μια επανάσταση που θα τους δώσει το ξεκίνημα και τα τσιράκια τους στις θέσεις της γλυκιάς υπεροχής που πάντα ήξεραν ότι άξιζαν;

Εύκολο να κηρύττετε μόνιμη απομόνωση και βιομετρική δουλεία εμφυτεύματος όταν νομίζετε ότι κανένα από αυτά δεν θα ισχύει για εσάς και την οικογένειά σας.

Όλες αυτές οι πιθανές εξηγήσεις μπορεί να είναι η απάντηση σε ορισμένες περιπτώσεις. Και θα μπορούσαν να υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι.

Αλλά, τελικά, οι εξηγήσεις πραγματικά ενδιαφέρουν; Αλλάζουν κάτι; Εξαίρεση σε τίποτα;

Το γεγονός είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι στάθηκαν στα οδοφράγματα φωνάζοντας και συσπειρώνοντας τις μάζες μέχρι που τα άρματα μάχης μπορούσαν να φαίνονται να κυλούν κάτω από το δρόμο – όταν άρχισαν αμέσως και πήγαιναν για να πάνε μαζί τους.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ειπωθεί γι ‘αυτό;

Και πού πάμε από εδώ και περα ;

Ο Bill Gates της Microsoft υποστηρίζει μια εκκίνηση που θα προσφέρει «ζωντανά και αδιέξοδο» βίντεο υψηλής ευκρίνειας κάθε γωνίας της Γης. Η εκκίνηση, το EarthNow, σχεδιάζει να ξεκινήσει 500 δορυφόρους για να καλύψει την ατμόσφαιρα της Γης στην τηλεοπτική επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο του «Big Brother».

Όπως και οι Gates, ο CEO της SoftBank Masayoshi Son και ο αεροπορικός γίγαντας Airbus υποστηρίζουν επίσης το έργο. […]

Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει έναν στρατό τροχιών που θα περιστρέφονται γύρω από 500 κιλά (225 κιλά) ο καθένας που θα έχει τις κάμερές του εκπαιδευμένες στη Γη 24 ώρες την ημέρα.

Θα προβεί στην ανάλυση της εικόνας, αν και σε ποιο βαθμό δεν είναι σαφής.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.grΑξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *