ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως είναι γνωστό το ποδόσφαιρο καθιερώθηκε το 1863 από μια ομάδα μασόνων της Αγγλίας όπου συγκεντρώνονταν σε μια pub και έκαναν τα σχέδια αυτού του νέου μαζικού αθλήματος που στο μέλλον θα προσήλκυε και θα υπνώτισε παράλληλα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Μια μαζική μορφή εκτόνωσης και αποπροσανατολισμό των λαών από τις πραγματικές τους ανάγκες.

Πολλά στοιχεία αυτού του αθλήματος ενώ φαίνονται καταρχήν άσχετα όμως δεν είναι καθόλου τυχαία. Το άφρισμα των παικτών των 2 ομάδων είναι το συμβολικό 22 (11+11). Ακόμα και τα σχέδια και το χρώμα του τερέν με την μέση γραμμή και τις μικρές και μεγάλες περιοχές έχουν απόκρυφους και μασονικούς συμβολισμούς.
Αυτοί οι ίδιοι κύκλοι που δημιούργησαν οργάνωσαν προώθησαν και διέδωσαν αυτό το άθλημα διαδίδουν τώρα και κάποιο σκοπό ότι το φετινό μουντιάλ θα το κερδίσει η ομάδα τις Αργεντινής. Αν αναλογιστεί κανείς πόσες φόρες οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι στημένα παιχνίδια όπου διακινούνται εκατομμύρια τότε αυτό δεν φαίνεται και πολύ απίθανο.

The Illuminati game of the 2018 World Cup: This country will win it

Όπως είναι γνωστό το ποδόσφαιρο καθιερώθηκε το 1863 από μια ομάδα μασόνων της Αγγλίας όπου συγκεντρώνονταν σε μια pub και έκαναν τα σχέδια αυτού του νέου μαζικού αθλήματος που στο μέλλον θα προσήλκυε και θα υπνώτισε παράλληλα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Μια μαζική μορφή εκτόνωσης και αποπροσανατολισμού των λαών από τις πραγματικές τους ανάγκες.

Πολλά στοιχεία αυτού του αθλήματος ενώ φαίνονται καταρχήν άσχετα όμως δεν είναι καθόλου τυχαία. Το άθροισμα των παικτών των 2 ομάδων είναι το συμβολικό 22 (11+11). Ακόμα και τα σχέδια και το χρώμα του τερέν με την μέση γραμμή και τις μικρές και μεγάλες περιοχές έχουν απόκρυφους και μασονικούς συμβολισμούς. Αυτοί οι ίδιοι κύκλοι που δημιούργησαν, οργάνωσαν, προώθησαν και διέδωσαν αυτό το άθλημα, διαδίδουν τώρα και κάποιο σκοπό ότι το φετινό μουντιάλ θα το κερδίσει η ομάδα της Αργεντινής. Αν αναλογιστεί κανείς πόσες φορές οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι στημένα παιχνίδια όπου διακινούνται εκατομμύρια, τότε αυτό δεν φαίνεται και πολύ απίθανο.

The Illuminati game of the 2018 World Cup: This country will win it

 

Illuminati EXPOSED: The World Cup Occult Symbolism and Numerology UPDATED

 

 

 

Άλλοι λένε ότι θα κερδίσει ….δείτε το παρακάτω βίντεο

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *