ΑΠΟ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟ ?

5/5 (3)

aithiopes-xristianoi-2Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έχουμε λαθρό από την Μαυριτανία, Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη, Σουδάν, Σομαλία, Νιγηρία, Ιράκ, Ιράν, Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία, Μπαγκλαντές και πρόσφατα όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ από Μυανμάρ και Ινδονησία.

Δεν σας πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό γιατί δεν έχουμε λαθρομετανάστες και από την Αιθιοπία που είναι στις 10 φτωχότερες χώρες του κόσμου ;

Ο πληθυσμός της χώρας αυτής είναι 90.076.012 κάτοικοι, (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2015), και οι προβλέψεις μιλούν για 92.206.005 μέχρι τέλος του 2016, γεγονός που καθιστά την Αιθιοπία την 2η σε πληθυσμό χώρα της Αφρικής μετά τη Νιγηρία. Μέσος όρος ζωής των κατοίκων της είναι τα 44 χρόνια, 43 για τους άνδρες και 45 για τις γυναίκες, (όταν στην Ευρώπη είναι σχεδόν ο διπλάσιος). Το ποσοστό ανεργίας στην χώρα είναι επισήμως το 62,9%. Επιπλέον, η χώρα αυτή έχει περάσει πολέμους, εμφύλιες συγκρούσεις και μεγάλες περιόδους λιμού.

Σύμφωνα με αυτά που μας λένε οι διάφοροι «ανθρωπιστές- αντιρατσιστές», η μετανάστευση από τις χώρες της Αφρικής στην Ευρώπη οφείλεται στην ακραία φτώχεια και τη δυστυχία. Αν, όμως,ήταν έτσι, τότε η Ευρώπη θα έπρεπε να κατακλύζεται από εκατομμύρια Αιθίοπες. Αλλά, οι εξ’ Αιθιοπίας προερχόμενοι λαθρομετανάστες είναι ελάχιστοι. Και στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη…

Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι η μόνη χώρα της Αφρικής που κατοικείται από χριστιανούς, (κόπτες), ενώ τα γνωστά κυκλώματα που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, στέλνουν επίτηδες μόνο μουσουλμάνους, γιατί το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων προβλέπει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης;

Αυτά δεν μας τα αναφέρει κανένας. Ξυπνήστε !

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

4 Σχόλια

 1. Όταν ένα κοινωνικό-πολιτικό φαινόμενο επαναλαμβάνεται εν είδει μοτίβου τότε δεν μπορεί παρά να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η γενεσιουργός αιτία που το προκαλεί είναι αυτή που φαίνεται να ωφελείται.

  ΑΙΘΙΟΠΕΣ λέτε! Πλην όμως το ίδιο εύκολο είναι να αναρωτηθούμε παράδεγμα με τους Σέρβους ή εξίσου εύκολο θα ήταν να μιλήσουμε για τους Ινδούς κτλ κτλ κτλ. Οι σέρβοι ακόμη και όταν βομβαρδίζονταν το μεταναστευτικό τους κύμα προς την Ελλάδα ήταν σχεδόν μηδενικό. Οι Ινδοί παρ’ ότι πλησιάζουν σε πληθυσμό το 1 / 5 των ανθρώπων του πλανήτη μας (ξεπέρασαν σε πληθυσμό το 1 δισ. 200 εκατομμύρια ), το μεταναστευτικό κύμα αυτών προς την Ελλάδα είναι σχεδόν και αυτό μηδενικό.

  Αντιθέτως στην χώρα μας στην κυριολεξία μετανάστευσε σχεδόν όλη η αλβανία, και αρκετοί άλλοι βαλκάνιοι κτλ. Από την Ασία, γεμίσαμε με μπαγκλαντιανούς και πακιστανούς και αφγανούς κ. ά. πλην των Ινδών που εφτασαν εδώ σε σχέση με τον πληθυσμό τους, ελάχιστοι από αυτούς. Επι πλέον οι Ινδοί σαν λαός έχουν μεγάλη αντιπαλότητα και έχθρα με τους πακιστανούς (όπως και η Ελλάδα έχει αντιπάλοτητα με το κράτος της τουρκίας) και έχουν φτάσει πολλές φορές στα πρόθυρα γενικευμένου πολέμου μεταξύ τους. Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν οτι το Πακιστάν ήταν (και νομίζω συνεχίζει να είναι) η 1η και μοναδική χώρα που αναγνώρισε πλην της Τουρκίας, την κατεχόμενη -από τον Αττίλα- Κύπρο;

  Γιατι λοιπόν δεν μετανάστευσαν εδώ στην Ελλάδα λαοί που ήταν -και ακόμα είναι- ιστορικά φιλικοί στους Έλληνες;

  Είναι τουλάχιστον εντελώς πρόχειρο το επιχείρημα να ισχυριζόμαστε οτι η κύρια αιτία στην εκδήλωση των μεταναστευτικών ρευμάτων πρός την χώρα μας είναι το θρήσκευμα, διότι για παράδειγμα οι Ινδοί έχουν άλλη κοσμοαντίληψη και θρησκεία από την θρησκεία των χριστιανών, και όμως οι Ινδοί δεν μεταναστεύουν στην Ελλάδα. Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει που οδηγεί με τρόπο μαθηματικό σε μία και μόνο αυτα- απόδειξη.

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιχειρώντας να εξάγουν το μειονέκτημα τους ευελπιστούν να συνεχίσουν την ηγεμινία τους, αλλά το μόνο που μπορεί να καταφέρουν είναι προτού αυτές διαλυθούν, να έχουν καταστρέψει και άλλους.

 1. 28 Μαρ. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

 2. 30 Μαρ. 2016

  […] Νίκος Χειλαδάκης Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *